Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    hmmm trzeba do Neny się w takim razie podlizać ;-)
    No Asha przerysowała wykres z Neny, i zobaczymy co jej z tego wyjdzie... Jak wyjdzie to ja też się podliżę ;)

• choco Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewuszki zmywam się zrobić zdjęcie mojego ząbka przed kanałowym. Niech będzie do albumu rodzinnego ;-).

nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco "I like it" za to że ci zazdroszczę tego zdjęcia.....boszzzzzzzzzzz co ja bym dała za usunięcie już teraz tej ósemki....a miesiąc temu na wizycie było wszystko ok.....grrrrrrrrrrrrr

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Kropka_1 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spółkować.... jakie to straszne słowo :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed owulką już zacznij, bo nigdy nie wiesz kiedy Ci wypadnie....ja wg wykresu na ovu serduchowałam przed owulką i po owulce....hehehe pamiętaj z rana jednego dnia i wieczorem drugiego ....

najgorsze jest to że boli i to i to, czyli ósemka i głowa z prawej strony tzn. policzek prawy, zatoki i skroń po prawej stronie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:41

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, ja też zaczęłam punkty zbierać, może da radę chociaż jedno tankowanie auta zrobić ;)

W temacie ósemek, ja wyrywam w ten piątek!!!!!! Dramat, ale pocieszam się, że to ostatnia rzecz i wszystko zdrowe, jupiiiii :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19 :) Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła :) Więc wiem, że nic nie wiem.... Jak zwykle w tym temacie :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    spółkować.... jakie to straszne słowo :P

specjalnie go użyłam, chyba psychicznie przygotowuje się do nowej pracy, tam dużo o spółkowaniu będzie...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynać najlepiej oczywiście przed bo nawet jeśli coś się poprzesuwa to i tak łachudra nie ucieknie ;)
    zgredka wrote:
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19 :) Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła :) Więc wiem, że nic nie wiem.... Jak zwykle w tym temacie :P

tak właśnie było, tylko, że ja mam owulę 22 dnia, więc kiedy wtedy??

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska jak ja bym od 11dc zaczela to bym pewnei owulke przegapila ;)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka ja już też chcę mieć to już za sobą...myślałam, że ta ósemka nie będzie "drażnić", bo równiutko wyrosła w całości, i nie miała próchnicy...a tu taka bomba, że boli i zauważyłam, że się rusza....:-/
    powodzenia w piątek....;)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    tak właśnie było, tylko, że ja mam owulę 22 dnia, więc kiedy wtedy??
    Jednego dnia rano, drugiego wieczorem :) Chyba Tamka tak zaszła :)

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.

**********************Gang 18+***********************
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.
    Te ósemki to jakaś masakra... U mnie najpóźniej wyszły i najwcześniej wyszły ;D
    Malenq tulam... Trzymaj się jakoś :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)
    Jak to mówiła celebryta.... Jest gitez majonez ;D

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznaję, ja pisałam :) Ale tak jak mówiłam to była rada po tym jak gin popatrzyła rok wstecz na moje cykle co i jak :) Więc do indywidualnie dostosowane :) Jeśli ktoś ma owulkę wcześniej czy później to adekwatnie przesunąć rzecz jasna. Moja koleżanka też miała dużo wcześniej i zaczynała 'spółkować' wcześniej :) Tylko to co faktycznie gin podkreśliła to to, by nie współżyć często bo jakość i ilość plemników się obniża i tym samym szanse mniejsze. Lepiej zaprosić dorodnego plemniora ;)
    Anuśka wrote:

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: ja tam miałam dwie 8 wyrywane, bo się nie mieściły w gębie, pomimo wyrwania wszystkich zdrowych czwórek..

..

kurde grzyb, czy to znaczy, że nie można serduchować/... why

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1448 1449 1450 1451 1452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ