My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
choć wiem, że już mnie nie kochacie i żadna zołza o mnie nie pamięta...to i tak poinformuję, że byłam rano na usg i jest ok.
Lili gratulacje!
Justka, powodzenia na wizycie!Tamka, justta, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Witam,
choć wiem, że już mnie nie kochacie i żadna zołza o mnie nie pamięta...to i tak poinformuję, że byłam rano na usg i jest ok.
Lili gratulacje!
Justka, powodzenia na wizycie!
a co tam więcej na usg było widać?? gadaj!! -
Nenaaa wrote:Witam,
Lili gratulacje!
Justka, powodzenia na wizycie! -
nick nieaktualny
-
Kochana, u mnie też jakoś dziwnie w tym cyklu wszystko z tą tempką...
marissith wrote:Cześć dziewczęta
Wczoraj tak zachlałam, że dzisiaj wzięłam urlop na żądanieno i niefajnie się czuję bo mam mega kaca
ale jak człowiek głupi to ma co chciał
Mój wykres w tym cyklu jest porąbany, same góry i doliny, dzisiaj powinna być owulka a temp rośnie a nie spada...
zobaczcie proszę
https://ovufriend.pl/graph/f55a525101d9f7cc258b3cf4c7ee4f2c
jak ten okaże się bezowulacyjny to ja już nic nie wiem -
nick nieaktualnyo nie nie nie... na żadną noc... zapytał co robie w tygodniu, powiedziałam że nie mam pojęcia... jak odprowadzał mnie na autobus (chciał mnie odwieźć do domu ale ja nie chciałam) to jak się żegnał chciał mnie przytulić a ja pokazałam mu ręką hej i poszłam heheh głupol ze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 19:32
Yasmin, zgredka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:o nie nie nie... na żadną noc... zapytał co robie w tygodniu, powiedziałam że nie mam pojęcia... jak odprowadzał mnie na autobus (chciała mnie odwieźć do domu ale ja nie chciałam) to jak się żegnał chciała mnie przytulić a ja pokazałam mu ręką hej i poszłam heheh głupol ze mnie
Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:o nie nie nie... na żadną noc... zapytał co robie w tygodniu, powiedziałam że nie mam pojęcia... jak odprowadzał mnie na autobus (chciała mnie odwieźć do domu ale ja nie chciałam) to jak się żegnał chciał mnie przytulić a ja pokazałam mu ręką hej i poszłam heheh głupol ze mnie
taki odruch hehhe a dzwonił czy dotarłaś do domku?? -
Anek, do Pl jadę za niecałe 2 tyg
Tamek, usg ok, dziecię ruchliwe, wszystko ma na swoim miejscu, rączki, nóżki, itp.,na płeć za wcześnie
Serduszko bije 158 uderzeń na minutę
Dziecię mierzy 65,9 mm
Przezierność karkowa 1.28
Kość nosowa jest
Badania genetyczne z krwi i USG wskazują na b.NISKIE prawdopodobieństwo wad genetycznych. Niestety dokładne wyniki (te stosunki 1:0000 ) zobaczę za jakiś czas jak przejdą przez jakieś laboratoria.justta, marissith, Krokodylica, Tamka, Yasmin, CzaryMary, Czarnula87, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:taki odruch hehhe a dzwonił czy dotarłaś do domku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:10
-
Nenaaa wrote:Anek, do Pl jadę za niecałe 2 tyg
Tamek, usg ok, dziecię ruchliwe, wszystko ma na swoim miejscu, rączki, nóżki, itp.,na płeć za wcześnie
Dziecię mierzy 65,9 mm
Kość nosowa jest
Badania genetyczne z krwi i USG wskazują na b.NISKIE prawdopodobieństwo wad genetycznych. Niestety dokładne wyniki (te stosunki 1:0000 ) zobaczę za jakiś czas jak przejdą przez jakieś laboratoria.super ze wszystko ok
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Anek, do Pl jadę za niecałe 2 tyg
Dziecię mierzy 65,9 mm
Kość nosowa jest
Badania genetyczne z krwi i USG wskazują na b.NISKIE prawdopodobieństwo wad genetycznych. Niestety dokładne wyniki (te stosunki 1:0000 ) zobaczę za jakiś czas jak przejdą przez jakieś laboratoria.
Katja, no trzymaj go w niepewności, ale wiesz..niezbyt długoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:12
Nenaaa lubi tę wiadomość