My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pojadę do lekarza, ale dopiero w poniedziałek, do tej naszej rzeźni szpitalnej to nawet nie mam co jechać, bo mi nie pomogą a tylko się wysiedzę w kolejce 2 godziny. Zaraz zrobię sobie płukanie szałwią. Pani w aptece niestety nic mi nie poradziła, tylko Clotrimazolum, a ja mam tą maść w domu i w ulotce jest napisane żeby nie stosować w 1 trymestrze ciąży. Jakoś dotrwam do tego poniedziałku mam nadzieję.
-
No ciasto upieczone kompocik porzeczkowy zroviony makaronuk i ryż ugotowany szpinak z serkiem topuonym zrobiony także pekinka sparzona teraz tylko mięsko dodać i można zabierać się za robienie gołąbków by do 17 ,00 wyrobić się posprzątać i iść na koncert grupy z Holandii
choco lubi tę wiadomość
-
Kroko, rozumiem Twoja frustracje , ale rowniez to ze lekarz wyl tel. W koncu tez czlowiek i chce troche czasu z rodzina spedzic.
Ja rowniez do szpitala bym nie jechala, bo mozesz jeszcze cos innego zlapac czekajac na lekarza. Rozni ludzie z roznymi schorzeniami przychodza.
Ten lek, o ktorym piszesz, to sadze ze w ciazy mizna stosowac, bo kiedys m to doktorek zapisal. Jeszcze psikalam sobie octeniseptem. Ale lepiej poczekac na opinie swojego lekarza, skoro w ulotce jest napisane, zeby nie stosowac. Nie martw sie Kroko. Na pewno z dzidzia bedzie dobrze....
No i witam sie.
Aniu, mam nadz.,ze zaraz zla passa sie u was skonczy i bedzie tylko slonce
Mnie wczoraj meczyly mdlosci, a dzis biegunkai tez sie martwie z ta biegunka czy dzidzi nie zaszkodzi, bo bardzo napiete podbrzusze mam. Zero apetytu dzisiaj. A biegunka pewnie po wczorajszym hamburgerze oraz surowych warzywach i owocach. Masakra. Mam nadz.z,e te biegunki skoncza sie niedlugo..
-
Dziewczyny a ja chce sikać, normalnie w jakiś szał wpadłam. Całe szczęście nie mam testów w domu. Jade z mężem na zakupy i będę walczyć z pokusą kupna testów.
Mimik brzmi pysznie, a jakego zespół koncert się wybierasz ?
Kroko trzymam kciuki żeby przeszło to swędzenie, mi pomaga w takich przypadkach tamtum rosa ale ty już tego chyba próbowałaś.
**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:No właśnie chyba sobie daruję tą wizytę... Dam 150zł a on mi powie, że mam przetrwały pęcherzyk albo coś jeszcze gorszego.... W dupie z tym wszystkim.... Pojadę lepiej do sis na grilla i się wyluzuję....
Arienna ja tak miałam w poprzednim cyklu i gin mi wytłumaczył, że duphaston tak działa. Działa tak samo jak hormony w ciążyNie bierzesz duphastonu? Prawada?
...... no i pojawił się kremowo- różowawy śluz.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:45
-
beszka dzięki Ci kochana za dobre słowo.
choko tak próbowałam, ale potem przeczytałam w necie że w ciąży absolutnie nie można robić irygacji i zestresowałam się jeszcze bardziej.
Dodzwoniłam się do mojego lekarza! Zadzwoniłam z głupia frant, myślę co mi szkodzi, a on już wrócił z urlopu i odebrał.
Kazał mi iść do apteki po Lactovaginal, a dopiero jak to nie pomoże to będzie przepisywał coś innego, ale wolał by nie, bo to bardzo wczesna ciąża. Pytałam go o Floragyn który sobie aplikowałam, mówił że w porządku. O irygację już nie pytałam, jakoś chyba brakło mi odwagi.
Umówiłam się od razu na wizytę, mam iść w środę przed południem, jesli do tego czasu Lactovaginal nie pomoże dostanę coś innego.
Także w środę zobaczę w końcu swojego groszka!!!! Liczyłam na wcześniejszą wizytę ale co poradzić, trzeba dalej czekać.Arienna, beszka, Malenq lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Dziewczyny a ja chce sikać, normalnie w jakiś szał wpadłam. Całe szczęście nie mam testów w domu. Jade z mężem na zakupy i będę walczyć z pokusą kupna testów.
Mimik brzmi pysznie, a jakego zespół koncert się wybierasz ?
Kroko trzymam kciuki żeby przeszło to swędzenie, mi pomaga w takich przypadkach tamtum rosa ale ty już tego chyba próbowałaś.choco lubi tę wiadomość
-
też tak myślę
no to cierpliwie czekamy do 14go , a może wcześniej
na wieczór mam Łomżę Shandyz puszki jak ta będzie kwaśna w smaku ..... "TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE..."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:44