My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:też tak myślę
no to cierpliwie czekamy do 14go , a może wcześniej
na wieczór mam Łomżę Shandyz puszki jak ta będzie kwaśna w smaku ..... "TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE..."
Ja już zimnego Reddsa popijam... Niestety mi smakuje jak zawsze dobrze
Arienna lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Arienna no to czekamy na sikańca.
Anuska to znaczy że masz się dzisiaj grać.Nie przegapię żadnego momentu... Nie ma kur... opcji... Nie popuszczę...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
a mój małż wyjechał wczoraj na trzy dni i musieliśmy przyhamować starania
według tempki owulacja już była więc może wystarczy oby ...
wyciągnęłam tę Łomżę, nie jest zła ale w sumie ona lemonkowa więc kwaskowata jest, chociaż w sumie powiedziałabym że jest kwaskowato-gorzka.... Warka zero cytrynowa jest lepsza bo słodsza.... no cóż pozostaje spokojnie czekać na sikańca za 7-10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 16:47
-
Anuśka wrote:Kochana staram się brać z Ciebie przykład i najrzadziej jest co drugi dzień
Nie przegapię żadnego momentu... Nie ma kur... opcji... Nie popuszczę...
Nooo i tak trzymać.
Ja dzisiaj nie będę z Wami siedzieć bo przychodzą do nas goście (c.d. parapetówki, mamy małe mieszkanie i tak trzeba wszystkich na raty zapraszać).
Dalej się będą wszyscy pytać czemu nie piję, będę ściemniać że na lekach jestem.
Kurde już bym najchętniej powiedziała wszystkim a tu trzeba czekać jeszcze te 4 dni, jak ja to przeżyję? -
Krokodylica wrote:Nooo i tak trzymać.
Ja dzisiaj nie będę z Wami siedzieć bo przychodzą do nas goście (c.d. parapetówki, mamy małe mieszkanie i tak trzeba wszystkich na raty zapraszać).
Dalej się będą wszyscy pytać czemu nie piję, będę ściemniać że na lekach jestem.
Kurde już bym najchętniej powiedziała wszystkim a tu trzeba czekać jeszcze te 4 dni, jak ja to przeżyję?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
oznajmiam że Łomża też zostawiła dziwny niedobry posmak zepsutych ogórków kiszonych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:35
Krokodylica, choco, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:oznajmiam że Łomża też zostawiła dziwny niedobry posmak zepsutych ogórków kiszonych
Oznajmiam że jesteś na naszym fasolkowym celowniku.
Przed chwilą mój kuzyn pochwalił się mojemu mężowi że jego dziewczyna jest w ciąży. Ponoć bardzo dumny jest z siebie.
Mój małż mówi "ja się nie chwaliłeeeem". Hehehehe.
Arienna lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Dzień dobry kochane, melduję się jak zwykle po drzemce
Co tu ciekawego słychać?
Arienna czyżby zafasolkowana? -
Krokodylica wrote:Anuśka a czemu nerwa masz?
Udanego grilla.Nie dość tego jestem mega śpiąca a mój gin wróci dopiero we wrześniu
Smoczyca1 lubi tę wiadomość