X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rycz mała;) chyba, że ze szczęścia. mój pierwszy test to tez była słabizna:)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie ma zdjecia bo nawet aparat nie wylapuje, jak bedzie to wam wstawie :-) przeciez tez bym chciala

I sie poryczalam :-(
    boziu kobieto, ale masz huśtawkę hormonalną! Martwię się o Ciebie.. jesteś tak sfocusowana, że to aż niebezpieczne.. Asha - przestań ciągle o tym myśleć, bo to nie służy ani Tobie ani (ew.) fasolce!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    boziu kobieto, ale masz huśtawkę hormonalną! Martwię się o Ciebie.. jesteś tak sfocusowana, że to aż niebezpieczne.. Asha - przestań ciągle o tym myśleć, bo to nie służy ani Tobie ani (ew.) fasolce!

Dobrze wiesz, ze sie nie da przestac myslec

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczyny. Mogłs by któraś streścić co ciekawego?? Ktoś nowy zafasolkował??

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha ja wiem co czujesz i to jest taki czas że nawet gadanie nie myśl nie rób nie daje rezultatu to jest taka babska fiksacja na dzien dwa przed @ serce wyrywa sie że chce juz zieloną kropke a rozum karze sie wstrzymać ja byłam płaczącą bombą zegarową przed @ i lawina łez w niedziele była mi potrzebna żeby sie oczyscić przed nowym miesiącem i choc wiem ze luz ze nie ma co testować za wcześnie to ta babska ciekawość pewnie zwycięży bo tak jak któraś napisała jak małż schowa testy to przecież są apteki sklepy pójde i kupi i zrobie i dostane wiadrem zimnej wody po głowie :(

Asha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze wiesz, ze sie nie da przestac myslec
    wiem, ale musisz coś z tym zrobić.. zajmij czymś myśli, nie analizuj, oglądaj testów.. po prostu spotkaj się z ludzmi, abyś nie miała czasu myśleć.. wierz mi - wyjdzie Ci to na lepsze.. bardzo chcę abyś zobaczyła te dwie kreseczki, ale czas w tym przypadku nie jest naszym sprzymierzeńcem.. trzeba czekac i tyle

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    wiem, ale musisz coś z tym zrobić.. zajmij czymś myśli, nie analizuj, oglądaj testów.. po prostu spotkaj się z ludzmi, abyś nie miała czasu myśleć.. wierz mi - wyjdzie Ci to na lepsze.. bardzo chcę abyś zobaczyła te dwie kreseczki, ale czas w tym przypadku nie jest naszym sprzymierzeńcem.. trzeba czekac i tyle

No niestety kolezanki maja male dzieci, co mnie w tym wlasnie momencie doprowadza do jeszcze wiekszego szalu...na basen zaraz ide to dam wam troche spokoju ;-)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No niestety kolezanki maja male dzieci, co mnie w tym wlasnie momencie doprowadza do jeszcze wiekszego szalu...na basen zaraz ide to dam wam troche spokoju ;-)
    mnie nie chodzi o spokój, mnie chodzi o CIEBIE i Twoje zdrowie zarówno fizyczne, jak i psychiczne

Malenq, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    mnie nie chodzi o spokój, mnie chodzi o CIEBIE i Twoje zdrowie zarówno fizyczne, jak i psychiczne
    Ja to rozumiem, ja tylko mowie, ze sie nie da

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha powiem ci ze kilkanascie dni bede "srała w portki" i bedziecie miałay mnie musiały do pionu stawiac :P

a teraz ty pion trzymaj idz popływaj zrelaksuj sie :)

Asha, momo1009 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zaraz sie odmeldowuje moze uda sie popołudniu albo wieczorem zajrzeć :)
    Trzymajcie kciuki z moją małz Zuzie az sie boje co to bedzie na szczepieniu dobrze ze razem z małzem jedziemy
    całuje was mocno

Asha cycki do góry!!!!!!!

konwalianka, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochan moje, dzięki Wam za słowa otuchy.. niestety przez wyjście do szanownej mości ginekolog (strata czasu) jestem do tyłu z robotą więc dopiero teraz się odzywam

Wieczorkiem jak się uda napisze coś więcej i odpiszę na pytania :)

Buźka, mam nadzieję, ze przy nadrabianiu przeczytam same dobre wieści od Was :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha popływaj, to Ci dobrze zrobi. ;)

Ciekawe jak tam u Tamki. :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cala brode mi spryszczylo, co za ja sna cholera, co z tym robic?

• beszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

Asha, Kotka, Aniu przytulam was mocno!! kurcze naprawde nie wiem co wam napisac :( bo te wszystkie teksty pt. wyluzujcie, tos ie uda itp. wysluchalyscie tyle razy....najbardzije popularny tekst (niosacy prawde czy tez nie). jedyne co, to baaaardzo baaardzo Wam tu wszystkim kibicuje (tym niezafasolkowanym, smarta, Ania, i cale reszta dziewczyn starajacych sie, a za zafasalkownae i iich fasolki trzymam mocno kciuki). codziennie rano, jak tylko dorwe komp czy tablet to zaraz spr. co tam u was slychac (chociaz rzadko zostawiam komentarz).

Konwalianka, super ze wszystko ok z dzidzia :)

dzieki za wasze porady itp. ;) co do robienia bety i progesteronu, to dla mnie (biorac pod uwage moje doswiadczenia z poprzednich ciaz, ma to sens - o ile jest taka mozliwosc). gdybym stracila ciaze, przez niski progesteron a nie zbadalabym tego, majac okazje tu w PL, nigdy bym sobie nie darawola. niestety u mnei problem z progesteronem jest od dawna....dlatego wole dmuchac na zimne.
    w pierwszej ciazy bralam konska dawke tego hormonu :(

dzis bylam u lek. pecherzyk zagniezdzony dobrze, endometrium na usg napisane 17,44 mm w opise lekarka napisala 16mm. dzidiza mlodsza niz z daty osttniej @ bo wg usg jest to dopiero 4tc 4 dzien.
    dostalam leki plus mam zrobic jeszcze raz badania.

Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka - czyli wszystko w porządeczku! Bardzo się cieszę.. na następnej wizycie będzie już mały okruszek z bijącym serduszkiem.. Kiedy masz iść na usg?

Asha - chyba niewiele, poza zwykłą pielęgnacją.. to hormony.. ja od 4 tygodni z tym walczę.. całe ciało niby ładne a twarz.. dajcie spokój :(

ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:32

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    ej a tak z ciekawości chciałam się Was zapytać, czy macie rożnej wielkości jajniki? Czy ma na to wpływ z którego jajnika uwalnia się komórka jajowa?
    tak objętość obu moich jajników jest różna, aczkolwiek zbliżona, a czy ma jakiś wpływ to nie wiem...........

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale żeby tak po 3 godzinach ciężko było nadrobić to już przesada :P
    widziałam że tam coś o jedzeniu i zachciankach było to ja was zabiję: nie uwierzycie na co mam pypcia i właśnie sobie kupiłam :D na uwaga..............................................................uszka z barszczem :D

Malenq, konwalianka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Ja mam prawy normalny a lewy policystyczny ale nie wiem czy jednakowej wielkości :)
    No i owuluje tylko prawy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:41

smarta lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    beszka - czyli wszystko w porządeczku! Bardzo się cieszę.. na następnej wizycie będzie już mały okruszek z bijącym serduszkiem.. Kiedy masz iść na usg?

Asha - chyba niewiele, poza zwykłą pielęgnacją.. to hormony.. ja od 4 tygodni z tym walczę.. całe ciało niby ładne a twarz.. dajcie spokój :(

A moze to od magnezu, bo zaczelam brac, moze to magnez byc?
    Jakie hormony znowu?
    Jak to pielegnowac...jak to bede pielegnowac to mi wieksze wyrosnie ;-)

‹‹ 1445 1446 1447 1448 1449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ