My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:oj wiecie co małż od jutra salfazin bedzie wcinał
wiec mam nadzieje ze tym razem idąc tokiem co drugi dzien jak owu bedzie pozytwny to codziennie to musi być ok
Arienna trymam kciuki
Widzę, że robisz tak jak jateż działamy co dwa dni
Zobaczymy co z tego wyjdzie
-
Arienna wrote:dzień dobry Yasmin, jak się czujesz kochana ?
lepiej niż wczoraj. Uspokoiłam sie trochę. Normalnie nie wiem co to za panika wczoraj była.
Ciśnienie nadal niskie, ale lek nie widzi nic niepokojącego więc git. Jak siedzę lub leże to jest ok
A jak u Ciebie??? Smaki Ci się zmieniły jak widzę
Ja jakoś nie mam apetytu. -
póki co to mam packmana, cycki mnie bolą niemiłosiernie i piwo zostawia posmak zepsutych kiszonych ogórków
ale staram się nie nakręcać, dziś spadek temperaturki, ale miałam prawie całkowicie nieprzespaną noc. Małża mojego niema bo pojechał na zawody, a ja nie umiałam sobie znaleźć miejsca i do teg ten bół cycków, spać nie idzie bo pozycji się nie da dobrać
Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Nie no dziewczyny chyba chodzilo mi o odejscie od prowadzenia wykresu poki co w tym miechu, podczytywac Was bede
no i pisac.. chyba dopadlo mnie wczoraj pijackie smutanie, ale juz lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 11:14
Arienna, zgredka lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:póki co to mam packmana, cycki mnie bolą niemiłosiernie i piwo zostawia posmak zepsutych kiszonych ogórków
ale staram się nie nakręcać, dziś spadek temperaturki, ale miałam prawie całkowicie nieprzespaną noc. Małża mojego niema bo pojechał na zawody, a ja nie umiałam sobie znaleźć miejsca i do teg ten bół cycków, spać nie idzie bo pozycji się nie da dobrać
-
hej, byłam z młodym na spacerze, 1,5h i jestem mokra i słaba i śpiąca..
wiecie, bo ktoś powiedział, że alkohol jest dla szczęśliwych ludzi i chyba się z tym zgodzę.. podczas alko ludzie dostrzegają znacznie więcej i wyolbrzymiają najmniejsze problemy, sama tak robiłam..Yasmin lubi tę wiadomość
-
W tym miechu mierzenia nie bedzie, bo owula powinna byc jutro, ale skoro w pt jajniki byly wypelnione jajeczkami malenkimi to albo w ogole jej nie bedzie albo pozno i bedzie stare
A teraz postaram sie wyjsc obronna reka z kacaBlondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. bądź dobre popołudnie - wszak po 12stej:)
Wchodząc dzisiaj na swój profil - oto przywitała mnie taka informacja:
Jesteś w 18 tygodniu ciąży
(17 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Fajnie:)Yasmin, beszka, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:
W tym miechu mierzenia nie bedzie, bo owula powinna byc jutro, ale skoro w pt jajniki byly wypelnione jajeczkami malenkimi to albo w ogole jej nie bedzie albo pozno i bedzie stare
A teraz postaram sie wyjsc obronna reka z kacaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 12:13
Malenq lubi tę wiadomość