My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka wskakuj na chłopa !!!!! dziś jutro pojutrze hehe ponoc nalezy dwa dni przed i 4 po
Arienna, konwalianka, justta, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
mój kazał sobie kupić aspargin na skurcze
zeby go w trakcie wzmożonego wysiłku nie dopadły
a wczoraj zaraz po rzekł: jak będzie syn to mu kiedyś powiem..... szanuj ojca swego bo tak się nad Tobą napracował że mało co ducha nie wyzionął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 12:10
Yasmin, Tamka, Malenq, konwalianka, justta, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hehehe nio też dobre
tyle menmag jeszcze na męskoś działa dodatkowo na testosteron hahaha
nie żeby potrzebował wspomagacza męskości ale tak na wszelki wypadek
-
TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
27.08 - Biedroneczka83
Pozmieniałam daty miejscami, to wygodniej będzie kogoś dopisywać po przecinku
Ja miałam testować 12 ale z moją FL i przesunięciem owulacji to chyba dopiero 15tego cos będzie widać -
Biedroneczka83 wrote:nio mój powiedział ze jak bede go tak ekspoloatowac to musi sobie jakoś forme podbudować hehe wiec teraz mu odpuszcze żeby werwy nabrał ale od 11 do 21 conajmniej bedzie bzykanie codziennie hehehe
-
Anuśka wrote:TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
27.08 - Biedroneczka83
Ja miałam testować 12 ale z moją FL i przesunięciem owulacji to chyba dopiero 15tego cos będzie widać
oo good very good idea :)hehe a ja znowu bede na koncu ach z tym czekaniem -
mój wczoraj zaraz po powrocie z pracy zadał pytanie o dziwo nie co jest na obiad tylko jaki dziś test ?
to mu powiedziałam, kochanie negatywny ale temperatura skoczyła więc chyba mamy testy jakieś felerne więc wychodzi na to że trzeba codziennie bo nie mam pojęcia kiedy ta owulacja będzie....
westchnął i powiedział : no to codziennie
straszny upal więc nie chcąc być aż taka wredna dałam mu buziaka i powiedziałam.... co drugi dzień będzie tez dobrzekonwalianka, justta, Yasmin, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:
mój wczoraj zaraz po powrocie z pracy zadał pytanie o dziwo nie co jest na obiad tylko jaki dziś test ?
to mu powiedziałam, kochanie negatywny ale temperatura skoczyła więc chyba mamy testy jakieś felerne więc wychodzi na to że trzeba codziennie bo nie mam pojęcia kiedy ta owulacja będzie....
westchnął i powiedział : no to codziennie
straszny upal więc nie chcąc być aż taka wredna dałam mu buziaka i powiedziałam.... co drugi dzień będzie tez dobrze
hmm u nas rano odpada chyba ze w łazience hehe bo panna Zuzanna w nocy lub nad ranem wskakuje nam pod kołderke -
hej dziewczynki
ja juz dzis z lepszym humnorem..
chyba to jakis znak byl ze nie dali mi tego debetu.. bo moze jakospozycze od rodzicow i przynajmenij banku nie bede sobie brala na glowe
film fajnybardzo rodzinny moj jak ogladal i szef mial syna ktorego uczycl.. to jak byl taki moment ze mowil synu dostajesz od menie noz szefa dbaj o niego i takie tam.. to moj Misio wzial mnie za reke bardzo mocno i powiedzial..mowie ci kiedys tak powiemy naszemu synowi badz coreczce ..
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ehh ja też wskakuję do testowania na sierpień. Ciekawe co to się będzie działo...
Anuśka wrote:TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
27.08 - Biedroneczka83
Ja miałam testować 12 ale z moją FL i przesunięciem owulacji to chyba dopiero 15tego cos będzie widać -
konwalianka wrote:mój brał salfazin i magnez - widać też wspomogło..mówił ze sie rewelacyjnie czuje..zresztą nadal bierze
konwalianka lubi tę wiadomość