My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A nam z kolei gin radziła (analizując cykle rok wcześniej) i biorąc pod uwagę ogólną wiedzę i doświadczenie współżyć co 2 dni od 11dc zaczynając, czyli 11,13,15,17,19.
Tamka wrote:nam się udało "robiąc" na zmianę - rano, następnego dnia - wieczorem, tak przykazał gin od płodności -
Kropka_1 wrote:A nam z kolei gin radziła (analizując cykle rok wcześniej) i biorąc pod uwagę ogólną wiedzę i doświadczenie współżyć co 2 dni od 11dc zaczynając, czyli 11,13,15,17,19.
-
Anuśka, OF wyznacza @ na 9 sierpnia (czyli w 29dc) ale myślę, że powinnam ustawić sobie sądny dzień chociaż te dwa dni później czyli 11 sierpnia (31 dc). Ale czuję, że będzie korcić aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Anuśka wrote:Kropeczka a na kiedy planujesz testa? -
Kropka_1 wrote:Anuśka, OF wyznacza @ na 9 sierpnia (czyli w 29dc) ale myślę, że powinnam ustawić sobie sądny dzień chociaż te dwa dni później czyli 11 sierpnia (31 dc). Ale czuję, że będzie korcić aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to jest takie korcenie któremu nie da sie oprzeć -
Arienko, ale to pewnie wystarczy co drugi dzień się wstrzelić i już
Powiem Wam, że moja koleżanka przez dwa lata dała sobie przyzwolenie na dzidziusia, nic nie wyszło. Po zastosowaniu tej zasady, w pierwszym cyklu dwie krechy
właśnie po wizycie u tej gin
Arienna wrote:haha w ani jeden nie trafiłamArienna lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko, działaj Kochana i niebawem będziemy sprawdzać owoce tej naszej pracy
Na nieszczęście w szufladzie leżą dwa testy ;P może każę je mężowi gdzieś ukryć?? Choć czy ja wiem.... Jak ciśnienie złapie to i w aptece się pierwszej lepszej zatrzymam i tyle będzie z tego
Biedroneczka83 wrote:to jest takie korcenie któremu nie da sie oprzeć -
Czyli znów urządzamy POLIGON?
No dobra, biorę to na klatę
Anuśka wrote:TESTUJĄCE Z GANGU SIERPIEŃ:
11.08 - Kropka_1
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
27.08 - Biedroneczka83
No to Kochana jesteś pierwsza do odstrzału na listę zafasolkowanychKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Biedroneczko, działaj Kochana i niebawem będziemy sprawdzać owoce tej naszej pracy
Na nieszczęście w szufladzie leżą dwa testy ;P może każę je mężowi gdzieś ukryć?? Choć czy ja wiem.... Jak ciśnienie złapie to i w aptece się pierwszej lepszej zatrzymam i tyle będzie z tegoArienna, Kropka_1, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Arienko, ale to pewnie wystarczy co drugi dzień się wstrzelić i już
Powiem Wam, że moja koleżanka przez dwa lata dała sobie przyzwolenie na dzidziusia, nic nie wyszło. Po zastosowaniu tej zasady, w pierwszym cyklu dwie krechy
właśnie po wizycie u tej gin
dobra to ja pójde ta drogą w tym cyklu niech ona mnie wiedzie ku zieleni na koncu....
hahah ale patetycznie wyszłoArienna, konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Biedroneczko, działaj Kochana i niebawem będziemy sprawdzać owoce tej naszej pracy
Na nieszczęście w szufladzie leżą dwa testy ;P może każę je mężowi gdzieś ukryć?? Choć czy ja wiem.... Jak ciśnienie złapie to i w aptece się pierwszej lepszej zatrzymam i tyle będzie z tego -
Arienna wrote:oki ide pieska wyprowadzić bo zerka na mnie obrażony za poranne bury jakie dostał za drapanie w kanapę