My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ma miesiac karencji po zakonczeniu umowy tak mi siostra tłumaczyla i wtedy mozna isc na L4 bo ubezp obowiauje tyle ze przejumej to odrazu zus atylko jestwyslany wnioek do byleo pracodawcy podanie skladek chyba czy jakos tak
-
Malenq z dziadkiem jest coraz gorzej
serce jest w oplakanym stanie .. dr w szpitalu powedziala ze beda robic co moga ale nie daje gwarancji bo nie wiadomo czy serce wytrzyma przy tak wycienczonym organizimi + inekcji -
tak teraz doczytalam ze w ciagu 14 dni od ustania stosunku pracy wiec musimy jak cos zalatwic L4 w tym tyg
-
hejka, wczoraj cały dzien byłam jakaś smetna...niewyspana,ale spa nie umiałam, zmęczona i wogóle
byłam na zakupach;) są fajne wyprzedaże, kupiłam szare balerinki w ccc za 25złogólnie kusiło mnie duzo rzeczy,ale teraz żyję nastawieniem - nie kupuję nowych ciuchów, bo zaraz z nich "wyrosnę"
na l4 chyba pójdę od razu we wrześniu, oleję ten mój staż i zacznę go później na nowo. trudno.
wszyscy sie teraz do mnie odzywają i proponują oddac zabawki, ubranka i inne gadzety dla dziecka... niby fajnie, ale jednak wiekszosc sobie kupie nowych;) wydziwiata jestem;) -
Dybry.....
Blondik ubranka bierz bo zidzia co miesiąc będzie potrzebować nowych i mega szybko wyrośnie ze wszystkich
Aniu współczuję sytuacji z dziadkiem. A L4 - super pomysł
Malenq wspieram w walce z bólem...
Ja kupię inofolic... Szybka utrata wagi powoduje efekt jojo a ja chcę pomalutku się pozbywać ale trwale
U mnie tempka stanęła w miejscu... Niby dobrze ale nisko jak diabliMalenq lubi tę wiadomość
-
powiem wam ze troche jestemm zla na siebei .. bo w sumie mial umowe na czas nieokreslony fakt zarobki i wyzysk tam byl.. ale z drugiej strony to coproponowali mu tu bylo ok .. blisko domu na piehoe ma 20 min
niby zadzownil wczoraj do innego faceta ktory mu propnowal prace i powiedzial ze oferta jest aktualna jak sie zapytal od iedy moze przyjsc - bo na rozmowie juz byl i ten mu powiedzial ze jak sie zdecyduje niech da znac, to mu powiedzial ze musi zobaczyc ile zajmie murzygotowane sanowiska iz e zadzwoni od kiedy
wiec czekamy na tel -
Ania_84 wrote:Anuska .. a moja tempka jak nigdy kurna niska ;/ zawsze mailam 37 a teraz z bida 36,55 ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No widziałam też jakoś nisko u Ciebie... Ale miałaś skok przynajmniej i jedną wyższa... U mnie miernota taka, że nawet of nie wyznacza owulki
a progra jest glupi ;P
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq tak mi się marzy właśnie, małymi kroczkami do celu czyli do 55kg
Ania właśnie zmieniłam dzisiejszą tempkę z 36,51 na 36,52 i już mi wyznaczył owulkęfaktycznie głupi program... tak go łatwo oszukać, wystarczy jedna setna tempki
Smoczyca ja w tym cyklu wręcz oziębła jestemJednakowoż mąż nie narzeka
Smoczyca1, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
widzisz ANus
odrau lepiej
hihih
co do wagi to nie mowcie nawet80 mam na karku
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny