My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili83 wrote:Anastazjaaa wrote:TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
29.08 - Asha
31.08 - Thalia
gra i buczy;)
Jak coś to się mnie przepisze -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
ehhh dzis znowu troche poprztykalam sie z mezem .nie wiem jak on mnie znosi
ciagle sie pytam co my takiego zrobilismy.. pomgaamy zwierzakom..nigdy nkomu nie zaszkodzilismy ;/ szanujemy sie chcemy tylko stwrzyc rodzine..i co i dupa.. dupa dupa ;/
ehhh chyba zaczynam byc zgorzkniala i wredna.. moze czas zaczac wrocic do naczania fizyki..przynajmenij potrzymam jedna tradycje . ze fzyczki sa wredne ;/
a tak to ogolnie wszytsko w miare ok.. pesek dochodi do siebie juz ma mala ranke jak po skalecznieu o srednicy 1 cm a rana byla o srednicy 15 cm dzis wet powiedziala ze do konca tyg bedzie po sprawie i mozna mu zdjac konierz
za to martwie siekociczka ..bo traci na wadze .. a wczesniej sikala na miekkic rzeczach .. mam nadziejeze jednak to nie nerki bochyba ie pochlastam jak nawet kota mi ten u gory odbierzew czwartek mam z nia przyjechac na badania z krwi ehh .. nie chce jej stracic
choc czego ja mam sie spodziewac i tak przeciez nawet on nam nie chce pomoc.. a jesli ktos mi powie ze doswiadcza tych najsilniejszych to niech se wsadzi taki dar ;/ bo ja mam dosc.. i moze czas najwyzszy stwierdzic ze mamy sie skoncentrowac tylko na sobie a wszystko inne i cale te pieprzone strania wsadzic sobie w dupe ;/ -
Biedroneczka83 wrote:a prorpo proroctw mój tatus kochany z okazji imienin życzył mi pociechy z "dzieci"
-
Biedroneczka83 wrote:Anulka nie smutkuj kochana bedzie dobrze zobaczysz!!! musisz w to wierzc nie bedzie inaczej jestes twardA a malzon ci kocha !!!!
zeby choc cien szans sie pojawial na naszej drodze .. nie prosze o duzo ..ale taki maly cien szansy .. moze naczej bym na o popatrzyla.. atak czuje jakby ktos chcial nas zgnoic do konca.. zeby dal nam odczuc ze nic nie znaczymy, i nie zaslugujemy na taki cud .. wiem ze to glupie myslenie ale tak wlasnie sie czuje -
Ania_84 wrote:wiem kochana .. ale ja powoli wysiadam
zeby choc cien szans sie pojawial na naszej drodze .. nie prosze o duzo ..ale taki maly cien szansy .. moze naczej bym na o popatrzyla.. atak czuje jakby ktos chcial nas zgnoic do konca.. zeby dal nam odczuc ze nic nie znaczymy, i nie zaslugujemy na taki cud .. wiem ze to glupie myslenie ale tak wlasnie sie czuje -
Aneczko uszy do góry chociaż postaraj sie, wierze ze po tylu kłopotach w koncu wszystko sie ulozy i będziecie totalnie szczęśliwi! Bo Ty dobra kobieta jesteś nawet bardzo dobra i Twoj maz tez tylko jeszcze troszke wiem ze łatwo sie mowi ale my Wszystkie tu trzymamy za Was kciuki i życzymy Ci jak najlepiej