My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, wow, bardzo fajna reakcja teściowej, super, że masz dodatkowe wsparci.. Wasze decyzje jeszcze bardziej mi się podobają.. piękne plany
Malenq- miłych snów, ja dziś zaliczyłam 2 drzemki, jedną z synkiem:)Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry wszystkim:) Czytam, czytam i chyba też mężusiowi sprezentuję salfazin (póki co brał sam cynk) a nóż coś pomoże...
aleeee duszno raz już lało, ale nadchodzi kolejna potężna czarna chmura! Od jutra planuję mierzenie temp - tak naprawdę chcę już zacząć
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wstałam... Uffff... śpiąca niedziela....
Ania widzisz Kochana... Wyłazi słonko wreszcie... Nawet teściowa pokazała ludzką twarz
Malenq cieszę się, że mdłości są rzadziej
U mnie też duszno i się rozpływam.... Wiatrak wieje non stop ale nie dużo to daje... -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Anuśka wszystko w porządeczku kac przeszedł... a od wczoraj moja Córeczka już jest ze mną więc koniec z piciem i imprezowaniem
a jak TY sie czujesz?
U mnie nic nowego, nic ciekawego.... Odliczam czas do kolejnej @ -
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:całkiem możliwe, ze też spadło Ci ciśnienie
Współczuję :*
Nie wiem dlaczego, ale czuję się jak by mnie ktoś zeżarł i wyrzygał. Ale cóż, przetrwam.
Mój mąż pojechał na moto, to jest jawna niesprawiedliwość że ja nie mogę pojeździć!!! -
holender wyrzuca mnie z ostatniej strony tego tematu nie wiem o co chodzi mojemu kompowi
nie wiem czyn w zdjęciu jakie wkleiłam nie było wirusa jakiegoś... jedyne co mogę zrobić, to okrężną drogą edytować ostatniego posta, nawet nie wiem jak wygląda poprzedni, albo jak wejść na niego by go skasować
masakra jakaśWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 19:48
-
Dobry wieczór wszystkim królewnom! Przepraszam, po piątkowej wyrwanej ósemce, weekend był kiepski
Zaszyłam się trochę w domu i najadłam się w pt ketonalu, a wczoraj apap extra.... Tempka może zatem być dziwna, dziś było 37. Wracam do życia już