My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Za gorąco wczoraj dla Ovu było....procesorki się przegrzały i nikt nie mógł wejść hehehehe....
Biedroneczko jaka tam znowu zimnokrwista???heheheh toż to dopiero początek:)
hejwiesz nigdy takich niskich temp nie miałam hehehe poza cyklem z Zuzą na koncu
konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Ja strzelam focha na moją tempkę i idę do pracy. Miłego poniedziałku życzę
A no i mój J pojechał na tydzień do ojca więc sama będę cierpiała z moją @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 07:22
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKochane mam pytanko... nie wiecie czym może być spowodowane ciągłe wzdęcie brzucha? dosłownie od 2 miesięcy cały czas 24 h/ dobę, brzuch jakbym była w ciąży w 6 miesiącu conajmniej a zawsze miałam płaski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 07:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Biedro wtedy nie miałam przy mięśniakach czegoś takiego, co do gazów to na nie nie narzekam...
chyba że to własnie zatrzymanie wody... na to się coś bierze czy do lekarza trzeba iść...?
Katjaa musisz pić przynajmniej te 1,5-2 l czystej niegazowanej wody dziennie, bo ja masz mniej to woda się zatrzymujeorganizm bardzo potrzebuje do wszystkich funkcji życiowych właśnie wody.
Z tego co wiem to są różne moczopędne herbatki i pigułki -
Czarnula87 wrote:Dzień dobry diewczyny.
Jak nastroje????
a dziś smutno bo córcia bardzo płakała w przedszkolu ale juz ok ponoć dzwoniłam pani powiedziała ze ładnie sie bawi nie płaczekazałam ją tylko przy jedzeniu przypilnowac
Arienna lubi tę wiadomość
-
ja mam nadzieje ze bedzie dziś matki boskiej pieniężnej :p i jade do apteki małżowi po witaminki sobie po cerutin hmm może magnez sobie kupie z b6
juz mama ugadane że od piątku bedzie jazda hehehe a poniewaz 15 jedziemy chyba do tesciów to musi byc na wyjedzie hehehe nie odpuszcze albo oleje wyjazd do tesciów nie chce marnowac cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:bojowe od piątku zaczynam sie owutestowac i ma być pozytywnie musi i będzie zielono !!!!!!
a dziś smutno bo córcia bardzo płakała w przedszkolu ale juz ok ponoć dzwoniłam pani powiedziała ze ładnie sie bawi nie płaczekazałam ją tylko przy jedzeniu przypilnowac
oooo widze że Biedronka barwy wojenne będzie malowac na twarzy i do boju!!to kibicuję mocno
szkoda córci; jeeeeny ja się nie mogę doczekać aż mój maly do przedszkola pójdzie ale to dopiero za rok we wrześniu; ciekawa jestem jak sobie poradzi :] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Czarmula no muszę Tobie powiedzieć że coś w tym jest... bo teraz mało piłam wody itp tylko bardziej%%% a od 2 dni zero alko i aż boli mnie brzuch...
Biedro Kochana dziękuję :*
Katjaa cześtogęsto jak mamy bóle głowy to nie musi być wpływ ciśnienia itp tylko tzw. odwodnienia organizmu :] organizm domaga się woooody
ja jakiś czas temu zgłebiłam tajniki o wodzie i byłam w szoku jak ona jest ważnastoi przed wszystkimi skłądnikami odzywczymi itp :] bez wody cały organizm i wszystkie procesy życiowe siadają
Katjaa lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:faktycznie już działa..
Kroko, ja też dziś kiepsko się czuję, rozbita i jest mi ogólnie źle..
wkurzyłam sie.. bo kupiliśmy Tymkowi takie auto elektryczne, składaliśmy go ponad 2h i wielka dupa - nie działa... kolejne 2h rozbrajania i próba upchnięcia w pudle.. nosz.. gdybyście widziały zawiedzioną minę synka.. ech..
Konwalia współczuję, najbardziej nie lubię jak narobię się na darmo.
Ale mi się chce rzygać. -
nick nieaktualny