My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
O, dzięki Zgredka. Zawsze mi się wydawało, że jak chcę to potrafię zrzucic wagę bez większego problemu ale ostatnio to nie działa mimo, ze naprawdę staram się mniej jeść. Poza tym wszystko idzie w dupsko!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, nie zajrzalam dzis do Was
rano mialam wyrwana osemke i caly dzien zwijalam sie z bolu.... Nie do zniesienia
teraz juz bedzie coraz lepiej mam nadzieje.
Tempka rano dzis spadla, zaba jak u Anuski w poprzednim cyklu.
Sciskam i uciekam spac bo jestem wykonczona. Dobrej nocy
Oj Kropko, trzymaj się dzielnie biedactwo! Dobranoc********Gang 18+********
zgredka wrote:chodzenie na siłki i fity powinno być połączone z dietą, a jest? przyznaj się
.
A przynajmniej nie tak jak powinno, teraz np żłopie lapmpke wina, które też jest kaloryczne.
********Gang 18+********
Anuśka wrote:Tak tak
Aha, gdzieś tu poczytałam, że dziewczyny chudły po occie jabłkowym, no to piję, bo mi to nawet smakuje. I czekam na efekt
********Gang 18+********
widzę momo jesteś jak moja mama, pije ocet, zjada chrom, ale oprócz tego słodkości
oby wino było półwytrawne, sama bym dziobnęła, ale do nocnego nie chce mi się iść, przekładam to na jutroMalenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:widzę momo jesteś jak moja mama, pije ocet, zjada chrom, ale oprócz tego słodkości
oby wino było półwytrawne, sama bym dziobnęła, ale do nocnego nie chce mi się iść, przekładam to na jutro
No tak, z chrom też już łykałam, ale to było dawno. Od kiedy priorytetem stała się moja płodność, staram się nie sięgac po te specyfiki. A słodycze lubię, owszem
Wpadaj do mnie, daleko nie maszChoc pewnie do nocnego bliżej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:55
********Gang 18+********
hej dziewczynki
maz poszedl do pracy ustallismy ze dzis zapyta sie o umowe i powie ze na czarno nie bedzie robl.. jak cos to zadzwonil do innego pracodacy ktory byl chetny go przyjac
powiedzial ze wolne miesjsce jest ale musi sie zorientowac ile czasu mu zajmie przygotowanie miejsca pracy i ma oddzwonic ..
jak cos ustalilismy ze M nie ebdzi erobil na czarno i jak cos jeszcz ma miesiac okresu karencyjnego to pojdzie na L4 i bedzie szukal pracyMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Momo po inofolicu nie schudniesz 7kg, bardziej nie będziesz sięgać po słodkości itp., ale utrata wagi będzie powolna....
nie zrzucisz wagi z rozsądkiem w tak krótkim czasie....każde szybkie chudnięcie odbija się na organizmie, na hormonach itp.
pamiętaj, że nie ma "cud diety - bezpiecznej"....
a winko codziennie dokłada tych kcal
Oj Aniu współczuję sytuacji.....a jak dziadek po nocy?
KROPKU....współczuję rwanej ósemki....u mnie wczoraj się nie zgodził na rwanie, najpierw mam wyleczyć stan zapalny - więc walki z bólem ciąg dalszy....dostałaś jakiś łagodzący żel na to miejsce po ubytku??? jak nie to ja polecam EMULGEL, naprawdę pomaga....
Asha dzień dobry, widzę że nadal omijasz nasz wątek, ale słońce będę codziennie się z Tobą witać, bo być może podczytujesz... -
nick nieaktualny
-
Oj z tymi umowami to lubią pracodawcy kombinować. Ja kiedyś podpisałam umowę, ale pracodawca tak namotał że zabrał też mój egzemplarz, poźniej sie okazało że oczywiście nie zostalam zgłoszona do ZUS-u. A na dokładkę był to wujek mojego przyjaciela z LO. Chciałam sprawe skierować do sądu ale za głupia byłam.
Aniu ale jak nie ma umowy to i na L4 nie może iść.
Życzę powodzenia.**********************Gang 18+***********************