My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie ma zdjecia bo nawet aparat nie wylapuje, jak bedzie to wam wstawie
przeciez tez bym chciala
I sie poryczalam -
konwalianka wrote:boziu kobieto, ale masz huśtawkę hormonalną! Martwię się o Ciebie.. jesteś tak sfocusowana, że to aż niebezpieczne.. Asha - przestań ciągle o tym myśleć, bo to nie służy ani Tobie ani (ew.) fasolce!
Dobrze wiesz, ze sie nie da przestac myslec -
nick nieaktualny
-
Asha ja wiem co czujesz i to jest taki czas że nawet gadanie nie myśl nie rób nie daje rezultatu to jest taka babska fiksacja na dzien dwa przed @ serce wyrywa sie że chce juz zieloną kropke a rozum karze sie wstrzymać ja byłam płaczącą bombą zegarową przed @ i lawina łez w niedziele była mi potrzebna żeby sie oczyscić przed nowym miesiącem i choc wiem ze luz ze nie ma co testować za wcześnie to ta babska ciekawość pewnie zwycięży bo tak jak któraś napisała jak małż schowa testy to przecież są apteki sklepy pójde i kupi i zrobie i dostane wiadrem zimnej wody po głowie
Asha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Dobrze wiesz, ze sie nie da przestac myslec
-
konwalianka wrote:wiem, ale musisz coś z tym zrobić.. zajmij czymś myśli, nie analizuj, oglądaj testów.. po prostu spotkaj się z ludzmi, abyś nie miała czasu myśleć.. wierz mi - wyjdzie Ci to na lepsze.. bardzo chcę abyś zobaczyła te dwie kreseczki, ale czas w tym przypadku nie jest naszym sprzymierzeńcem.. trzeba czekac i tyle
No niestety kolezanki maja male dzieci, co mnie w tym wlasnie momencie doprowadza do jeszcze wiekszego szalu...na basen zaraz ide to dam wam troche spokoju -
Asha wrote:No niestety kolezanki maja male dzieci, co mnie w tym wlasnie momencie doprowadza do jeszcze wiekszego szalu...na basen zaraz ide to dam wam troche spokoju
Malenq, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kochane zaraz sie odmeldowuje moze uda sie popołudniu albo wieczorem zajrzeć
Trzymajcie kciuki z moją małz Zuzie az sie boje co to bedzie na szczepieniu dobrze ze razem z małzem jedziemy
całuje was mocno
Asha cycki do góry!!!!!!!konwalianka, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kochan moje, dzięki Wam za słowa otuchy.. niestety przez wyjście do szanownej mości ginekolog (strata czasu) jestem do tyłu z robotą więc dopiero teraz się odzywam
Wieczorkiem jak się uda napisze coś więcej i odpiszę na pytania
Buźka, mam nadzieję, ze przy nadrabianiu przeczytam same dobre wieści od Was
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
hej hej
Asha, Kotka, Aniu przytulam was mocno!! kurcze naprawde nie wiem co wam napisacbo te wszystkie teksty pt. wyluzujcie, tos ie uda itp. wysluchalyscie tyle razy....najbardzije popularny tekst (niosacy prawde czy tez nie). jedyne co, to baaaardzo baaardzo Wam tu wszystkim kibicuje (tym niezafasolkowanym, smarta, Ania, i cale reszta dziewczyn starajacych sie, a za zafasalkownae i iich fasolki trzymam mocno kciuki). codziennie rano, jak tylko dorwe komp czy tablet to zaraz spr. co tam u was slychac (chociaz rzadko zostawiam komentarz).
Konwalianka, super ze wszystko ok z dzidzia
dzieki za wasze porady itp.co do robienia bety i progesteronu, to dla mnie (biorac pod uwage moje doswiadczenia z poprzednich ciaz, ma to sens - o ile jest taka mozliwosc). gdybym stracila ciaze, przez niski progesteron a nie zbadalabym tego, majac okazje tu w PL, nigdy bym sobie nie darawola. niestety u mnei problem z progesteronem jest od dawna....dlatego wole dmuchac na zimne.
w pierwszej ciazy bralam konska dawke tego hormonu
dzis bylam u lek. pecherzyk zagniezdzony dobrze, endometrium na usg napisane 17,44 mm w opise lekarka napisala 16mm. dzidiza mlodsza niz z daty osttniej @ bo wg usg jest to dopiero 4tc 4 dzien.
dostalam leki plus mam zrobic jeszcze raz badania.Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
beszka - czyli wszystko w porządeczku! Bardzo się cieszę.. na następnej wizycie będzie już mały okruszek z bijącym serduszkiem.. Kiedy masz iść na usg?
Asha - chyba niewiele, poza zwykłą pielęgnacją.. to hormony.. ja od 4 tygodni z tym walczę.. całe ciało niby ładne a twarz.. dajcie spokój
ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:32
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?
-
ale żeby tak po 3 godzinach ciężko było nadrobić to już przesada
widziałam że tam coś o jedzeniu i zachciankach było to ja was zabiję: nie uwierzycie na co mam pypcia i właśnie sobie kupiłamna uwaga..............................................................uszka z barszczem
Malenq, konwalianka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?
No i owuluje tylko prawyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:41
smarta lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:beszka - czyli wszystko w porządeczku! Bardzo się cieszę.. na następnej wizycie będzie już mały okruszek z bijącym serduszkiem.. Kiedy masz iść na usg?
Asha - chyba niewiele, poza zwykłą pielęgnacją.. to hormony.. ja od 4 tygodni z tym walczę.. całe ciało niby ładne a twarz.. dajcie spokój
ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?
A moze to od magnezu, bo zaczelam brac, moze to magnez byc?
Jakie hormony znowu?
Jak to pielegnowac...jak to bede pielegnowac to mi wieksze wyrosnie