My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Dziewczyny....dziekuje, ze sie martwicie
Przepraszam was...odezwe sie jak dojde do siebie, bo narazie to mnie rozjebalo na maksa
oj kochana, kurcze.. wróżki nie jesteśmy, więc dopóki nam nie powiesz, nie będziemy wiedzieć o co mamy się martwić/stresować/radować/gratulować.. -
Hej Kochane, ale miło się czyta kolejne dobre newsy
Asha - nie smutkaj się, my tu wsparcie ślemy mocne!
Ja dziś też jakiś nastrój wątpiący mamSzansa była i minęła, teraz tylko czekanie.. Ale temperatura jakaś taka dziwna, w poprzednim cyklu był fajny wyraźny skok, tu takie nie wiadomo co
ehhh czyżby stracony cykl i nici z tego?
-
Gratulacje dla Lili.
Ja sie ze swoim poklocilam, znaczy zarzucilam focha bo cos zobaczylam u niego na kompie i nie chcialam mu powiedziec co, a twarz mi stezala i widac od razu.. ten sie pyta, a ja nic, ale bede musiala mu wreszcie powiedziec .. fuck -
zgredka wrote:Gratulacje dla Lili.
Ja sie ze swoim poklocilam, znaczy zarzucilam focha bo cos zobaczylam u niego na kompie i nie chcialam mu powiedziec co, a twarz mi stezala i widac od razu.. ten sie pyta, a ja nic, ale bede musiala mu wreszcie powiedziec .. fuck
******************************GANG18+***************************** -
Asha kochana martwie sie pisz co jest tulam cie mocno
Lili grattki raz jeszcze
ja mam 2 dzieni juz czekam az sie @ skonczy i zabieramy sie do roboty na dniach przyjda testy owulacyjne 20szt plus 5 ciążowych trafiłam na allegro na prom i za 19,80 kupiłam u sprawdzonego sprzedawcy jupiiiiii
Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
MalenQ gratuluję pierwszych ruchów
Super uczucie
Wagą się nie przejmuj ja w pierwszej ciąży utyłam 27kg hi hi i przy wzroście 160 ważyłam 73kg. Byłam okrągła jak kulka
Ale po ciąży jakoś do siebie doszłam...
Zgredka co zobaczyłaś?
Asha no mów kurczę no.... -
Asha wrote:Dziewczyny....dziekuje, ze sie martwicie
Przepraszam was...odezwe sie jak dojde do siebie, bo narazie to mnie rozjebalo na maksa
Asha tak, martwimy się i to nieładnie z Twojej strony że nawet nie napiszesz co się stało tylko jakieś hasło i znikasz. Sorry ale nie podoba mi się to.smarta, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Biedroneczka ja czuję się dobrze ogólnie, więc alby tak dalej, ale ten upał mnie wykańcza, weekndzik na basenie się wylegiwałam to można było przeżyć, a ty widzę że teraz się niezłe przygotowałaś do cyklu
mocno trzymam kciuki
-
Krokodylica wrote:Dzięki Biedroneczka, już lepiej.
Dzisiaj już brzuchol tak nie boli.
Tylko czuję jak bym miała w środku nadmuchany balonik.
Kroko to całkiem normalne maluszek sobie mieszkanko powiekszaKrokodylica lubi tę wiadomość