My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
w sierpniu będzie wyż demograficzny na forum
....... i innej opcji nie ma
uprzejmie proszę wygonić mnie do sprzątania i prasowniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 10:51
Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No kochana to teraz tradycyjnie zapodaj historię starań
w sumie to staraliśmy się 5 miesięcy
w lutym wyjęcie spirali
marzec początek starań bez temp
kwiecień, maj, czerwiec, lipiec temp+testy owu
Anuśka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnykonwalianka tajemnica poliszynela.....już dużo...powiedzmy że przytyłam 4,5kg od początku ciąży....to już jest trochę dużo...na tym etapie już wiem, że w całej ciąży przytyję DUŻO....
ale ale wczoraj PO RAZ PIERWSZY moje maleństwo przywitało się ze mną.... aż się rozpłakałam ze szczęścia...
i wiem, że to nie były jelita ani inne organy - to się po prostu WIE:)Arienna, Tamka, justta, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:konwalianka tajemnica poliszynela.....już dużo...powiedzmy że przytyłam 4,5kg od początku ciąży....to już jest trochę dużo...na tym etapie już wiem, że w całej ciąży przytyję DUŻO....
ale ale wczoraj PO RAZ PIERWSZY moje maleństwo przywitało się ze mną.... aż się rozpłakałam ze szczęścia...
i wiem, że to nie były jelita ani inne organy - to się po prostu WIE:)cudne chwile
4,5 kg to dużo w 16 tyg??? Chyba prawidłowo raczej. Położna kazała przytyć 1kg na miesiąc...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:konwalianka tajemnica poliszynela.....już dużo...powiedzmy że przytyłam 4,5kg od początku ciąży....to już jest trochę dużo...na tym etapie już wiem, że w całej ciąży przytyję DUŻO....
i wiem, że to nie były jelita ani inne organy - to się po prostu WIE:)
to piękne uczuciegratuluje
teraz czekamy aby poznac lokatora
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:mnie gin kazał nie więcej niż 3kg, więc jestem 1,5kg na plusie....zobaczymy co dzisiaj powie...
Aniu na czkawkę nie znam sposobu....u mnie ona musi zawsze się "wy-czkać" heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:01
-
i ja się przyłączam do gratulacji.. to piękne uczucie i z każdym dniem będzie intensywniejsze!
4,5hg to niezbyt dużo, skoro 3kg na miesiąc a masz już 4 .. ja cię pocieszę i powiem, że w poprzedniej ciąży przytyłam sporo, a do porodu jak szłam ważyłam 72kg! załamałam się..więc postanowiłam w tej, tak sobie nie pozwalać, choć już mam 1kg na koncie, a przecież to poczatek..Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq ja w pierwszej ciąży przytyłam 16 kilo:)
Malenq lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny