My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:No bo tempka nie taka, już mnie jajnik rwał owulacyjnie, później przestał a teraz zaczął znowu, śluz zniknął a dzisiaj się pojawił i generalnie nie wiem o co chodzi tej mojej bożence...
Nie dość tego jestem mega śpiąca a mój gin wróci dopiero we wrześniu
-
hej, my dziś swojska pizze serwowaliśmy, więc jesteśmy objedzeni jak bąki.. boziu jaki skwar..nie mam zupełnie siły.. niemoc straszna a syf nadal jest, bo a to pieczenie pizzy a to pieczenie chleba.. sił nie mam..
kroko - heh, to za 4 dni i maż będzie się chwaliłKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kseniu a kupiłaś go w celu....? (nie ma Twojego wykresu dostępnego) bo jeśli chodzi o wychwycenie owulki to ja tez na testach jechałam więc myślę że spoczko, jeśli chodzi Ci o wychwycenie ciąży to ponoć nie działa
Ksenia lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Kseniu a kupiłaś go w celu....? (nie ma Twojego wykresu dostępnego) bo jeśli chodzi o wychwycenie owulki to ja tez na testach jechałam więc myślę że spoczko, jeśli chodzi Ci o wychwycenie ciąży to ponoć nie działa
-
zgredka wrote:Ej girl, ja nie wiem czy nie odpuscic forum do czasu wynikow badan i leczenia, skoroobecnie jestem niemalze bezplodna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Ej girl, ja nie wiem czy nie odpuscic forum do czasu wynikow badan i leczenia, skoroobecnie jestem niemalze bezplodna
daj spokój, jesteś częscia tej grupy, nie wyobrażam sobie braku Twojej osoby tutaj..
Czrnula, podziwiam i kibicuję Twojej pozytywnej energiiCzarnula87 lubi tę wiadomość