My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq, mi właśnie wlazła próchnica, a że nie jest wyrżnięty do końca to średnio jest jak i co ratować.. Ale spoko, reszta ząbali super więc można poświęcić
Malenq wrote:Kropka ja już też chcę mieć to już za sobą...myślałam, że ta ósemka nie będzie "drażnić", bo równiutko wyrosła w całości, i nie miała próchnicy...a tu taka bomba, że boli i zauważyłam, że się rusza....
powodzenia w piątek....Malenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
;/
a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??
Moim zdaniem najlepiej grać się codziennie.zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChoco ano do Hajnówki...jutro popatrzę, który sąsiad "nie na rauszu", bo jak żniwa to Oni od rana drynią....dziękuję za propozycję skarbie:)
Groszku trzymam się trzymam.....ale szlag mnie trafia już.....no ja ich też muszę się pozbyć - bo "niespodzianki" potrafią robić....
-
nick nieaktualny
-
wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden
dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpići stwierdził, że trzeba się napić
ja mówię - chyba Ty
Malenq, Krokodylica, Kropka_1, Czarnula87, Ewik, justta, konwalianka, choco, Anastazjaaa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden
dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpići stwierdził, że trzeba się napić
ja mówię - chyba Ty
ciesze sie ze wszystko ok choc myslalam ze beda dwa groszki
Tamka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:zgredka to sio do apteki po jakieś globulki czy maść....bo jak ty masz grzybka to mężu może też go mieć i się nawzajem będziecie "obdzielać"...a to nie jest wskazane przy starankach.......
póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy -
Smoczyca1 wrote:W piatek 47,51 o ty ty jestes bardzo na czasie wiec slucham
No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo.(Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam.
)
A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm.Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden
ja mówię - chyba Ty
Tamka jesteś.Wspaniale. Cieszysz się że jest jeden groszek nie dwa? Wspaniale że wszystko z groszkiem dobrze.
PS. Dlaczego dostałaś L4? Pytam bo też bym chętnie wzięła i nie wiem co mam mówić lekarzowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:03
Tamka lubi tę wiadomość
-
prezent na pewno będzie, powiedziałam drugiej koleżance z biura z Wawy to od razu zapytała - a co chcesz dostać
pod tym względem mam fajną firmę, w ogóle jest fajna , tylko Hiszpanie czasem działają mi na nerwy
też myślałam, że będą dwa szkraby ale niech będzie jeden zdrowy to będę najszczęśliwsza na świecie!Krokodylica, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No to kochana pięknie Ci przyrosła, wręcz książkowo.
(Se policzyłam na kalkulatorze żeby nie było że zmyślam.
)
A swoją drogą to naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać, czy u mnie nie będą dwa małe człowieki... Smoczyca np beta w 18dpo 229, u mnie 13dpo 256. Hmmm.Ale się przypadkiem nie denerwuj że masz za nisko bo inne dziewuszki też mają takie wyniki jak Ty.
A w sumie moze bedziesz miala dwa szczesciaale bylby czad
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:póki co jego nic nie swędziało, a od dwóch dni go nie męczę + mam triderm na receptę na grzybciochy