X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    hmmm trzeba do Neny się w takim razie podlizać ;-)
    No Asha przerysowała wykres z Neny, i zobaczymy co jej z tego wyjdzie... Jak wyjdzie to ja też się podliżę ;)

• choco Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewuszki zmywam się zrobić zdjęcie mojego ząbka przed kanałowym. Niech będzie do albumu rodzinnego ;-).

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco "I like it" za to że ci zazdroszczę tego zdjęcia.....boszzzzzzzzzzz co ja bym dała za usunięcie już teraz tej ósemki....a miesiąc temu na wizycie było wszystko ok.....grrrrrrrrrrrrr

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Kropka_1 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spółkować.... jakie to straszne słowo :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed owulką już zacznij, bo nigdy nie wiesz kiedy Ci wypadnie....ja wg wykresu na ovu serduchowałam przed owulką i po owulce....hehehe pamiętaj z rana jednego dnia i wieczorem drugiego ....

najgorsze jest to że boli i to i to, czyli ósemka i głowa z prawej strony tzn. policzek prawy, zatoki i skroń po prawej stronie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:41

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, ja też zaczęłam punkty zbierać, może da radę chociaż jedno tankowanie auta zrobić ;)

W temacie ósemek, ja wyrywam w ten piątek!!!!!! Dramat, ale pocieszam się, że to ostatnia rzecz i wszystko zdrowe, jupiiiii :)

Malenq lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19 :) Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła :) Więc wiem, że nic nie wiem.... Jak zwykle w tym temacie :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    spółkować.... jakie to straszne słowo :P

specjalnie go użyłam, chyba psychicznie przygotowuje się do nowej pracy, tam dużo o spółkowaniu będzie...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynać najlepiej oczywiście przed bo nawet jeśli coś się poprzesuwa to i tak łachudra nie ucieknie ;)
    zgredka wrote:
    Malenq: tulam, dla mnie ból zęba jest straszny..
    ;/

a mam pytanko: wczoraj ustalono, że najlepiej spółkować co dwa dni, a zatem moje pyt brzmi kiedy najlepiej w dzień owulki czy przed nią? a może wtedy wyjątkowo i tu i tu ??

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Któraś dziewczyna napisała, że jej gin mówił, że najlepiej 11,13,15,17,19 :) Ale jak widze u niektórych owulki w 24dc to jakoś nie wiem.... Poza tym jest jeszcze Krokodylica, która szaleństwo serduchowe miała i też zaszła :) Więc wiem, że nic nie wiem.... Jak zwykle w tym temacie :P

tak właśnie było, tylko, że ja mam owulę 22 dnia, więc kiedy wtedy??

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska jak ja bym od 11dc zaczela to bym pewnei owulke przegapila ;)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka ja już też chcę mieć to już za sobą...myślałam, że ta ósemka nie będzie "drażnić", bo równiutko wyrosła w całości, i nie miała próchnicy...a tu taka bomba, że boli i zauważyłam, że się rusza....:-/
    powodzenia w piątek....;)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    tak właśnie było, tylko, że ja mam owulę 22 dnia, więc kiedy wtedy??
    Jednego dnia rano, drugiego wieczorem :) Chyba Tamka tak zaszła :)

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.

**********************Gang 18+***********************
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Malenq a jakiś sąsiad nie może cię podrzucić? Gdzie ty z tą 8 się wybierasz, do Hajnówki ? Jej normalnie aż mnie zaczęło boleć. Jak będziesz mocno cierpieć to ja przyjadę i Cię zawiodę bo aż mnie serce rozbolało że ty cierpisz. Mi zęby mądrości nie wyrosły ale pamiętam jak siostra cierpiała.
    Te ósemki to jakaś masakra... U mnie najpóźniej wyszły i najwcześniej wyszły ;D
    Malenq tulam... Trzymaj się jakoś :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej a ja jak zwykle mam pytanie i prośbę jednocześnie :)
    Właśnie odebrałam i druga betel i wynik to 229,2 nie za malo? Wiem mozr panikuje ale lepiej sir poczuje jak Was zapyyam :)
    Jak to mówiła celebryta.... Jest gitez majonez ;D

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznaję, ja pisałam :) Ale tak jak mówiłam to była rada po tym jak gin popatrzyła rok wstecz na moje cykle co i jak :) Więc do indywidualnie dostosowane :) Jeśli ktoś ma owulkę wcześniej czy później to adekwatnie przesunąć rzecz jasna. Moja koleżanka też miała dużo wcześniej i zaczynała 'spółkować' wcześniej :) Tylko to co faktycznie gin podkreśliła to to, by nie współżyć często bo jakość i ilość plemników się obniża i tym samym szanse mniejsze. Lepiej zaprosić dorodnego plemniora ;)
    Anuśka wrote:

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: ja tam miałam dwie 8 wyrywane, bo się nie mieściły w gębie, pomimo wyrwania wszystkich zdrowych czwórek..

..

kurde grzyb, czy to znaczy, że nie można serduchować/... why

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1448 1449 1450 1451 1452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ