My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ło kobieto... Masz Ci los... Ale żeby były Cie wspierał... No no.... Brazylijska telenowela... Ale on cały czas jest z tą żoną?
no wspiera wspiera i chyba to mi pomaga... Niestety jest z tą żoną ale zrozumiał i przypomniał sobie dlaczego ja zostawił kiedyś...
jak to powiedział: Doceniłem prawdziwą miłość którą jesteś Ty dopiero jak Ja straciłem...i znam Cię i wiem że nie dasz mi już szansy...
Moja odpowiedz była oczywista że nie dam... -
Biedronka meldunek przyjęty.
Katja fajnie że do nas wróciłaś, szkoda tylko że choraCo do byłego to się nie dziwie że Cię wspiera, skoro nadal coś do Ciebie czuje, ma okazje żeby Ci to pokazać.
Trzymaj się i bądź silna, my jesteśmy zawsze po twojej stronie i z Tobą.momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Katja dobrze ze przynajmenij przyznal sie do bledu ;/
Momo witamymomo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatja skarbie...współczuję
ale może faktycznie da się jeszcze raz farmakologicznie???
i przepraszam Cię, ale nie skwituje Twojego byłego...jeżeli Ci pomaga to że on jest obok, to mnie nic do tego....
bądź dzielna, masz dla kogo, masz córeczkę...to dołujące, ale choróbska często się do nas przyplątują i trzeba je zwalczać...
moja jedna sis miała jakieś 5-6 lat temu wycinane mięśniaki i nawrotów póki co nie ma....Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja do niego nie wrócę ale cieszę się że nie jestem mu obojętna że jednak ten czas spędzony razem nie poszedł do śmieci od tak... od wczoraj ma urlop i zapytał czy wybiorę się z nim nad jezioro tam gdzie kiedyś zawsze z przyjaciółmi jeździliśmy, stwierdziłam a co mi tam nic złego nie robię tylko teraz mogę jego żonie w twarz się śmiać jak coś mi powie że tak mężuś do niej wróćił że beze mnie żyć nie umie...
-
Eh, myślałam, że będę miała w pracy chwilę luzu i dowiem się co u Was, ale już się coś nowego znalazło
.
A napisałybyście mi tak w skrócie czy co się dziś wydarzyło ciekawego? Będę dźwięczna********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
ehh no i dziadek dzis wyladowal w szpitalu
obustroone zapalenie pluc+ oskrzeli
karetka go zabrala bo ni emial juz sil zejsc -
nick nieaktualny
-
Oj Ania w tym wieku to bardzo poważna choroba... Niech dziadek szybko zdrowieje...
Katja, ja bym się z byłym nigdzie nie wybrała... Mnie gdyby facet tak zranił to miałby pozamiatane... Ale wiem wiem... To Twoje życie i zrobisz co uważasz za słuszneWięc się nie wtrącowywuję
Krokodylica, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj Ania w tym wieku to bardzo poważna choroba... Niech dziadek szybko zdrowieje...
Katja, ja bym się z byłym nigdzie nie wybrała... Mnie gdyby facet tak zranił to miałby pozamiatane... Ale wiem wiem... To Twoje życie i zrobisz co uważasz za słuszneWięc się nie wtrącowywuję
Anuśka napisała to samo co ja chciałam napisać.Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boje sie o niego bo babcia go tak zalatwila ja mowilm juz jak mu sie taka goraczka utrzymywala ze do szpitala a ta nie wbo w szpitalu umieraja ;/
dziadek jest odwodniony bo niechcial pic - efekt nogi spuchniete .. wiec nie wiem czy nerki dzialaja
ehh mam zle przeczuciajuz 2 antybiotyki a infekcja sie poszerza
-
Ania_84 wrote:boje sie o niego bo babcia go tak zalatwila ja mowilm juz jak mu sie taka goraczka utrzymywala ze do szpitala a ta nie wbo w szpitalu umieraja ;/
dziadek jest odwodniony bo niechcial pic - efekt nogi spuchniete .. wiec nie wiem czy nerki dzialaja
ehh mam zle przeczuciajuz 2 antybiotyki a infekcja sie poszerza
A ile dziadek ma lat?