My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Gdzie jest moja owulacja ja się pytam.... Nie widział jej ktoś? Może zabłądziła i szlaja się gdzieś po mieście.... Poszukiwana żywa lub martwa... Ale raczej żywa i gotowa do skoku tempki
no moja miała być za 3 dni, a tam w jajnikach jajek a jajek, szkoda, ze wszystkie mikrusy
trzymam kciukasy za Twoją owulęAnuśka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:wróciłam od gin, po dogłębnym badaniu... niestety
poza tym, że nad jeziorami załapałam jakąś bakteriozę waginalną czy waginozę bakteriową ch** wie co,
to na pewno mam PCOS, tysiące badań przepisanych,
a w ogóle to moja przednia warga (że co?) jej budowa wskazuje na CIN-1 i trzeba to zbadać...
;/
chyba płaknę
och żeby jak najszybciej problemy się skończyły
życzę wszystkim miłego wieczoru dobranoc -
Hej laski u nas dupa meza zrobili na czarno ani umowy okazuje sie ze koles od 4 lst pracuje i wsio na czarno
zeby bylo smieszniej to chca zeby robil od 7 do 18 za 80 zl i w soboty od 6 do 14 ale wiadomo czy mu wypłaca kasę?
-
Ania_84 wrote:Hej laski u nas dupa meza zrobili na czarno ani umowy okazuje sie ze koles od 4 lst pracuje i wsio na czarno
zeby bylo smieszniej to chca zeby robil od 7 do 18 za 80 zl i w soboty od 6 do 14 ale wiadomo czy mu wypłaca kasę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:47
-
Tak powiedziałam mu ze jutri ma powiedzieć ze chce miec umowę jak nie to dzwonil do innegoacodawcy a jak cos to ms jeszcze 3 tyg zeby isc na l4
-
Bry wieczór
Zgredka...... dasz sobie z tym radę, wierzę w Ciebie
Anuśka, gdzie Ty się tej swojej owulce pozwalasz szlajać?
Ania no szkoda, że to tak wyglądaPolskie realia k..a!
Kroksie - nie zazdroszczeę, chociaz tak ogólnie to zazdroszczę********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Znacie jakiś sposób, zeby w 2 tygodnie stracić 7 kilo i jeszcze nie żeby to się nie odbiło negatywnie na staraniach?
Podobno Inofolic wspomaga starania a efektem ubocznym jest spadek wagiJa jutro śmigam o apteki i kupuję
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane, nie zajrzalam dzis do Was
rano mialam wyrwana osemke i caly dzien zwijalam sie z bolu.... Nie do zniesienia
teraz juz bedzie coraz lepiej mam nadzieje.
Tempka rano dzis spadla, zaba jak u Anuski w poprzednim cyklu.
Sciskam i uciekam spac bo jestem wykonczona. Dobrej nocy