My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Lili - brawo!
teraz juz pewne na 100%
tak wogóle wynika z Waszych bet..że najwcześniej ja zrobiłam swoją.. mnie wyszła raptem 28.. czyli złapałam ją w lociehehe
No ja właśnie jak widzę te wyniki to się zastanawiam czy u mnie bliźniaki czy wczesne zagnieżdżenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili, gratki raz jeszcze
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - Smoczyca
28 lipiec - Lili83Tamka, justta, Krokodylica, CzaryMary, zgredka, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ja siedzę w biurze i zamulam - boli mnie głowa, niedobrze mi, brzuch pobolewa, marzę żeby się położyć
i zastanawiam się czy powiedzieć już koledze czy jeszcze czekać do środy na to USG
mam świadomość tego, że na wszystkich padnie blady strach bo beze mnie jak bez ręki (ale skromniacha ze mnie) ale część roboty mogę robić z domu, byle na leżąco.. bo tak na krześle to mi jakoś źle...
justta, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No ja właśnie jak widzę te wyniki to się zastanawiam czy u mnie bliźniaki czy wczesne zagnieżdżenie.
no twoja beta króluje krokodylku!A jeśli chodzi o wagę, to się tym nie przemuj jak już pisałam przytyłam 16 kg!gin krecil tylko głową jak na wagę stawałam a syn ważył zaledwie 2kg!wróciłam do swojej wagi w 2 miesiące!także nie żełuj sobie!
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:no twoja beta króluje krokodylku!A jeśli chodzi o wagę, to się tym nie przemuj jak już pisałam przytyłam 16 kg!gin krecil tylko głową jak na wagę stawałam a syn ważył zaledwie 2kg!wróciłam do swojej wagi w 2 miesiące!także nie żełuj sobie!
Ale nie ma rady, jedyne co możesz teraz zrobić, to się nie obżerać śmieciami a reszta zależy już od fizjologiiYasmin lubi tę wiadomość