My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze jest to, że faktycznie im bardziej tego pragniesz tym więcej pań dookoła pojawia się z brzuszkiem, a w TV nie ma wątku,żeby kobieta nie była w ciąży ehh...a może teraz ja intensywniej to wychwytuję i zauważam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:15
Arienna lubi tę wiadomość
-
Ksenia wrote:Najlepsze jest to, że faktycznie im bardziej tego pragniesz tym więcej pań dookoła pojawia się z brzuszkiem, a w TV nie ma wątku,żeby kobieta nie była w ciąży ehh...a może teraz ja intensywniej to wychwytuję i zauważam
Yasmin, Ksenia lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:wierz mi, raczej Ty zaczęłaś zwracać na to uwagę.. im dłużej to trwa, tym bardziej rzucają się w oczy.. przerabiałam to..ale i na Was przyjdzie pora
ooo taak ja chcę być NEXTWe Will Be NEXT!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 22:07
-
a ja witam się niedzielnie..
kurcze, jak człowiek najedzony to takie głupoty mi się śnią.. wczoraj mieliśmy pizzowe szaleństwo i dziś mi się śniło i niebo(?), niedziałająca winda i przeczucie, że ktoś chce mnie i osoby, które tam były zabić.. uciekaliśmy - raczej to mało pozytywne sny w ciąży ;(
Do tego wraz z mężem zaraziliśmy się od Tymcia i chodzę i smarkam - bosko..
w kwestii obiadowej dziś serwujemy: rosół i pesto ze szpinaku, sera i orzechów - mniam mniam..
CO TO ZA SPANIE?! TEMPKI MIERZYĆ!
aa i mdłości mam coraz mniejsze, za to brzuch.. olbrzymi ;/
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 05:54
-
konwalianka wrote:
kroko - heh, to za 4 dni i maż będzie się chwalił
Oby oby
Blondik wcale nie długo, przecież do dopiero początek 7mego tygodnia.
choco czekamy z Tobą do piątku.
zgredka nie gadaj głupot i zostań z nami.
konwalia współczuję przeziębieniakuruj się.
choco taki spadek to nie spadek.
-
A my wczoraj w ramach pocieszenie poszlismy na deser lodowy do grycana
Boniu ja nie wiem jak ja go zjadlam.. moj maz odpadl w polwie deseru a ja wpierdzieliłam caly.. pozniej poprawilismy grillem
a pozniej sie sexilismya co
Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
a ja obudzilam sie cala pogryziona przez komary, i ciagle sie drapie. schodzi mi skóra/opalenizna i czuje,ze wygladam okropnie. do tego wysyp syfów i zły humor mnie dopadł....
Jacek pojechał na sesję i siedzę z psem, który nie zwraca na mnie uwagi, bo teraz jest jego czsa na pośniadaniową drzemkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 08:58
Ania_84, Czarnula87, marissith, Katjaa, smarta lubią tę wiadomość
-
Dybry...
Konwalia jak Ty się drzesz z samego ranaNo spać się nie da
Znowu mi załatwiłaś poranny seksik
Anie piękny skokU mnie też dzisiaj hulnęło do góry... Wczoraj miałam rozciągliwy śluz i mega rwanie w jajniku a dzisiaj skok tempki. To chyba działanie Inofolic
Bo wczoraj wypiłam pierwszą saszetkę
Krokodylku jak kaśka? Lepiej już?
Zgredka jakie uciekanie? No co Ty? Zostań z nami
Ksenia ja też wszędzie widzę babki z brzuchamiI nie tylko patrzę na nie ale też macam... Taka jestem głupia że podchodzę i głaskam po brzuszku, tłumacząc, że chcę się zarazić
Ania_84, Czarnula87, Blondik, konwalianka, Ksenia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBryyyy
a ja po wczorajszym dniu w pracy nie mogę ruszyć ani ręką ani nogą i gardło mnie boli
Męzu od rana mnie irytuje do potęgi entej wiec naprawdę @ za rogiemnawet seksu dzisiaj nie chcialam bo mnie drażniło wszystko :]
Ania_84 lubi tę wiadomość