My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:wiem wiem czytałam że 300 ale co zrobię jak chce mi się jeść
jak jestem głodna to i marudna
ja nie wiem Smoku, bo ja od lat walczę z nadwagą, teraz jestem pod okiem dietetyka, ale może Ci się wydaje, że jesteś głodna, bo ja np to jem jak wcale nie muszę, grunt to jeść często (co 3-6h) ale nie wielgachno
, no i więcej do południa niż z wieczora
-
Kochane moje, nie miałam czasu do was wcześniej wpaść - praca mnie dziś pochłonęła, a więc:
Dopisuję się na sierpień choć @ przyjdzie pewnie wcześniej, wyznaczoną mam na 13, ale od 3 przez 10 dni mam zamiar brać luteinę to może przyjdzie chociaż tego 16 a nie w Egipcie
TESTUJĄCE SIERPIEŃ:
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
27.08 - Biedroneczka83
Beszka - przesadzaszCzekaj do jutra
Konwalianka - a suplementujesz żelazo? Bo te Twoje wyniki, szczególnie w tym stanie powinny być lepsze. Jak dobrze pamiętam jutro do lekarza się wybierasz, koniecznie mu pokaż, pewnie jakiś Tardyferon Ci zapisze, żebyś się dziewczyno anemii w ciąży nie nabawiła
Wszystkie moje Kochane, bardzo dziękuję za życzenia imieninowe, choć imienin generalnie nie obchodzę, ale tyle zieloności mi życzyłyście że dla was zrobię wyjątek i poświętujęBuuuuziak dla was :*
A ja bym chciała jeszcze powiedzieć że przejmuje dziś władzę w naszym gangu zrytych beretów 18+ bo mój beret osiągnął dziś apogeum. Wzdęta jestem,rano miałam biegunkę, mdli mnie, to co mi normalnie smakuje dziś przestało, macica strzyka i (.)(.) swędzą. Wszystko ma oczywiście logiczne wytłumaczenie zaczynając od lekkiego podtrucia, ale ja już sobie ciąże po 2 dniach od ewentualnego zapłodnienia wkręcam. Taram, taki to ze mnie dziś beret zrytyKrokodylica, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:witaj znowu Malenq zatem
hehe na drzemkę nie ma rady, a poza tym dochodzę do siebie, po wczorajszym "ręcznym" badaniu....nadal brzuch dziwnie boli, i jest taki napuchnięty....a do tego gorąc i drzemka była około 2h....hehehehe
co się działo jak mnie nie było?
-
beszka wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilke"...beta pieknie mi urosla do 3660 ale progesteron spadl
w zeszly pon. MIalam 84,55 w srode tydzien temu 102 a dzis marne 67,4
jutro mam wizyte mam nadz ze bedzie ok do jutra
brzuch boli plamienia brak.. Jak sadzicie - podjechac dzis do szpitala czy panikuje?
beszka kochana po co tak robisz te badania? Beta pięknie wzrosła, plamień brak, wszystko będzie dobrze.zgredka, Malenq, beszka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Smoku tylko nie przesadzaj, bo zbalonikujesz się, w pierwszym trymestrze kobieta nie potrzebuje więcej kalorii niż normalnie, dopiero w kolejnych potrzebuje o ponad 100 kcal więcej czyli o jedną bułkę więcej..
O przepraszam, na Belly pod wykresem miałyśmy poradę, że już teraz potrzebujemy 300kcal dziennie więcej niż normalnie. I tego się trzymam.Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:co się działo jak mnie nie było?
właściwie nie wiemczytam, ale mam dziś pustą głowę, np przed chwilą napisałam mejla do kolegi, po czym po chwili odpisał, a ja zdziwiona, że czemu do mnie pisze..
Beszka się martwi bo beta ok, ale prog za niski (jej zdaniem, bo ja się nie znam), ale jej poradzono, że skoro idzie do lek jutro to niech nie pęka..
stworzono listę owulantek na sierpień..
mari ma stresy w pracy, ale więcej nie napisała...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:O przepraszam, na Belly pod wykresem miałyśmy poradę, że już teraz potrzebujemy 300kcal dziennie więcej niż normalnie. I tego się trzymam.
beszka śliczna beta, nie rób wiecej progesteronu po co Ci??? ja robiłam raz i miałam w wysokości 29...plamień brak to jest super, ciesz się ciążą
Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:O przepraszam, na Belly pod wykresem miałyśmy poradę, że już teraz potrzebujemy 300kcal dziennie więcej niż normalnie. I tego się trzymam.
oj Kroksie, ale Ty pewno chudzina jesteś ;p, a ja jestem spaślak -
Ej no Asha, zapomniałaś o mnie, Mari i Zgredce
TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
27.08 - Biedroneczka83
29.08- Asha
marissith lubi tę wiadomość