My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Thalia, trudno coś podpowiedzieć bo akurat masz mało zapisanych informacji w wykresie, ale też sie zgadzam, że nikt lepiej jak my same nie znamy swoich organizmów.
Thalia wrote:Kurde a ja z ovu testów miałam wyznaczoną ovu a dziś mam taki śluz rozciągliwy prawie przezroczysty i juz sama nie wiem co mam myśleć czy to była ovu wtedy czy teraz -
Dziewczyny ja tylko na chwilke"...beta pieknie mi urosla do 3660 ale progesteron spadl
w zeszly pon. MIalam 84,55 w srode tydzien temu 102 a dzis marne 67,4
jutro mam wizyte mam nadz ze bedzie ok do jutra
brzuch boli plamienia brak.. Jak sadzicie - podjechac dzis do szpitala czy panikuje?
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilke"...beta pieknie mi urosla do 3660 ale progesteron spadl
w zeszly pon. MIalam 84,55 w srode tydzien temu 102 a dzis marne 67,4
jutro mam wizyte mam nadz ze bedzie ok do jutra
brzuch boli plamienia brak.. Jak sadzicie - podjechac dzis do szpitala czy panikuje?
skoro beta przyrosła, nie ma co się martwić..nie plamisz- to najważniejsze! Ja bym się wstrzymała do jutrzejszej wizytyNona, zgredka, Tamka, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
otóż to, nie ma co wariować,
ja to w ogóle myślałam, że jak wyjdzie pozytywny ciążowy, to już nie patrzy się na betę stale, jak się człowiek dobrze czuje, to nie ma co się niepotrzebnie stresować i szukać objawów, gdzie ich nie ma..
jutro wszystko się wyjaśnikonwalianka, Smoczyca1, beszka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Blondik Będzie dobrze!
Ja wciągłam spagetti, ale niezbyt dużo, bo juz czuję się jak balon..
a wiecie co wczoraj jadłam?
Kiszone ogórki i zagryzałam żelkami...masakra ale dobre byłoKrokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:otóż to, nie ma co wariować,
ja to w ogóle myślałam, że jak wyjdzie pozytywny ciążowy, to już nie patrzy się na betę stale, jak się człowiek dobrze czuje, to nie ma co się niepotrzebnie stresować i szukać objawów, gdzie ich nie ma..
jutro wszystko się wyjaśni
ale betę jednak wczoraj powtórzyłam i jutro odbiorę wyniki i zobaczymy
NIe żebym się jakoś bardzo stresowała, ale jestem ciekawabeszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Smoku tylko nie przesadzaj, bo zbalonikujesz się, w pierwszym trymestrze kobieta nie potrzebuje więcej kalorii niż normalnie, dopiero w kolejnych potrzebuje o ponad 100 kcal więcej czyli o jedną bułkę więcej..
jak jestem głodna to i marudnaKrokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Beszka super beta, na progesteronie się nie znam - możesz zadzwonić do lekarza i zapytać?
Oj dziewczyny mam stresy w pracy
Mari: a ja poza pracą i nie wiadomo co gorsze, a stres w pracy będę mieć od pt, bo idę na nowe stanowisko, o którym nie mam pojęcia