My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Jestem!
Ależ szczęśliwa.. widziałam mojego człowieczka.. nawet się poruszał, wiec lekarz mówi, ze niesamowite, że taki ruchliwy w 8 tygodniu..
wszystko dobrze, serduszko bije 158/min, przepływy ok. prawidłowo położony, dziecina ma już 1,7cm, wiec wiek ciąży idealnie z wiekiem wynikającym z wymiaru.AA i moje dziecię pochodzi z lewego jajnika
Lekarz rewelacyjny, wszystko wyjaśnił, wyszłam jak na skrzydłach.. a miałam schizę, że coś się dzieje niedobrego - uffkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Konwalijka super info
Asha dobrze robisz wyrzuć te testy i wiesz co daj sobie troche upustu jutro nie testuj jak nie przyjdzie to zatestuj w weekendkonwalianka lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Reeety Anastazjaaa i BLondi tez zaciazone??? Gratuluje kochane!!!!
Jejku to juz chyba latwiej bedzie wymienic te ktore jeszcze nie zaszly
Powiem wam, ze mi sie troche smutno wlasnie zrobilo. Bo wszystkim wam sie udaje a nam nie(
Na szczęście tych co nie zaszły trochę zostało, więc jakoś się wspieramy
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Dziewczynki mam pytanko czy to normalne że czuję no faktycznie jakby takię ciągnięcie w podbrzuszu dość nieprzyjemne ale nie jest to bolesne ? i taka jakaś napompowana jestem?
Anuśka.. my mimo zafasolkowania także się staramy Was wspierać!momo1009 lubi tę wiadomość
-
Ależ szczęśliwa.. widziałam mojego człowieczka.. nawet się poruszał, wiec lekarz mówi, ze niesamowite, że taki ruchliwy w 8 tygodniu..
wszystko dobrze, serduszko bije 158/min, przepływy ok. prawidłowo położony, dziecina ma już 1,7cm, wiec wiek ciąży idealnie z wiekiem wynikającym z wymiaru.AA i moje dziecię pochodzi z lewego jajnika
Lekarz rewelacyjny, wszystko wyjaśnił, wyszłam jak na skrzydłach.. a miałam schizę, że coś się dzieje niedobrego - uffkonwalianka lubi tę wiadomość
-
jeszcze godzinka i do domku uf a jutro juz czwarteczek jupiii
a w weekendzik bedzie wiejskie bzykanko jupiii takie relaksacyjne hehe bo małż wraca do pracy w poniedziałek wiec musze go zrelaksowacKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie przyjechalam z mezem po świadectwo pracy pozniej jade zobaczyc czy uda die mnie gdzieś wciagnac na zabiegi
Powiem wam ze max w dalszym ciągu tak trochę żałuję tej pracy niby nie pracuje juz a w dslszym ciagu. Mówi cigle kierowniku nawet pomogl im przenuesc coś -
konwalianka wrote:normalne..
Anuśka.. my mimo zafasolkowania także się staramy Was wspierać!Rozsiewajcie wiruski na lewo i prawo
Im Was zafasolkowanych więcej tym więcej wirusków hi hi...
Majowe i czerwcowe zasiały i lipcówek mamy co niemiara.... Aż strach pomyśleć ile w sierpniu się narobiKrokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Asha - ale ty masz piekny wykres!
Anuska - wiesz ze w temacie" Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia " jest dziewczyny z takim samym awateram? WLasnie tak mi sie wydawal, ze juz gdzies go widzialam
-
Lekarz rewelacyjny, wszystko wyjaśnił, wyszłam jak na skrzydłach.. a miałam schizę, że coś się dzieje niedobrego - uff
Wspaniale! Mam nadzieję że teraz już będziesz myśleć tylko pozytywnie!konwalianka lubi tę wiadomość