My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko, ja od progu mowiłam, co mnie boli
i że się męczę rano, i że żołądek, i że męczy mnie siedzenie długie etc. i na koniec zapytałam czy mogę poleżeć kilka dni, a ginka mówi - dwa tygodnie
kontrola 20 sierpnia, dostałam całą listę badań
odbija mi się ogórkiemnienawidzę ogórków
-
Smoczyca1 wrote:No dobra uspokoilyscie mnie dziekuje Wam pielnie! Kroko nie gniewaj sie ale jak tak dobrze liczysz to bede sie z Toba konsultowac
A w sumie moze bedziesz miala dwa szczesciaale bylby czad
A nie ma sprawy, zawsze też możesz pisać na priv, ale tu są dziewczyny mądrzejsze ode mnie, to zawsze coś poradzimy wspólnymi siłami.
Ej kilka dziewczyn mi tu życzyło bliźniaków, żeby podwójnie utrzeć nosa teściowej, to by było jak by się ziściło. :PPP -
Malenq wrote:u facetów nie musi swędzieć, bo ONI mogą to tylko przenosić na partnerki i kobiety odczuwają tego konsekwencje...wiem co mówię, przerabiałam to kilka lat temu....smarowanko żołnierza było niezbędne do wyleczenia mnie....
Dokładnie, ja jak miałam infekcję to mojego też nic nie swędziało, ale tabletki do łykania także dostał.Malenq lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kroko, ja od progu mowiłam, co mnie boli
i że się męczę rano, i że żołądek, i że męczy mnie siedzenie długie etc. i na koniec zapytałam czy mogę poleżeć kilka dni, a ginka mówi - dwa tygodnie
-
Tamka wrote:Kroko, ja od progu mowiłam, co mnie boli
OK, rada przyjęta, przechodząc przez próg gabinetu przełączam się na tryb narzekanie.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Taka ma natura przy PCOS
Alew sumie jak mają wychodzić jak u mnie bezowulacyjnie -
Malenq wrote:Groszku mnie prawie nigdy nie wychodziły owu......ale jak słabsza kreska to LH spada....więc już powinno być PO, ale jutro jeszcze zrób....
Na jakiś czas
Malenq lubi tę wiadomość
-
Tamka bardzo się ciesze,że wszystko dobrze. Odpczniecie na zwlnieniu.
Ja też leżakuje już od soboty, w poniedziałek wizyta nie moge się doczekać oby było wszystko dobrze. Powtarzałam bete w pon. Bo gin kazal i wynosi 10,000 mIU/mlKrokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja też mam PCO a wczoraj miałam normalnie pozytywny test :)A w zeszłym cyklu owulację potwierdzoną monitoringiem... A ciągle masz bezowulacyjne? Jak długo?
Ja się leczę na to choelrstwo już hmm...ok 14 lat chyba, mam mega zaawansowane niestetu. Owulacji nie miewam, bo kazdy cykl muszę mieć wywoływaną @. Raz tylko miałam owulke potwierdzoną w 100% i to potwierdzenie własnie stoi koło mnie i gada mama mamaNa razie nie mam ciśnienia więc nie spinam się do lekarza po leki na wywoływanie owulki itp. POwiedział, ze jak będę chciała to mi da.
Na razie od listopada starania takie faktyczne, wcześniej od porodu (w 2012) po prostu się nie zabezpieczaliśmy. Ale czuję że chyba trzeba będzie do ginka iść po jednak jakieś stymulanty
Ogólnie na usg w róznych dniach cyklu miałam potwierdzany brak owulacji :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:20