My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
my po porstu nie chcemy dozywa c starosci w samotnosci
chce miec komu przekazac milosc to co razem wypracowalismy .. a widze poki co ze wszytsko zmierza ku temu .. kasy brak, tym samym rak mozliwoci
bo nawet do adopcji nie mamy na tyle kasy ;/
anie nie mamy wlasnego domu ;/
poki co patzre na moja kicie i mam nadzieje ze choc jej mi nikt nie odbierze -
ja postanowiłam nie smutkowac kupuje małżowi witaminki sama tez sie poruszam troszke i bedzie git cycki do góry i do przodu
ufa ze sa jakies małe znaki ze sie uda i mocno werze ze teraz bedzie spokojnie cykl spełniania marzen -
Ania_84 wrote:my po porstu nie chcemy dozywa c starosci w samotnosci
chce miec komu przekazac milosc to co razem wypracowalismy .. a widze poki co ze wszytsko zmierza ku temu .. kasy brak, tym samym rak mozliwoci
bo nawet do adopcji nie mamy na tyle kasy ;/
anie nie mamy wlasnego domu ;/
poki co patzre na moja kicie i mam nadzieje ze choc jej mi nikt nie odbierzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:O nie nie kicia jest twarda, koty zawsze spadaja na cztery łapy i tego będziemy sie trzymac, a ma tak kochajaca i dbająca o nia rodzinę ze nie ma innej możliwości
-
Ania_84 wrote:wiem kochana .. ale ja powoli wysiadam
zeby choc cien szans sie pojawial na naszej drodze .. nie prosze o duzo ..ale taki maly cien szansy .. moze naczej bym na o popatrzyla.. atak czuje jakby ktos chcial nas zgnoic do konca.. zeby dal nam odczuc ze nic nie znaczymy, i nie zaslugujemy na taki cud .. wiem ze to glupie myslenie ale tak wlasnie sie czuje
Kochana nie wiem co mam Ci napisać. Domyślam się jak dobija Cię ta bezsilność.
Może to faktycznie czas żeby pomyśleć tylko o sobie i zadbać o swoje małżeństwo? A potem powrócić do tematu z nowymi siłami? -
Ania_84 wrote:mam adzieje ze ten spadek wagi o tylko upaly
Będzie dobrze kochana!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jeszcze wczoraj tak dobitnie czulam owulke. jak bylismy w kine
w sumie myslalam przez chwile ze to moze wyrostek bo tak cholernie kulo mihe w pachwinie .. no ale dzis wzrost tempki..tylko dziwie mnie ta ilosc sluzu ;/ ja juz nie wiem mam uczucie jakby @ miala przyjsc takie mam wahania nastroju ..raz jestem happy ra zla na caly swiat ..
ehh poprawilscie mi humorek dziekuje ze jestescie
chyba uciec nie uciekne bo nie wyrzymam bez was atreaz czuje ze moj maz robi talarki z cebulka na patelnichcyba chce mipoprawic humor
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Faktycznie moze jest związek z tymi upałami moj pies tez od wczoraj jakis osowialy jest nie chciał teraz trochę sie ozywil albo zezarl jakieś g***o śmiećiarz jeden!
Będzie dobrze kochana!
a dzis patrze a ten na brzuchu m przyklejonego slimaka taaaakiegoooo dlugiiiegoSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ania moja fizyczka wcale nie była wredna
bardzo fajna babka była, ale nie tak fajna jak Ty. Nie smutaj sie, pewnie że jest ciężko ale przecież kiedyś muszą w końcu przyjść lepsze czasy. Za kotke trzymam kciuki, a może ona od gorąca tak chudnie, albo trzeba ją odrobaczyć.
**********************Gang 18+***********************
-
Ania_84 wrote:jeszcze wczoraj tak dobitnie czulam owulke. jak bylismy w kine
w sumie myslalam przez chwile ze to moze wyrostek bo tak cholernie kulo mihe w pachwinie .. no ale dzis wzrost tempki..tylko dziwie mnie ta ilosc sluzu ;/ ja juz nie wiem mam uczucie jakby @ miala przyjsc takie mam wahania nastroju ..raz jestem happy ra zla na caly swiat ..
ehh poprawilscie mi humorek dziekuje ze jestescie
chyba uciec nie uciekne bo nie wyrzymam bez was atreaz czuje ze moj maz robi talarki z cebulka na patelnichcyba chce mipoprawic humor
widzisz jaki dobry maz, chyba Cie kocha
żart na pewno Ci kocha to idź zjedz i Ładnie mu podziekuj
-
Ania_84 wrote:nasz zzeral strupki ktore mu oczyszczalam
a dzis patrze a ten na brzuchu m przyklejonego slimaka taaaakiegoooo dlugiiiego -
odrobaczona jest bo ja odrobaczam co kwartal
pomimo iz jest w domku
wiecie ja juz zaczynam wariowac bo ona co rusz morde w misce trzymala i wazyla 3,5 kg a teraz 3,2-3,1 niby nie duzo..ale wiecie jakja ja odchowalam i od wagi 0,4 sapadla nam na 0,25 a pozniej ladnie skoczyla nawet nie raz do 4 kg ... wiecie to juz takie zboczenie po tym co przeszla jako maly kociak -
Ania_84 wrote:wiem kochana .. ale ja powoli wysiadam
zeby choc cien szans sie pojawial na naszej drodze .. nie prosze o duzo ..ale taki maly cien szansy .. moze naczej bym na o popatrzyla.. atak czuje jakby ktos chcial nas zgnoic do konca.. zeby dal nam odczuc ze nic nie znaczymy, i nie zaslugujemy na taki cud .. wiem ze to glupie myslenie ale tak wlasnie sie czujeAnia_84, beszka lubią tę wiadomość
-
Ania ty jej nie waż. Jak będzie z nią coś nie tak to i bez wagi zauważysz po matowej siersci, smutnym pyszczku czy złym nastroju. Chowaj wagę i termometr i RELAXXXXXXXXX
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************