My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:ale żeby tak po 3 godzinach ciężko było nadrobić to już przesada
widziałam że tam coś o jedzeniu i zachciankach było to ja was zabiję: nie uwierzycie na co mam pypcia i właśnie sobie kupiłamna uwaga..............................................................uszka z barszczem
-
nick nieaktualnyDla jeszcze niezafasolkowanych, wierszyk mojego autorstwa:
Hokus-pokus wiatr zawieje
Daję Ci nową Nadzieję
Czary-mary słuchaj mnie
Tu zielono będzie wnet
Hokus-pokus ecie pecie
Zafasolkuj sobie w lecie
Czary-mary jedna stopka
Wyczaruję Tobie Kropka
Asha, Anuśka, Arienna, konwalianka, Malenq, Krokodylica, choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A moze to od magnezu, bo zaczelam brac, moze to magnez byc?
Jakie hormony znowu?
Jak to pielegnowac...jak to bede pielegnowac to mi wieksze wyrosnie
aa hormony - no przecież, jak zaburzona gospodarka hormonalna, to i pryszcze - poczytaj kochana.. a gospodarka jest zaburzona w wieku młodzieńczym - dojrzewającym, w ciąży i w trakcie @ - też możesz na ten temat poczytac -
Czarnula87 wrote:Dla jeszcze niezafasolkowanych, wierszyk mojego autorstwa:
Hokus-pokus wiatr zawieje
Daję Ci nową Nadzieję
Czary-mary słuchaj mnie
Tu zielono będzie wnet
Hokus-pokus ecie pecie
Zafasolkuj sobie w lecie
Czary-mary jedna stopka
Wyczaruję Tobie Kropka
-
Witam,
pozałatwiałam w byłej robocie i na mieście co się dało załatwić, a teraz waham się czy nadrabiać czytanie czy nie.. bo jak zacznę, to nic innego dziś nie przeczytam, a to ostatnie 2 dni urlopu..Anuśka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Asha, no magnez raczej nie ma wpływu..no pielęgnować, oczyszczać..nie po to by wyrosły większe! a po to by nie doszło do stanów ropnych, ja np. stosuję aloes, z roślinki odrywam liść i przykładam na takie syfki - szybko schodzą lub nawet się nie rozwijają..
aa hormony - no przecież, jak zaburzona gospodarka hormonalna, to i pryszcze - poczytaj kochana.. a gospodarka jest zaburzona w wieku młodzieńczym - dojrzewającym, w ciąży i w trakcie @ - też możesz na ten temat poczytac
Slyszlalam o tym aloesie...ojciec ma mi przywiezc z pl, bo tutaj oczywiscie u mnie na wsi nic nie ma
Mi zazwyczaj na @ jeden pryszcz wychodzil a tu mam cala brode, masakra , oj szkoda gadac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Asha, no magnez raczej nie ma wpływu..no pielęgnować, oczyszczać..nie po to by wyrosły większe! a po to by nie doszło do stanów ropnych, ja np. stosuję aloes, z roślinki odrywam liść i przykładam na takie syfki - szybko schodzą lub nawet się nie rozwijają..
aa hormony - no przecież, jak zaburzona gospodarka hormonalna, to i pryszcze - poczytaj kochana.. a gospodarka jest zaburzona w wieku młodzieńczym - dojrzewającym, w ciąży i w trakcie @ - też możesz na ten temat poczytac
Ja jak zafasolkowałam, a jeszcze o tym nie wiedziałam, kilka dni przed wykonaniem bety, dostałam zajebistych pryszczy na nogach, od kolan aż do tyłka. Zawsze miałam pryszcze przed @ ale na buzi i plecach, a teraz pierwszy raz w życiu osyfiło mi całe uda! (Do tej pory nie pozłaziły). Aż się mnie małż pytał co mi tak nogi osyfiło. Także hormony kochana, hormony, tak jak konwalia pisze. -
nick nieaktualny
-
ej dziewczyny: właśnie robię badanie szyjki i widzę, że jest już wyżej i bardziej mięciutka, a więc idzie na owu, ale zaniepokoil mnie śluz, wyjęłam palucha a on cały mokry najpierw myślałam, że lepki, teraz że kremowo wodnisty, ale o dziwnym zapachu
chyba coś złapałam FUUUUUUKKKK -
Asha na noc pastą do zębów tak punktowo posmaruj to powinno wysuszyć.
Zgredka jak ciasto wyszło ? Pewnie pychotka.
A ja dziś mam wilczy apetyt, a właściwie to głód. Ciągle jestem głodna. Idę sprawdzić czy mam jeszcze jakieś jedzenie w torbie.Asha lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************