My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba faktycznie za mocno się wkręcam, faktycznie z Tiago mdłości przyszły koło 7 tygodnia więc wszystko przede mną
Kurcze jak fajne że was mam!
Justa drugi trymestr - gratulacje kochana ależ ten czas szybko leci.
Tamka o której wizyta?
Asha jak coś wychodzi to raczej todawaj fotkę z dzisiejszego testu
Yasmin ja takie zawroty miałam po owulacji a przed testowaniem, teraz też kręci mi się w głowie ale już nie tak bardzo
o rzesz, wyskoczyłam po bułki a tu chyba z 4 strony do nadrobienia, czytam czytam a końca nie widać
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tej kreski nawet nie widac na zdjeciu bez sensu
nie patrz juz na te testy kochana poczekaj bo tylko nakrecasz emocje niepotrzebni!!!!
ja te moje cholerne trzymałam to małż mi je wywalił zebym nie smutkowałaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:najważniejsze że jest, za 3-4 dni powinna ściemnieć więc wówczas czekam na fotkę. ale czuję że udało ci się
i jeszcze te płaczliwe nastroje... wszystko wskazuje na ciążę
Ide na basen potem znowu sie utopicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:51
-
Reeety Anastazjaaa i BLondi tez zaciazone??? Gratuluje kochane!!!!
Jejku to juz chyba latwiej bedzie wymienic te ktore jeszcze nie zaszly
Powiem wam, ze mi sie troche smutno wlasnie zrobilo. Bo wszystkim wam sie udaje a nam nie(
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Reeety Anastazjaaa i BLondi tez zaciazone??? Gratuluje kochane!!!!
Powiem wam, ze mi sie troche smutno wlasnie zrobilo. Bo wszystkim wam sie udaje a nam nie(
Witaj kochana...wiem co czujesz, ja to samo mam -
Jestem!
Ależ szczęśliwa.. widziałam mojego człowieczka.. nawet się poruszał, wiec lekarz mówi, ze niesamowite, że taki ruchliwy w 8 tygodniu..
wszystko dobrze, serduszko bije 158/min, przepływy ok. prawidłowo położony, dziecina ma już 1,7cm, wiec wiek ciąży idealnie z wiekiem wynikającym z wymiaru.AA i moje dziecię pochodzi z lewego jajnika
Lekarz rewelacyjny, wszystko wyjaśnił, wyszłam jak na skrzydłach.. a miałam schizę, że coś się dzieje niedobrego - uff
CzaryMary, Nenaaa, Anastazjaaa, Smoczyca1, Asha, Krokodylica, Tamka, choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Reeety Anastazjaaa i BLondi tez zaciazone??? Gratuluje kochane!!!!
-
nie martw sie kochana dopisz sie do nas na sierpienzobaczysz uda sie