My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam stres przed jutrzejszą wizytą, kurcze, jeszcze kilka dni temu nie mogłam się doczekać , a teraz się boję... bez sensu..
a właśnie, Blondik nie miała mieć dzisiaj wizyty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 14:09
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:a ja mam stres przed jutrzejszą wizytą, kurcze, jeszcze kilka dni temu nie mogłam się doczekać , a teraz się boję... bez sensu..
a właśnie, Blondik nie miała mieć dzisiaj wizyty? -
Tamka, powiem Ci, że ten stres będzie Ci towarzyszył na każdej wizycie i przed nią..ale tylko chwilkę po wprowadzenia ustrojstwa i zobaczenia pulsującego punkciku.. zapomnisz o stresie. Będzie pięknie!
Ja też mam jutro i także się denerwuję.. co mi z wiedzy, że serduszko biło.. jak nie mam pewności czy nadal bije? ot takie rozterki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że ta lista (jak na razie) jest optymistycznie krótsza niż była w poprzednim miesiącu więc tendencja mi się podoba
No Kochane, kciuki za Was!!! Precz z tej listy do zafasolkowanych! Ale już!
marissith wrote:TESTUJĄCE SIERPIEŃ:
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
18.08 - Zgredka
27.08 - Biedroneczka83
i ja się dopisalam chociaż i tak @ przyjdzieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Blondik trzymam kciuki!
Konwalia też mam dzisiaj spaghettiale przez ból brzucha zjadłam dzisiaj tylko 3 łyżki puddingu z nasion chia z borówkami. Nie mogę jeść z nerwów ; ( a urlop dopiero za 2 tyg
-
ja tam bardziej we własne obserwacje bym wierzyła niż w ovu, zwłaszcza, że jak wpiszesz obecne objawy to może się nagle wyznaczenie w ovu zmienić (ja tak raz miałam)..
po powrocie z miasta, gdzie nic nie załatwiłam, umyłam okno, zasłonki i wszelkie osłonki na materac, bo psica zwariowała i zlała się wczoraj na łóżko