X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jak to mówiła celebryta.... Jest gitez majonez ;D
    Dzieki kochana troszke mi lepiej :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, mi właśnie wlazła próchnica, a że nie jest wyrżnięty do końca to średnio jest jak i co ratować.. Ale spoko, reszta ząbali super więc można poświęcić ;)
    Malenq wrote:
    Kropka ja już też chcę mieć to już za sobą...myślałam, że ta ósemka nie będzie "drażnić", bo równiutko wyrosła w całości, i nie miała próchnicy...a tu taka bomba, że boli i zauważyłam, że się rusza....:-/
    powodzenia w piątek....;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Moim zdaniem najlepiej grać się codziennie. :P

zgredka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco ano do Hajnówki...jutro popatrzę, który sąsiad "nie na rauszu", bo jak żniwa to Oni od rana drynią....dziękuję za propozycję skarbie:)
    Groszku trzymam się trzymam.....ale szlag mnie trafia już.....no ja ich też muszę się pozbyć - bo "niespodzianki" potrafią robić....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)

Smoczyca a jaka była poprzednia i ile dni temu? :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zatem zrobię, ale zacznę za dwa dni dziś 17 dzień cyklu, więc od 19 zacznę, niech się trochę grzybson zaleczy, a i w pt będę u gina to to sprawdzi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka to sio do apteki po jakieś globulki czy maść....bo jak ty masz grzybka to mężu może też go mieć i się nawzajem będziecie "obdzielać"...a to nie jest wskazane przy starankach.......

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smoczyca a jaka była poprzednia i ile dni temu? :)
    W piatek 47,51 o ty ty jestes bardzo na czasie wiec slucham :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden :)

dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpić ;) i stwierdził, że trzeba się napić ;) ja mówię - chyba Ty ;)

nick nieaktualny, Krokodylica, Kropka_1, nick nieaktualny, Ewik, justta, konwalianka, choco, Anastazjaaa, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq oj szczerze wspolczuje bol zeba to tragedia :( moze jakis zimny oklad albo faktycznie jakis sasiad Cie poratuje. .. trzymaj sie kochana! I rychlego usunieca zycze

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden :)

dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpić ;) i stwierdził, że trzeba się napić ;) ja mówię - chyba Ty ;)
    No tobie moze inny prezent dac ;) ciesze sie ze wszystko ok choc myslalam ze beda dwa groszki ;)

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    zgredka to sio do apteki po jakieś globulki czy maść....bo jak ty masz grzybka to mężu może też go mieć i się nawzajem będziecie "obdzielać"...a to nie jest wskazane przy starankach.......

póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    W piatek 47,51 o ty ty jestes bardzo na czasie wiec slucham :)

No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo. :) (Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam. :P )

A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm. :) Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty. ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś super wieści:) to teraz nie będzie wymówki - masz ODPOCZYWAĆ:)

Smoczyca ano ano, zawsze w ciąży muszą dziać się takie rzeczy....ja też sobie życzę rychłego wyrwania.....

Tamka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Tamka jesteś. :) Wspaniale. Cieszysz się że jest jeden groszek nie dwa? Wspaniale że wszystko z groszkiem dobrze. :)

PS. Dlaczego dostałaś L4? Pytam bo też bym chętnie wzięła i nie wiem co mam mówić lekarzowi. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:03

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prezent na pewno będzie, powiedziałam drugiej koleżance z biura z Wawy to od razu zapytała - a co chcesz dostać ;) pod tym względem mam fajną firmę, w ogóle jest fajna , tylko Hiszpanie czasem działają mi na nerwy

też myślałam, że będą dwa szkraby ale niech będzie jeden zdrowy to będę najszczęśliwsza na świecie!

Krokodylica, nick nieaktualny, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo. :) (Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam. :P )

A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm. :) Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty. ;)
    No dobra uspokoilyscie mnie dziekuje Wam pielnie! Kroko nie gniewaj sie ale jak tak dobrze liczysz to bede sie z Toba konsultowac :)
    A w sumie moze bedziesz miala dwa szczescia :) ale bylby czad :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy
    u facetów nie musi swędzieć, bo ONI mogą to tylko przenosić na partnerki i kobiety odczuwają tego konsekwencje...wiem co mówię, przerabiałam to kilka lat temu....smarowanko żołnierza było niezbędne do wyleczenia mnie....;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka super, ze wszystko super... A dyrektora załatwiłaś ulubionym tekstem mojego małża :)
    Ja właśnie zrobiłam test owu i oto co wyszło....

chbg.jpg

Tamka, konwalianka, konwalianka lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo too nasmarujemy go dziś ;)

Tamuś: no i pięknie, jeden maluch, to i większy i zdrowszy, bliźniacza to zawsze większe ryzyko...

Tamka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1449 1450 1451 1452 1453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ