My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CHOCO: ciasto wyszło pyszne ponoć, a ponoć dlatego, że ja nie spróbnęłam, mój dostał kawałek, a do roboty zabrałam resztę i tego jednego kawałka właśnie zabrakło, tyle kobit w sekretariacie było...
stwierdziłyśmy z mamą, że to musi być grzyb ;// -
Czarnulka super wierszyk
Zaczęłam dziś na OF punkty zbierać,która tam wymieniała na toster? Ile trzeba mieć ? Hmmmm ciekawe czy na odkurzacz można wymienić, o albo jakieś playstation dla męża
Czarnula87, Krokodylica, zgredka, Kropka_1 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Asha na noc pastą do zębów tak punktowo posmaruj to powinno wysuszyć.
Zgredka jak ciasto wyszło ? Pewnie pychotka.
A ja dziś mam wilczy apetyt, a właściwie to głód. Ciągle jestem głodna. Idę sprawdzić czy mam jeszcze jakieś jedzenie w torbie.
Jessssuuuuu... Przeczytałam Zgredki wpis o innym śluzie a tu Choco u Ciebie, że jak ciasto i miałam na myśli ten śluz i jak zobaczyłam że "pewnie pychotka" to aż się obudziłamNie tomna jestem
choco, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Czarnulka super wierszyk
Zaczęłam dziś na OF punkty zbierać,która tam wymieniała na toster? Ile trzeba mieć ? Hmmmm ciekawe czy na odkurzacz można wymienić, o albo jakieś playstation dla męża
Ja dostałam jedynie jakiś czas temu negatywny test ciążowy, ale to pewnie dlatego, że za mało punktów mialam
ale słyszałam że można wygrac zieloną magiczną fasolkęchoco lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja dostałam jedynie jakiś czas temu negatywny test ciążowy, ale to pewnie dlatego, że za mało punktów mialam
ale słyszałam że można wygrac zieloną magiczną fasolkęale to pewnie dużo punktów trzeba uzbierać.
Czarnula87, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:hmmmm muszę męża zapytać czynie będzie miał nic przeciwko ze zamiast playstation weźmiemy magiczną fasolkę, bo ja to bym jednak fasolę wolała
ale to pewnie dużo punktów trzeba uzbierać.
Czarnula87, Arienna lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Zgredka a swędzi cię? Bo jazwsze jak łapię jakiegoś grzybka to mnie swędzi mega
i jest takie kremowo-serkowe to w środku
no lekuchno swędziało wczoraj i przedwczoraj i wtedy od razu smarowałam moją maścią, ale dziś właśnie były grudki w śluzie, więc mnie zaatakowało na dobre ;//
whhyyyy
a na obiad miałam placki z gruchy, mmmmm pyszniunie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Jessssuuuuu... Przeczytałam Zgredki wpis o innym śluzie a tu Choco u Ciebie, że jak ciasto i miałam na myśli ten śluz i jak zobaczyłam że "pewnie pychotka" to aż się obudziłam
Nie tomna jestem
przeczytałam tak samo
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya teraz offfficjalnie możecie mnie zastrzelić............z tego bólu i tak nie poczuję....małż dzwonił, że wraca w piątek wieczorkiem, więc do soboty jestem z bólem ósemki (niestety autko nam się zepsuło, a hujnia bo w wakacje żaden autobus nie jeździ przez moją wieś....).............grwa chyba wszystkie ściany pogryzę przez ten czas...........
boziuuuuuuuuuuuuuu czemu jak nie urok to........ czyli dzisiejsza noc, cały dzień, jutrzejsza noc, cały dzień, i kolejna noc z bólem..... może zdążę się z nim zaprzyjaźnić.................
zgredka lubi tę wiadomość