My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:nio mój powiedział ze jak bede go tak ekspoloatowac to musi sobie jakoś forme podbudować hehe wiec teraz mu odpuszcze żeby werwy nabrał ale od 11 do 21 conajmniej bedzie bzykanie codziennie hehehe
Dobrze że ja ze swoim nie miałam takiego problemu. -
choco wrote:Ja testuję 8 sierpnia. Niestety z telefonu nie mogę się wpisać na listę, więc wpisze się po powrocie do domu.
No chyba że mnie znowu zaleje wcześniej, ostatni cykl miałam 24 dni, załamka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 12:55
choco lubi tę wiadomość
-
Ja mam owulke dopiero na pon wyznaczona a @ dokladnie dwa tyg pozniej czyli ktory to? Jade tramem to nie widze..
Polazlam do pracy po odbior zasw o dochodach a tam blad w serii dowodu zrobili, goscia co mial zlozyc na tym podpis nie bylo i jutro znowu w spiekocie do miasta. Dobrze ze klima w tramie jestble
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:kochana, u mnie takie cykle to norma..najdłuższy od porodu 26 dni..nie ma tego złego.. uda sie to git nie uda zaraz bedzie następny... tym sposobem załapałam sie w czerwcu na dwa testowania - testowałam 4 czerwca i 30 czerwca
Też jestem zdania że lepiej tak niż jakieś ciągnące się brazylijskie seriale. -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:ja się zastanawiam właśnie co moja wyprawia w domu bo znowu jej się płaczek włączył i nie chce zostawać sama
ale cóż przywilej panów po 60tce
, ogólnie to teraz jest przeszczesliwy bo w domu cały czas siedzę
Tamka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:kochana, u mnie takie cykle to norma..najdłuższy od porodu 26 dni..nie ma tego złego.. uda sie to git nie uda zaraz bedzie następny... tym sposobem załapałam sie w czerwcu na dwa testowania - testowałam 4 czerwca i 30 czerwca
problem w tym że u mnie każdy cykl inny. Wcześniej miałam regularne 27-28 dniowe raz na jakiś czas się zdążył 30 dniowy. Owulka regularnie w 14 dc, potwierdzona monitoringiem. Ale od kiedy zaczęłam szukać przyczyny braku ciąży to mi się rozjechało wszystko. A dokładniej to dzięki niekompetentnemu lekarzowi, oczywiście zmienilam lekarza.
**********************Gang 18+***********************
-
NIE, NIE i jeszcze raz NIE mówimy wszelkim opadom, ulewom i powodziom! ŚRODKOWY PALEC POKAZUJEMY I NA ZIELONO ŚWIAT MALUJEMY
choco wrote:Ja testuję 8 sierpnia. Niestety z telefonu nie mogę się wpisać na listę, więc wpisze się po powrocie do domu.
No chyba że mnie znowu zaleje wcześniej, ostatni cykl miałam 24 dni, załamka.Arienna, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:no właśnie koło nas zaczęła się budowa mieszkaniówki i nie wiem, czy to nie to, no bo innej przyczyny nie widzę... ale płacze okrutnie, aż uszy puchną
-
Anuśka wrote:Właśnie się okazało że 15tego wyjeżdżam nad wodę na weekend... Jak mnie krew zaleje wtedy to mnie szlag trafi i cały weekend będę chodziła pijana a raczej będą mnie musieli nosić