X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jak to mówiła celebryta.... Jest gitez majonez ;D
    Dzieki kochana troszke mi lepiej :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, mi właśnie wlazła próchnica, a że nie jest wyrżnięty do końca to średnio jest jak i co ratować.. Ale spoko, reszta ząbali super więc można poświęcić ;)
    Malenq wrote:
    Kropka ja już też chcę mieć to już za sobą...myślałam, że ta ósemka nie będzie "drażnić", bo równiutko wyrosła w całości, i nie miała próchnicy...a tu taka bomba, że boli i zauważyłam, że się rusza....:-/
    powodzenia w piątek....;)

Malenq lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Moim zdaniem najlepiej grać się codziennie. :P

zgredka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco ano do Hajnówki...jutro popatrzę, który sąsiad "nie na rauszu", bo jak żniwa to Oni od rana drynią....dziękuję za propozycję skarbie:)
    Groszku trzymam się trzymam.....ale szlag mnie trafia już.....no ja ich też muszę się pozbyć - bo "niespodzianki" potrafią robić....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)

Smoczyca a jaka była poprzednia i ile dni temu? :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zatem zrobię, ale zacznę za dwa dni dziś 17 dzień cyklu, więc od 19 zacznę, niech się trochę grzybson zaleczy, a i w pt będę u gina to to sprawdzi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka to sio do apteki po jakieś globulki czy maść....bo jak ty masz grzybka to mężu może też go mieć i się nawzajem będziecie "obdzielać"...a to nie jest wskazane przy starankach.......

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smoczyca a jaka była poprzednia i ile dni temu? :)
    W piatek 47,51 o ty ty jestes bardzo na czasie wiec slucham :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden :)

dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpić ;) i stwierdził, że trzeba się napić ;) ja mówię - chyba Ty ;)

Malenq, Krokodylica, Kropka_1, Czarnula87, Ewik, justta, konwalianka, choco, Anastazjaaa, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq oj szczerze wspolczuje bol zeba to tragedia :( moze jakis zimny oklad albo faktycznie jakis sasiad Cie poratuje. .. trzymaj sie kochana! I rychlego usunieca zycze

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden :)

dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpić ;) i stwierdził, że trzeba się napić ;) ja mówię - chyba Ty ;)
    No tobie moze inny prezent dac ;) ciesze sie ze wszystko ok choc myslalam ze beda dwa groszki ;)

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    zgredka to sio do apteki po jakieś globulki czy maść....bo jak ty masz grzybka to mężu może też go mieć i się nawzajem będziecie "obdzielać"...a to nie jest wskazane przy starankach.......

póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    W piatek 47,51 o ty ty jestes bardzo na czasie wiec slucham :)

No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo. :) (Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam. :P )

A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm. :) Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty. ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś super wieści:) to teraz nie będzie wymówki - masz ODPOCZYWAĆ:)

Smoczyca ano ano, zawsze w ciąży muszą dziać się takie rzeczy....ja też sobie życzę rychłego wyrwania.....

Tamka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Tamka jesteś. :) Wspaniale. Cieszysz się że jest jeden groszek nie dwa? Wspaniale że wszystko z groszkiem dobrze. :)

PS. Dlaczego dostałaś L4? Pytam bo też bym chętnie wzięła i nie wiem co mam mówić lekarzowi. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:03

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prezent na pewno będzie, powiedziałam drugiej koleżance z biura z Wawy to od razu zapytała - a co chcesz dostać ;) pod tym względem mam fajną firmę, w ogóle jest fajna , tylko Hiszpanie czasem działają mi na nerwy

też myślałam, że będą dwa szkraby ale niech będzie jeden zdrowy to będę najszczęśliwsza na świecie!

Krokodylica, Malenq, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo. :) (Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam. :P )

A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm. :) Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty. ;)
    No dobra uspokoilyscie mnie dziekuje Wam pielnie! Kroko nie gniewaj sie ale jak tak dobrze liczysz to bede sie z Toba konsultowac :)
    A w sumie moze bedziesz miala dwa szczescia :) ale bylby czad :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy
    u facetów nie musi swędzieć, bo ONI mogą to tylko przenosić na partnerki i kobiety odczuwają tego konsekwencje...wiem co mówię, przerabiałam to kilka lat temu....smarowanko żołnierza było niezbędne do wyleczenia mnie....;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka super, ze wszystko super... A dyrektora załatwiłaś ulubionym tekstem mojego małża :)
    Ja właśnie zrobiłam test owu i oto co wyszło....

chbg.jpg

Tamka, konwalianka, konwalianka lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo too nasmarujemy go dziś ;)

Tamuś: no i pięknie, jeden maluch, to i większy i zdrowszy, bliźniacza to zawsze większe ryzyko...

Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1449 1450 1451 1452 1453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ