My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam od gin, po dogłębnym badaniu... niestety
poza tym, że nad jeziorami załapałam jakąś bakteriozę waginalną czy waginozę bakteriową ch** wie co,
to na pewno mam PCOS, tysiące badań przepisanych,
a w ogóle to moja przednia warga (że co?) jej budowa wskazuje na CIN-1 i trzeba to zbadać...
;/
chyba płaknę -
zgredka wrote:wróciłam od gin, po dogłębnym badaniu... niestety
poza tym, że nad jeziorami załapałam jakąś bakteriozę waginalną czy waginozę bakteriową ch** wie co,
to na pewno mam PCOS, tysiące badań przepisanych,
a w ogóle to moja przednia warga (że co?) jej budowa wskazuje na CIN-1 i trzeba to zbadać...
;/
chyba płaknęA co z tą wargą??? Co to CIN-1 ?
-
pytał mnie o poprzednią cytologie, że chyba źle była robiona, że jakaś dysplazja małego stopnia, coś z tematu raka szyjki macicy, ale na razie mówi, że to tylko wskazuje, po wyleczeniu tego co mam zbada się ponownie
bo badał mnie mikroskopem dosyć długo.. -
Anuśka wrote:Szybko do gina
Kiedy masz wizytę?
Gin wraca z urlopu w poniedziałek i postaram się do niego zaraz wbić.
Kurde tak czytam że wszelkie irygacje w ciąży są zabronione, a ja rano robiłam.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
I chyba znalazłam winowajcę, ponieważ leci mi dużo śluzu to cały czas wchodzę z wkładką a piszą że to sprzyja grzybicom. -
Zgredka będzie dobrze! Lepiej sprawdzić, niż mieć lekarza, który nie zwraca na nic uwagi!
A ja nie wytrzymałam i mimo że nie piję alk to kupiłam sobie Somersby jeżynowe, wlałam do SZKLANKI (a co za różnica?) i po wypiciu 250ml ledwo do was piszę, tak się nabzdryngoliłam
. A to ma 4,5%. beznadziejny przypadek, choć ekonomiczny
.
Blondik lubi tę wiadomość
-
ja ze smutku wszamałam ciastka ;/ ale zbożowe
część badań mam zrobić w drufiej połowie cyklu, czyli kiedy, bo cykl mam 35 dni, a jutro dzień 20, chce lecieć w sb, żeby dnia wolnego nie brać..to jutro czy za tydzień >