My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWtedy wyleczono mi je farmakologicznie, ale po lekach źle się czułam. teraz powiedziałam że też chce je leczyć tak samo bo ja do jakichś zabiegów, operacji to nie dam się... no ale zobaczymy czy pomoże coś skoro na jakiś czas tylko poprzednio pomogły leki
-
Katja kochana mocno trzymam kciuki żeby te mięśniaki dały się farmakologicznie zdusić, będzie dobrze ty silna kobietka jesteś, a córeczka już z tobą?
Ania no no to u nas we dwie będzie Leon zawodowiec hihi
Witaj Mimik miłego dnia w pracyAnia_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta niestety dopiero jutro wraca, a ja ta bardzo tęsknie
nie mogę się jej doczekać...
pytałam lekarza o ciążę i powiedział że raczej w ciążę normalnie mogę zajść chociaż on sam nie może stwierdzić jak mój organizm zareaguje i być może to staranie paromiesięczne o dziecko i niemożność zajścia w ciążę jest przyczyną leczenia poprzednich mięśniaków... ja już nic nie wiem... nie ogarniam tego -
Katja kochana bedzie wszytsko ok zobaczysz .. moze teraz jest taki okres.. wiesz tak jak u nas przestoju i takiego dolka ale w koncu przeciez musimy wejs c na szczyt a wtedy bedzie nam lekko
Jussta noo nie iwem jak ten swiat zdola utrzymac dwoch Leonów Zawodowcówhihi
ja wlasnie rozgladam sie za wit dla mezusia i siebie i chyba spowrotem zacne brac folikajustta, Katjaa lubią tę wiadomość
-
skoro tak to może własnie wchodzimy na drogę do tych lepszych spokojniejszych dni
justta, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Katja długo Cię nie było... Kurczę co za mięśniaki???? Paskudy... Oby Dało się pozbyć tego dziadostwa na zawsze... Fajnie że już jutro córa wraca
ale wiecie kto mnie najbardziej wspiera teraz... mój były M... masakra a miałam się na nim mścić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:02
-
Katjaa wrote:Mięśniaki pojawiają się przeważnie po 35 roku życia albo genetycznie a ja nie mam nawet 30 lat ani genetycznie nikt nie miał... a mi się przypałętało to cholerstwo po raz kolejny...
ale wiecie kto mnie najbardziej wspiera teraz... mój były M... masakra a miałam się na nim mścić...