My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
oczywiscie! podejrzewam, że min. za to kasę bierzeTamka wrote:dziewczyny, a orientujecie się, czy jak się idzie prywatnie do gina to on może wypisać zwolnienie lekarskie??

Mój P kiedyś się krył,aż porozmawialiśmy..ale ja rozumiem jego możliwości i potrzeby, więc nie mam nic do tego, ważne że o tym wiem..czasem sam się mnie pyta czy go wspomogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 12:23
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczęta

Wczoraj tak zachlałam, że dzisiaj wzięłam urlop na żądanie
no i niefajnie się czuję bo mam mega kaca
ale jak człowiek głupi to ma co chciał
Mój wykres w tym cyklu jest porąbany, same góry i doliny, dzisiaj powinna być owulka a temp rośnie a nie spada...
jak ten okaże się bezowulacyjny to ja już nic nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 20:16
Tamka lubi tę wiadomość
-
nio widzicie mój z tego co wiem 30zl za recepte birze obeznie 100zł wizyta 150zł wizyta z USg lub Z cytologią wiec raczej bede państwowo już chodzić na USG 12 tyg i 20 tyg mam innego gina seca od tych spraw

a dzis moja Zuza koniecznie chciał pooglądac siebie w moim brzuchu hehe i oglądała właśnie filmiki z USG a mnie sie tak jakoś spokojnie zrobiło i nowa nadzieja sie obudziła
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Cześć dziewczęta

Wczoraj tak zachlałam, że dzisiaj wzięłam urlop na żądanie
no i niefajnie się czuję bo mam mega kaca
ale jak człowiek głupi to ma co chciał
Mój wykres w tym cyklu jest porąbany, same góry i doliny, dzisiaj powinna być owulka a temp rośnie a nie spada...
zobaczcie proszę
https://ovufriend.pl/graph/f55a525101d9f7cc258b3cf4c7ee4f2c
jak ten okaże się bezowulacyjny to ja już nic nie wiem
a nie miałas owulki w 12 dniu??? przypadkiem ja popatrzyłam na testy owu hmm mam wklejone i powiem wam najmocniejszy mam z 21 dnia cyklu jednka hehe nio 20 i 19 są podobne
ale co tam nowy czas dla mnie nastał
-
nick nieaktualny
-
No cóż.. koszty są okropne..ja płacę 240zł.. co miesiąc wizyta+badanie+usg, ale takie podstawowe+zwolnienie, jeśli chcę i pewność, że będzie na mnie czekało miejsce na porodówce.. koszty są od samego początku.. poza tym chodzę do drugiego gina, po skierowania na badania, aby móc je wykonać nieodpłatnie w prywatnej klinice..
usg genetyczne i to w 20 tygodniu - płaciłam oddzielnie innemu lekarzowi, specjaliście od usg i teraz też tak zrobię..
mari ja też bym powiedziała ze ovu było 12, ale..testy nie wychodziły, więc kto tam wie.. może to chwilowy skok, zresztą przerywana linia, to wiesz..wszystko może się wydarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 12:40
-
nick nieaktualnyBiedronku chyba nie, bo przed owulacją napieprzają mnie jajniki a tu wychodzi na to, że ani śluzu ani jajników nic nie było, chociaż test owu też nie wyszedł... sama nie wiem. Jak tak to trochę lipa, bo wcześniej nieBiedroneczka83 wrote:a nie miałas owulki w 12 dniu??? przypadkiem ja popatrzyłam na testy owu hmm mam wklejone i powiem wam najmocniejszy mam z 21 dnia cyklu jednka hehe nio 20 i 19 są podobne
ale co tam nowy czas dla mnie nastał 

Konwalianka przerywana wzięłam bo bardzo mało spałam, no i przesadziłam z %%%% zdecydowanie. Zobaczę jutro czy spadnie czy wzrośnie. W drugiej fazie temp mam 37 st więc może...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 12:43
-
Juz sprawe wyjasnilam naflugalam mu esem, bo jakos twarza w twarz nie umialam, chon on meczyl.i meczyl, a ja przeciez nie jestem pruderyjna..
Tez mnie bola te kwoty za 5minutowe rozlozenie nog u gineksa
Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Biedronku chyba nie, bo przed owulacją napieprzają mnie jajniki a tu wychodzi na to, że ani śluzu ani jajników nic nie było, chociaż test owu też nie wyszedł... sama nie wiem. Jak tak to trochę lipa, bo wcześniej nie

ach nio to faktycznie ciekawe co u mnie bedzie w tym cyklu choć mój chłopina sie zaparł i powiedział do 3 razy sztuka jak przy Zuzi
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wiem ze u mojego mam takie samo traktowanie jak pry tak i publicznie
badania i tak musze odpłatnie robić bo on nie przyjmuje w mojej przychodni i nawet ze skierowaniem mi tam nie zrobią
ale pożyjemy zobaczymy
zeka nas koljne wyzwanie i cykl z nadzieją na zieloną kropeczke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no małomówny, ale jednak rozmawialiście.. pewnie potrzebuje czasu aby się rozkręcić..a może skromny?Katjaa wrote:Chłopak masakrycznie ułożony, przystojny, zęby miał jak od linijki zalane domestosem takie bialutkie i równiutkie, gentelmen jakaś masakra... tylko małomówny....