My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas od dwóch dni do samego wieczora nie ma ani jednego faceta, wiec ktoś musi dostawy robić
dwa dni biegałam góra dół i woziłam wszystko, wymordowałam się jak nie wiem; a najgorzej że pot mi po dupie leciał, a ja prosto z kuchni biegiem do chłodni i mroźni piętro niżej, do suchego, znowu na kuchnie, znowu mroźnia itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Anuśka trochę lepiej po tym Lactovaginalu ale niestety nadal swędzi.
Postaram się dziś kupić żel lacibios femina, dziewczyny polecały że dobry i mozna stosować w ciąży.
Czarnulka ja też ledwo na oczy paczamAle za to wyluzowałam wczoraj na grillu
Było warto
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Odbijają mi się dwa dni zasuwania na wysokich obrotach
bo jak się rozciągam to aż takie przyjemne uczucie czuję
Anuśka luz to podstawa
No właśnie a gdzie jest nieukowa? Ten Kaukaz ją pochłonął chyba...Blondik lubi tę wiadomość
-
hej laseczki
u mnie tez niewielki spadek i zalało mnie kremowym śluzem, zobaczymy co z tego będzie, cycki mnie tak bolą że nie umiałam zasnąć bo żadna pozycja mi nie pasowała ......... a o 9 pies mnie bezczelnie tupaniem obudziłBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie @ się rozkręca. Do dupy z tym wszystkim. Każdy mówi wyluzujcie, wyjedźcie gdzieś, zajmijcie się czymś ... wszystkie punkty spełnione i co .... TO NIE DZIAŁA
Kroko - kup ten żel jak najszybciej - u mnie ulga natychmiastowa - może i Tobie od razu ulży.
Masakrycznie się czuję. Dobrze, że to dzisiaj 1 dzień @ i nie muszę iść do pracy.
Udanej niedzieli dziewczyny
-
Arienna wrote:
kurczę szkoda że jeszcze tyle czasu do terminu sikania, już bym lała gdyby nie to że nic nie wyjdzie
mi wyszedl cien 28 dnia (przy cyklach 34 dniowych), dwa dni po spadku. zawsze mozna spróbowac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 10:01
-
bąbel wrote:U mnie @ się rozkręca. Do dupy z tym wszystkim. Każdy mówi wyluzujcie, wyjedźcie gdzieś, zajmijcie się czymś ... wszystkie punkty spełnione i co .... TO NIE DZIAŁA
Mi też tak wszyscy powtarzają i gunwo z tego... Tylko wkurzają ucho... -
oj wiecie co małż od jutra salfazin bedzie wcinał
wiec mam nadzieje ze tym razem idąc tokiem co drugi dzien jak owu bedzie pozytwny to codziennie to musi być ok
Arienna trymam kciukiArienna, Blondik, zgredka lubią tę wiadomość