My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
faktycznie już działa..
Kroko, ja też dziś kiepsko się czuję, rozbita i jest mi ogólnie źle..
wkurzyłam sie.. bo kupiliśmy Tymkowi takie auto elektryczne, składaliśmy go ponad 2h i wielka dupa - nie działa... kolejne 2h rozbrajania i próba upchnięcia w pudle.. nosz.. gdybyście widziały zawiedzioną minę synka.. ech.. -
konwalianka: uuuuuu szkoda że nie działa.....
kurde zeświruje dziś z tymi moimi cyckami, strasznie swędzą i do tego są obolałe więc ciężko się podrapać..... a do tego mam takie jakieś dziwne uczucie w brzuchu jakbym się struła i miała zaraz biegunki dostać -
Arienna wrote:konwalianka: uuuuuu szkoda że nie działa.....
kurde zeświruje dziś z tymi moimi cyckami, strasznie swędzą i do tego są obolałe więc ciężko się podrapać..... a do tego mam takie jakieś dziwne uczucie w brzuchu jakbym się struła i miała zaraz biegunki dostaćArienna lubi tę wiadomość
-
Bry zaraz budze Zuz i do przedszkola aż mi jej szkoda no ale jak mus to mus
ja do pracy wczoraj nie mogłam pisac nie wiem co było ale wywalało mnie jak tylko chciałam cos napisać ;/
ja w tym miesiącu bede zimnokrwista hehehehe
ale cicha nadzieja pozostaje -
nick nieaktualny
-
dzień dobry śpiochy!
Znowu dziś jestem jedną z rannych ptaszków:) macie szczęscie, że to nie 4 rano, a ierwotnie był taki plan..ale jakoś usnęłam..
witaj BIedroneczko.. o której budzisz córkę? na którą do przedszkola chodzi? o której ją odbierasz? wybacz za tyle pytań, ale od września mój pierworodny też idzie do państwówki i nie wiem jak to ogarnąć.. obecne- prywatne przedszkole mamy pod nosem, 5min drogi, więc mąż odprowadza go po drodze idąc na pociąg, tam będziemy musieli wozić autem...
Ariena,ale fajniee, fajnie;
Malenq - dzień dobry
no dziewczynki, mierzymy się i wpisujemy tam gdzie trzeba..
życzę miłego dnia! bez mdłości i bóli jajnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 06:49
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:dzień dobry śpiochy!
Znowu dziś jestem jedną z rannych ptaszków:) macie szczęscie, że to nie 4 rano, a ierwotnie był taki plan..ale jakoś usnęłam..
witaj BIedroneczko.. o której budzisz córkę? na którą do przedszkola chodzi? o której ją odbierasz? wybacz za tyle pytań, ale od września mój pierworodny też idzie do państwówki i nie wiem jak to ogarnąć.. obecne- prywatne przedszkole mamy pod nosem, 5min drogi, więc mąż odprowadza go po drodze idąc na pociąg, tam będziemy musieli wozić autem...
Ariena,ale fajniee, fajnie;
Malenq - dzień dobry
no dziewczynki, mierzymy się i wpisujemy tam gdzie trzeba..
życzę miłego dnia! bez mdłości i bóli jajników
hej normalnie w roku szkolnym Zuza chodzi od 7 do 13 bo o 13 odbiera ja mój tata ale teraz ma drugi dyżur przedszkolny pierwszy miałą u siebie wiec tak samo chodziła a teraz jest w "obcym" przedszkolu pierwszy dzien i była masakra płakała wrecz wyłamam doła kiepski dzien do tego pokłóciłam sie z małżem bo zaczął wygadywac że gdybyśmy mieskzali na jego wsi to miałaby opieke tralalala wrr
ale nie o tym budze ją tak 6:20 a 6:40 wychodzimy jak normalnie chodzi w roku szkolnym mamy do przedszkola niecałe 2 km na osiedlu moich rodziców
mała nie je rano przed wyjscieb bo zraz ma mleko w przeszkolu potem o 9 śniadanie o 12 obiad na podowieczorek już nie zostaje