My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
ja od dziś zarzucam mierzenie temperatury, nie ma sensu, jak i tak owulacji pewno nie będzie, skoro jajnik nabomblowany pęczerzykami, a żadnym dominującym...
odpuszczam w tym miechu..
za tydzień pójdę na pierwszą serię badań i tyle
wrrr
Aniu: dobrze radzisz mężowi, nie można dawać się wykorzystywać, choć sytuacja jest trudna, ale z drugiej strony niektórzy właśnie to wykorzystują, mówią, że kryzys i nic nie chcą płacić -
Zgredka ja juz ich rozpracowalam..wiedzieli ze maz ma umowe na czas nieokreslony.. zaproponowali mu umowe i dobra kase .. zrezygnowal..czyli zostal na lodzi i teraz to wykorzystuja ..
ale maz ma za dzuo doswiadczneia bo 15 lat jako stolarz /monter meblowy w tym 8 lat w jednej firmie wiec niech sie bujaja
cos wykombinujemy
Yasmin melisy albo miety nie wolno pic ;/
zgredka lubi tę wiadomość
-
dobra jedna poki co dobra info

mamy szanse na zrealizowanie innowacyjnego pomyslu
i dotacji do 200 tys euro
wlasnie dostalam maila zwrotnego
mezu sie ucieszy bo to on wymyslil 
Blondik lubi tę wiadomość
-
spokojnie moja kolezanka urodzila dwojke zdrowych dzieci z Hashimoto wazne zeby byc pod opieka specjalistyBlondik wrote:oj, juz się naczytałam o tym Hashimoto w ciąży i znów mam doła;(
-
poki co nie moge mówicBlondik wrote:a co to za pomysł na biznes Aniu
bo skoro iinnowacja to cos czego nie ma 
ale jak juz zloze wnisek to wam powiem:)
na pewno jest to cos co moj maz doskonale umie robic
Yasmin, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co ja sie zastanwiam czy wogole owulka byla cyckimnie nie bola ;/ ciagle mam duzo mlecznego sluzu raz rozciagliwego raz nie .. ;/
-
to regenruj silyKatjaa wrote:Hej Kobietki!

Wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia ponieważ ja uciekam spać! (dopiero wróciłam z imprezki)
Katjaa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Myślę, ze czeka na Was cudowne zadośćuczynienie za rogiem 

to przeze mnie