My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Rany... ja wiem że to nie jest śmieszne i mam nadzieję że się nie obrazisz, ale pierwsze co mi przyszło do głowy że taniej by było się puścić.
najlpesze ejest to ze dla programu refundowanego jestesmy gorsi bo nie mamy swoich plemnikow i to nas wyklucza z refudnacji -
Ania_84 wrote:hehe wiem Smarta . niestety takie reallia .. ;/
najlpesze ejest to ze dla programu refundowanego jestesmy gorsi bo nie mamy swoich plemnikow i to nas wyklucza z refudnacji
Generalnie jest to dla mnie niepojęte. Po prostu niepojęte.
******************************GANG18+***************************** -
dla mnie tez jedynym jeszcze pomyslem jaki mam to to ze z dawca mozna podejsc do badan klinicznych czyli moge byc krolikiem doswiadczalnym a wtedy mam IVF za free
ale poki co liczymy ze moze uda sie pozyckac plemniki z biopsji jak tak to refundacja nam sie bedzie nalepzala -
Ania_84 wrote:dla mnie tez jedynym jeszcze pomyslem jaki mam to to ze z dawca mozna podejsc do badan klinicznych czyli moge byc krolikiem doswiadczalnym a wtedy mam IVF za free
ale poki co liczymy ze moze uda sie pozyckac plemniki z biopsji jak tak to refundacja nam sie bedzie nalepzala
Aneczko. I tego wam z całego serca życzę!zgredka lubi tę wiadomość
nie dziekuje
podzikeuje jak cos znajdziemy
hihi
ehh polepszyl m sie humor .. ale cos misie zdaje ze nidlugo @ przyjdzie bo serio takie placzliwosci to mialam zaws ena tydzien przed @
smarta a ty jak tam owulujesz ?
ciekawe jak tam Tamka -
Ania poczytałam co napisałaś i jestem pod ogromnym wrażeniem.... Masz (a raczej macie) jaja ze stali
Myślę, że powinniście chwilkę odpocząć teraz bo nawet iron man musi ładować bateryjki. Ale jak tak czytam, to jestem przekonana, że ze wszystkim w życiu dacie sobie radę. Mocno trzymam za Was kciuki. My jak się staraliśmy o Zuzę też mieliśmy mega problemy finansowe. Mieliśmy po opłatach ok 500zł i mamę chorą na raka, z którą trzebabyło do wawy na chemię jeździć. Długi mieliśmy wszędzie i często nie było co do gara włożyć
Więc trochę rozumiem co czujesz... Najgorsza jest w tym wszystkim bezsilność...
momo1009, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anus wcale sie nie dziwei ze bylo trudno bo zdaje sobie sprawe ile kosztuje tez leczneie ;/
I wlasnie u mozemy podziekowac naszemu państwu- specjalnie nie pisze z duzej litery bo stwierdzam ze nie jest to panstwo dla ludzi ;/ ale to juz inna para kaloszy
no wąłsnie bezsilnosc.. a ja strasznie jej nie lubie.. bo lubie miec wszystko w miare poukladane.. rozplanowane..niestety nie raz zycie pisze za nas scenariusze ;/
gdzybym do tej pory miala tego jednego klienta ktory mnie wycyckal..to fat uzeralam sie znim ale 1500 zwpadalo co miesiac.. to ww tym moemcnie od stycznia odlozylisbycmy okolo 8-10 tys jak nic...ale coz niestety niektorzy nie maja skrupulow..ale wiem ze sie jeszcze kiedys odezwa..a wtedy ich zinkasuje na o wiele wiecej i tez nie bede miala skrupulow ;P
-
Lili - gratuluję póki co nieśmiało. Jak potwierdzisz betę to będę gartulować na maxa!!
Melanq - gratuluję pierwszego kontaktu.
Kropka_1 - dla kropy nie ma znaczenia skok temperatury przy owu, zobaczysz
Asha - dziewczyny już napisały wszystko za mnie.. odezwij się jak tylko będziesz mogła
Katjoszka - miło Cię znowu widzieć
Nena - cieszę się z dobrych wieści po usg. Jak to Cię nie pamiętamy.. ta od pomarańczy w awatarku, prawda?
Żart
Aniu84 - będzie dobrze, męża masz skarba. Ogórki z czekoladą... mniam
O realiach finasowych w naszym kraju nie będę pisać, bo tu się ponoć nie przeklina (za dużo).
Kroko - święte słowa: samo się tyje
Kochane które tu pominelam przepraszam, pamięć już nie ta.. Wszystkie bardzo mocno pozdrawiamKrokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania_84 wrote:gdzybym do tej pory miala tego jednego klienta ktory mnie wycyckal..to fat uzeralam sie znim ale 1500 zwpadalo co miesiac.. to ww tym moemcnie od stycznia odlozylisbycmy okolo 8-10 tys jak nic...ale coz niestety niektorzy nie maja skrupulow..ale wiem ze sie jeszcze kiedys odezwa..a wtedy ich zinkasuje na o wiele wiecej i tez nie bede miala skrupulow ;P
O tak, nad takimi gnojkami nie ma się co litować!Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania_84 wrote:Anus wcale sie nie dziwei ze bylo trudno bo zdaje sobie sprawe ile kosztuje tez leczneie ;/
I wlasnie u mozemy podziekowac naszemu państwu- specjalnie nie pisze z duzej litery bo stwierdzam ze nie jest to panstwo dla ludzi ;/ ale to juz inna para kaloszy
no wąłsnie bezsilnosc.. a ja strasznie jej nie lubie.. bo lubie miec wszystko w miare poukladane.. rozplanowane..niestety nie raz zycie pisze za nas scenariusze ;/
gdzybym do tej pory miala tego jednego klienta ktory mnie wycyckal..to fat uzeralam sie znim ale 1500 zwpadalo co miesiac.. to ww tym moemcnie od stycznia odlozylisbycmy okolo 8-10 tys jak nic...ale coz niestety niektorzy nie maja skrupulow..ale wiem ze sie jeszcze kiedys odezwa..a wtedy ich zinkasuje na o wiele wiecej i tez nie bede miala skrupulow ;P
O to to... Kochana skrupuły trza schować w skarpety, i ogień do przodu... Ja też dla naszego państwa nie będę ich miała. I jak tylko zajdę w ciążę to już tak wykombinuję żeby zus (specjalnie z małej litery) zadbał o mnie jak nigdy i oddał ten haracz, który co miesiąc im płacęmomo1009, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ale sie ciesze bo moje kocie wazy o 0,1 kg wiecej
a juz sie martwilam bo spadla z wagi z 3,8 na 3,3 i juz sie balam ze chora .. le zaczyna jesc
moj kocne kociatko jak tak rozmawialismy z mezem to przyszla do nas na łózko polozyla sie kolo nas i mruczala
tak jakby chciala powiedziec relax mamuska i tatus relax
choco lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:O to to... Kochana skrupuły trza schować w skarpety, i ogień do przodu... Ja też dla naszego państwa nie będę ich miała. I jak tylko zajdę w ciążę to już tak wykombinuję żeby zus (specjalnie z małej litery) zadbał o mnie jak nigdy i oddał ten haracz, który co miesiąc im płacę
oki id sie szykowac
buzia moze jszcze dzis cos skrobne choc kinona 20:45
dzieki dziewczynki za to ze jestescie
jestescie kochanemomo1009, Anuśka, justta lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ale sie ciesze bo moje kocie wazy o 0,1 kg wiecej
a juz sie martwilam bo spadla z wagi z 3,8 na 3,3 i juz sie balam ze chora .. le zaczyna jesc
moj kocne kociatko jak tak rozmawialismy z mezem to przyszla do nas na łózko polozyla sie kolo nas i mruczala
tak jakby chciala powiedziec relax mamuska i tatus relax
-
Aniu, na mam nadzie że wyowulowałam wreszcie wczoraj, plemniory jajo dopadły i pisze do was w ciąży
Test LH dziś zdecydowanie jest blady. Ile z tego prawdą okaże się 16.08. może namówię męża żebyśmy dziś poprawili
. W każdym razie zastanawiam się czy mierzyć tempkę, czy się stresować że mi ten progesteron do góry nie idzie. Zastanawiać czy była owulka... jakiś monitoring by się przydał, przyjadę z wakacji i może popatrze co tam się dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 18:43
momo1009 lubi tę wiadomość
smarta wrote:Aniu, na mam nadzie że wyowulowałam wreszcie wczoraj, plemniory jajo dopadły i pisze do was w ciąży
Test LH dziś zdecydowanie jest blady. Ile z tego prawdą okaże się 16.08. może namówię męża żebyśmy dziś poprawili
. W każdym razie zastanawiam się czy mierzyć tempkę, czy się stresować że mi ten progesteron do góry nie idzie. Zastanawiać czy była owulka... jakiś monitoring by się przydał, przyjadę z wakacji i może popatrze co tam się dzieje...
Wtedy podobno fasolki się najlepiej zagnieżdżają