My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
;/
a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzed owulką już zacznij, bo nigdy nie wiesz kiedy Ci wypadnie....ja wg wykresu na ovu serduchowałam przed owulką i po owulce....hehehe pamiętaj z rana jednego dnia i wieczorem drugiego ....
najgorsze jest to że boli i to i to, czyli ósemka i głowa z prawej strony tzn. policzek prawy, zatoki i skroń po prawej stronie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:41
-
Choco, ja też zaczęłam punkty zbierać, może da radę chociaż jedno tankowanie auta zrobić
W temacie ósemek, ja wyrywam w ten piątek!!!!!! Dramat, ale pocieszam się, że to ostatnia rzecz i wszystko zdrowe, jupiiiiiMalenq lubi tę wiadomość
-
Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19
Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła
Więc wiem, że nic nie wiem.... Jak zwykle w tym temacie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zaczynać najlepiej oczywiście przed bo nawet jeśli coś się poprzesuwa to i tak łachudra nie ucieknie
zgredka wrote:Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
;/
a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ?? -
Anuśka wrote:Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19
Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła
tak właśnie było, tylko, że ja mam owulę 22 dnia, więc kiedy wtedy?? -
nick nieaktualny
-
Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.
Malenq tulam... Trzymaj się jakoś -
Smoczyca1 wrote:Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie
Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyamSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ja się przyznaję, ja pisałam
Ale tak jak mówiłam to była rada po tym jak gin popatrzyła rok wstecz na moje cykle co i jak
Więc do indywidualnie dostosowane
Jeśli ktoś ma owulkę wcześniej czy później to adekwatnie przesunąć rzecz jasna. Moja koleżanka też miała dużo wcześniej i zaczynała 'spółkować' wcześniej
Tylko to co faktycznie gin podkreśliła to to, by nie współżyć często bo jakość i ilość plemników się obniża i tym samym szanse mniejsze. Lepiej zaprosić dorodnego plemniora
Anuśka wrote:Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła
Smoczyca1 lubi tę wiadomość