My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Ja już po drzemce, oj padnięta byłam
i zły humor mam koleżanka pracy powiedziała za moimi plecami "że ja to teraz księżniczka jestem i nic nie chcę robić" no qrwa mać! Małpa wstrętna ja jej częściowo robotę załatwiłam a ona tak o mnie mówi, a dla jasności nie że nie chce tylko kobietom w ciąży nie wolno robić pewnych zabiegów fizykoterapeutycznych
no wyżaliłam się
Ania trzymam kciuki za dziadzę
Katjaa witaj nareszcieKatjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq współczuję przeprawy z zębami ale w ciąży faktycznie masakra zębowa może nastąpić, mi jednego dnia wypadła plomba z dwójki a drugiego dnia cała dwójka
Wyglądałam jak patologia jakaś
Kroko myślę że rada "sraj na koleżankę" jest trochę nie na miejscu... Słyszałaś o zaparciach w ciąży... Wiesz ile to wysiłku? Lepiej chyba ją olaćCzarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Bo najgorsi są tacy pseudokoedzy którzy do ciebie ciuciu ciuciu a opierdolą za plecami
dobra, skończyłam
Kroko co u Ciebie?
Zgodnie z obietnicami, mdłości mam jeszcze gorsze. Dziewczyny nie kłamały mowiąc że jazda bez trzymanki zaczyna się w 7 tygodniu.
Poza tym nie mogę się już doczekać wizyty u gina, tak bym już chciała zobaczyć groszka!!!! I dowiedzieć się czy wszystko w porządku.Malenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Malenq współczuję przeprawy z zębami ale w ciąży faktycznie masakra zębowa może nastąpić, mi jednego dnia wypadła plomba z dwójki a drugiego dnia cała dwójka
Wyglądałam jak patologia jakaś
Kroko myślę że rada "sraj na koleżankę" jest trochę nie na miejscu... Słyszałaś o zaparciach w ciąży... Wiesz ile to wysiłku? Lepiej chyba ją olać
A przepraszam, ja zaparć na razie nie mam to nie skojarzyłam.
Oczywiście wersja alternatywna - szczaj na koleżankę.Malenq lubi tę wiadomość
-
ha ha ha dziewczyny jesteście nienormalne
A z zaparciami to mam w kratę, za to sikać mogę że hej
Anuśka chyba główka Cię boli?
A też bym chciała już wiedzieć czy wszystko ok ale muszę jeszcze poczekać bo gin do 10 na urlopie
Kroko to ja Tobie i już sobie współczuję na zaś -
Smoczyca1 wrote:Anuśka chyba główka Cię boli?
Jedyne co mi teraz doskwiera to brak owulki
Smoczyca a za małych staników zazdraszczam... Chętnie bym zakupiła jakieś ogromne i zakołysała balonami
Smoczyca1, Blondik lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nie nie.... Ja tak zawsze mam
Jedyne co mi teraz doskwiera to brak owulki
Smoczyca a za małych staników zazdraszczam... Chętnie bym zakupiła jakieś ogromne i zakołysała balonami
Nie żebym już potrzebowała ale mięciutki, wygodny, nic nie ciśnie nie uwiera jestem wniebowzięta