My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:ja siedzę w biurze i zamulam - boli mnie głowa, niedobrze mi, brzuch pobolewa, marzę żeby się położyć
i zastanawiam się czy powiedzieć już koledze czy jeszcze czekać do środy na to USG
mam świadomość tego, że na wszystkich padnie blady strach bo beze mnie jak bez ręki (ale skromniacha ze mnie) ale część roboty mogę robić z domu, byle na leżąco.. bo tak na krześle to mi jakoś źle...
-
konwalianka wrote:Lili, to bardzo indywidualne.. ja w ciąży przytyłam 18kg, moja siostra 22 kg!.. Nie powiedziałabym, ze tak prosto zrzucić, owszem połowa kg schodzi Ci w szpitalu, ale aby mój brzuch wyglądał ładnie niestety musiałam włożyć w to wysiłek i to niemały.. dużo daje karmienie piersią i dieta, jaką zastosuje mama karmiąc, ja miałam ją jeszcze bezmleczną, bo podejrzewano skazę..
Ale nie ma rady, jedyne co możesz teraz zrobić, to się nie obżerać śmieciami a reszta zależy już od fizjologii
tak akurat u mnie było, karmilam piersią byłam aktywna a śmieciowe jedzenie to nawet nie było mowy bo mi i tak nie smakuje!nie jest powiedziane ze tym razem bedzie tak samo czas pokaże
*******Gang18+*******B -
hej dziewczynki przepraszam ze nic nie pisze.. ale mialam kryzys.. oo matko wielki kryzys tak ryczałam ze az mnie do kible zaciagnelo ;/
z łodzi nadal nic .. a ja sie dze i rycze i rycze i rycze..
debetu mi nie przynali.. jak cos to kredyt ;/ kufa a musze do konca lipca miec 1300 zl ;/
wiec to juz dwa powody do ryku ..
trzeci zaczal sie z rozmowa z mezem... powiedzialam mu ze ja juz mam dosc z enie wiemna czym stoje nie wiem co on o tym wszytskim mysli.. ze ja juz wysiadam centralnie ...
sam wyszedl z inicjaywa ze pojdziemy jednak do psychoterapeuty bo zaczyna sie bac o mnei .. powiedzial mi ze bardzo chce dziecka ale nie pozwolli na to eby dziecko zdominowalo nam zycie .. bo zanim my tego dzieciaka któr kufa nie chce sie nam pojawi doczekamy sie to wyladujemy w psychiatryku..i chyba ma racje.. biopsje odkladamy na nastepny ro..trudno .. najpierw tzeba zarobic na dziecko i pokukladac sobie pewne sprwy ;/
co do dawcy powiedzial ze owszem jest na to rozwiazanie gotowy ale chce najpoierw sie upewni ze nie da rady nic wycisnac od niego ....
pozniej mialam wyrzuty ze zaczelam mu tak gadac ze on si enie interesuje ui takie tam ale przytulil mnie i powiedzial ze bardzo mnie kocha i zejestesmy od tego zeby sie na wzajem wsperac..a ze widzi ze ja bardziej sie stresuje to nie chce mi dokladac jeszcze ..no to mupowiedialam ze mnie bardziej stresuje jak on z emna nie gada bo nie wiemo czym on mysli .. i czy czasem nie krzywdze go tym gadaniem o dziecku ..
usmiechnal sie i [powiedzial ze za duzo myslei ze zaprasza mnie do kina
a do tego wszytskiego jeszcze wpierdzielilam 1 kg ogorkow, przegryzlam cala tabl czekoladya terazmi sie beltac chce
wiec mzoe i to byl bez owu bo placzliwosc i zachcianki mam na tydzien przed @ -
hej dziewczynki przepraszam ze nic nie pisze.. ale mialam kryzys.. oo matko wielki kryzys tak ryczałam ze az mnie do kible zaciagnelo ;/
z łodzi nadal nic .. a ja sie dze i rycze i rycze i rycze..
debetu mi nie przynali.. jak cos to kredyt ;/ kufa a musze do konca lipca miec 1300 zl ;/
wiec to juz dwa powody do ryku ..
trzeci zaczal sie z rozmowa z mezem... powiedzialam mu ze ja juz mam dosc z enie wiemna czym stoje nie wiem co on o tym wszytskim mysli.. ze ja juz wysiadam centralnie ...
sam wyszedl z inicjaywa ze pojdziemy jednak do psychoterapeuty bo zaczyna sie bac o mnei .. powiedzial mi ze bardzo chce dziecka ale nie pozwolli na to eby dziecko zdominowalo nam zycie .. bo zanim my tego dzieciaka któr kufa nie chce sie nam pojawi doczekamy sie to wyladujemy w psychiatryku..i chyba ma racje.. biopsje odkladamy na nastepny ro..trudno .. najpierw tzeba zarobic na dziecko i pokukladac sobie pewne sprwy ;/
co do dawcy powiedzial ze owszem jest na to rozwiazanie gotowy ale chce najpoierw sie upewni ze nie da rady nic wycisnac od niego ....
pozniej mialam wyrzuty ze zaczelam mu tak gadac ze on si enie interesuje ui takie tam ale przytulil mnie i powiedzial ze bardzo mnie kocha i zejestesmy od tego zeby sie na wzajem wsperac..a ze widzi ze ja bardziej sie stresuje to nie chce mi dokladac jeszcze ..no to mupowiedialam ze mnie bardziej stresuje jak on z emna nie gada bo nie wiemo czym on mysli .. i czy czasem nie krzywdze go tym gadaniem o dziecku ..
usmiechnal sie i [powiedzial ze za duzo myslei ze zaprasza mnie do kina
a do tego wszytskiego jeszcze wpierdzielilam 1 kg ogorkow, przegryzlam cala tabl czekoladya terazmi sie beltac chce
wiec mzoe i to byl bez owu bo placzliwosc i zachcianki mam na tydzien przed @Yasmin lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:masz rację Konwalianko, wstrzymam się do środy, to właściwie już ,a na razie pościemniam najwyżej, że się przytrułam albo coś
nie ukrywam, że trochę mam stresa przed tym USG...
Ale będzie ok, zobaczysz
No i czekamy teraz na popołudniowe wiadomości od Justy
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaa sliczny dzidzius
Krokodylku, a bylas na badaniu bety dzisiaj albo wczoraj??? jaki masz wynik?
co do wagi itp. to ja bylam mega chuda przed zajsciem w pierwsza ciaze i od razu utylam sporo....w sumie to podczas calej ciazy duzo utylam i sporo wody mi sie zatrzymalo. po ciazy raz dwa wszystko zgubilamNenaaa, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Aniu kochana trzymajcie się dzielnie macie siebie i widać że twój mąż jest bardzo za tobą i masz w nim wsparcie, teraz macie ciągle pod górkę to niedługo już z górki, mocno z całego serca trzymam za was kciuki, i idźcie do tego kina, odstresujecie się trochę
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nane uwierz mi dzidzi jest piekna
ehh wiem dziewczyny tlko nie raz po porstu jets ciezko.. jeszcze wczoraj trzymalismy w obijeciach Marcelka ja go karmiałam.misiek usypial.. razem z siostra go kapalismy . i wiecie to jednak wszysko dziala .. siostra poszla do gosci a my siedzielismy przy lozeczku Marcelka i masowalismy mu brzuszek i nucilismy kolysanke zeby usnal.. az nie moglismy sie od niego oderwac.. i chyba wszytskosie skumulowalo .. -
Nenaaa wrote:Ania
Hehe, no właśnie nie widać jeszcze czy piękna, ja póki co jeszcze tej urody dziecięcia mego nie widzę...no szczera jestem
Nena zdjęcia super, naprawdę słodkie, normalnie się popłaczęNenaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B