My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę ze mi nie dodało komentarza to napisze jeszcze raz co do ovu i śluzu jak mi test pokazał pozytywny to miałam i bóle brzucha i jajników tak jak na ovu dziś mam tylko ten śluz bez żadnych innych obiaw co do mojego wykresu to to jest pierwszy cykl po poronieniu wiec nie mam dużo wiadomości i obserwacji w nim
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
29.08 - Asha
31.08 - Thalia
gra i buczy;)Arienna, Thalia lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Blondik wrote:jestem po wizycie, dostalam mase badan do zrobienia. w sumie lekarz o nic nie wypytywał powiedział,ze za dwa tygodnie wiecej powie jak juz bedzie cos wiecej widac.
narazie tylko był ładniutki pecherzyk we właściwym miejscu z ciałkiem żółtym;)
tralala:) -
Kochane, pisałam że mnie lekko wzdęło dziś a jeszcze mam sukienkę z paskiem nad brzuchem i przed chwilą kobitka w aptece pogratulowała mi ciąży. Ostatnio na forum było to prorocze - oby tym razem również
Asha, Malenq, zgredka, Krokodylica, Tamka, Lili83, choco, Blondik, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Kochane, pisałam że mnie lekko wzdęło dziś a jeszcze mam sukienkę z paskiem nad brzuchem i przed chwilą kobitka w aptece pogratulowała mi ciąży. Ostatnio na forum było to prorocze - oby tym razem również
No kochana, mam nadzieję że nie wyprowadzałaś pani z błędu, tak jak ja wtedy. -
Malenq wrote:a ja musiałam znowu lekką kawę wypić, ciśnienie mi spadło na 79/56 i w głowie zaczęło łupać, teraz czekam na zbawienne działanie kofeiny....
kroko biedaku...Ty to się masz....a te przeciągi to nadal z domu???
Nie no teraz już biję męża z łeb jak mi przeciągi robi, ale on to uwielbia, więc jak nie widzę to otwiera co się da. -
Blondik wrote:jestem po wizycie, dostalam mase badan do zrobienia. w sumie lekarz o nic nie wypytywał powiedział,ze za dwa tygodnie wiecej powie jak juz bedzie cos wiecej widac.
narazie tylko był ładniutki pecherzyk we właściwym miejscu z ciałkiem żółtym;)
tralala:)
Super, cieszę się. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:No kochana, mam nadzieję że nie wyprowadzałaś pani z błędu, tak jak ja wtedy.
Wyprowadziłam, ale raczej stwierdzając że nic mi jeszcze na ten temat nie wiadomo i że mam nadzieję że to proroczo
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny