My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:
krokodylica jak twoje pieczenie - mi przeszło
No właśnie pisałam dzisiaj rano że nie przeszło i robiłam irygację z tantum rosa, trochę pomogło.
Ania cieszę się z tych wieści. Faktycznie jakaś weselsza się teraz wydajesz.
Ja dziś zamówiłam dodatkową komodę do pokoju.
-
Anastazjaaa wrote:a jak długo się czeka?
pierwsza wizyta od 220-300 zl
pozniej to juz kwestai tego jak moj organizm bedzie przygotowany podejrzewam ze najpiew beda cchielizrobic mi HSG
no i pozniej sytmulacja i IUIMalenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnast...."helenq, nenna, jasmin Madlenq, justta - może wkleicie nam fotki brzuszków?"
Kochanie monitory by popękały od mojego brzuchola....hehehe
a tak serio, nawet ani jednego zdjęcia jeszcze nie robiłam....coś tam małż cykał, ale nie brzucha.... -
nick nieaktualny
-
ja po wizycie, pakuję walizki i zmykam z pracy - jeah, 2 tygodnie odpoczynku
ha! i znowu podejrzałam maluszka,, bryka aż miło, serduszko bije; ja wymacana i zbadana, cytuję: "wszystko ładnie rośnie" nosz k.. czuję przecież jak rośnie i nawet mu to powiedziałam
ważne, że dał zwolnienieMalenq, choco, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ja po wizycie, pakuję walizki i zmykam z pracy - jeah, 2 tygodnie odpoczynku
ha! i znowu podejrzałam maluszka,, bryka aż miło, serduszko bije; ja wymacana i zbadana, cytuję: "wszystko ładnie rośnie" nosz k.. czuję przecież jak rośnie i nawet mu to powiedziałam
ważne, że dał zwolnienie
tooo suuper odpoczywaj rośnij i ciesz siękonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:ja po wizycie, pakuję walizki i zmykam z pracy - jeah, 2 tygodnie odpoczynku
ważne, że dał zwolnienie
ołłłłłłłł jeeeeeeeeee malutak i o to chodzi:)
wypoczywaj:)konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane u nas dzisiaj tylko mżawka i chłodniej ale znowu nadciągają upały, ja sobie leżę i popijam kawkę rozpuszczalną, pomału mi puszcza niechęć do kawy, ale jeszcze mojej ulubionej sypanej nie mogę, aż cofa
narazie piję te podróbki
Anastazja nasze typy imion to Leoś dla synka i Alicja dla córeczki, ale zastanawiam się też nad Olą, wszystko jeszcze nie do końca ustalone
Dzisiaj w końcu M wraca z pracy, będzie w nocy
Asha przykro mi
Konwalianka super że wszystko ok
Żadnej fotki jeszcze nie mam, ale naprawdę to jeszcze mało widać, u Malenqiej pewnie już więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:41
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustta jak już napisałam, może monitor pęknąć od rozmiaru heheheh.....
ja codziennie piję zwykłą z rana - ale z kawiarki - na typ włoski - mała, czarna, słodka:)
a popołudniem inkę pomieszaną z rozpuszczalną....
u mnie nadal chłodno i niech tak zostanie...............
ooo Aniu czytasz to: u JUstty też LEON:) mały zawodowiec:)Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nodobra dobra
aczynam sie przekonywac do Leosia
hihihniech tylko sie uda
Malenq, justta lubią tę wiadomość