My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:to jak dziewczyna z ta dieta w ciazy? jesc normalnie czy trzeba jakos pilnowac? jest taka reguła "12" - znacie?
-
hm, ja ogolnie jem mało mięsa, bo nie lubię (w sumie nie jem od przedszkoal), jem tylko kurczaka, ryby od czasu do czasu jakies inne mieso na obiad (jesli wyglada idealnie-bez żył, zgrubien itp)...wędlin nie jem wogole...musze jesc codziennie mieso?
z kawy zrezygnowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:56
-
Blondik wrote:hm, ja ogolnie jem mało mięsa, bo nie lubię (w sumie nie jem od przedszkoal), jem tylko kurczaka, ryby od czasu do czasu jakies inne mieso na obiad (jesli wyglada idealnie-bez żył, zgrubien itp)...wędlin nie jem wogole...musze jesc codziennie mieso?
z kawy zrezygnowałam
postaraj sie nap kupic kawałek dobrej wołowinki i zrób na parze z warzywami
jedz ryby
nie musisz codziennie ale pamiętaj o żelazie mozesz np wypić co drugi dzien koktajl z natki pietruszki z kiwi co zaspokoi brak mieska -
ja już dom ogarnęłam, pranie zrobione, obiad podszykowany, drugie śniadanie zaserwowałam i sobie i synkowi-ja w przeciwieństwie do was nie mam problemu z jedzeniem.. pochłaniałabym wszystko,ale sie ograniczam in wybieram wartościowe rzeczy, a przynajmniej się staram:P
u mnie dziś rosół,kalafior fasolka i kurczak, a syn po rosole zje pierogi ruskie, on takiego obiadu z 80% warzyw nawet nie powącha;/
czekają mnie jeszcze prace w ogrodzie-uff..a gorąc się zapowiada ;/
-
Hej,
Jestem ŻabcieW zeszłym tygodniu czułam się kiepściunio, leżałam i spałam...wczoraj nieco lepiej już było i mam nadzieję, że ten tydzień będzie ok.
W niedzielę lecę do Pl i mam sporo do zrobienia, załatwienia, dokupienia. Mocy przybywaj! Upały też nie pomagają...Nie wiem jak ja się ogarnę, do fryzjera też trza by się wybrać, włosy bylejakie, ogólna bylejakość...a tu ten ślub i chrzest w Pl. Z czym do ludziii...Dziecko me to łobuziak, wysysa z matki całą moc.
Myślę o Was, zaglądam, wspieram i całuję!
Krokodylica, konwalianka, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Hej,
Jestem ŻabcieW zeszłym tygodniu czułam się kiepściunio, leżałam i spałam...wczoraj nieco lepiej już było i mam nadzieję, że ten tydzień będzie ok.
W niedzielę lecę do Pl i mam sporo do zrobienia, załatwienia, dokupienia. Mocy przybywaj! Upały też nie pomagają...Nie wiem jak ja się ogarnę, do fryzjera też trza by się wybrać, włosy bylejakie, ogólna bylejakość...a tu ten ślub i chrzest w Pl. Z czym do ludziii...Dziecko me to łobuziak, wysysa z matki całą moc.
Myślę o Was, zaglądam, wspieram i całuję!Odpoczywaj Kochana i baw się dobrze w PL
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:co jest Kroko
No bo mdli mnie okrutnie a Wy o jedzeniu.
Blondik ja jem to na co mam ochotę. Zasady 12 nie znam i chyba mało mnie interesuje. Wiadomo, pilnuję żeby jeść owoce czy warzywa, ale samo mnie ciągnie do takiego jedzenia więc spoko.
Rano to tylko suchary albo krakersy, nic innego mi nie przejdzie. a Potem staram się jeść po prostu zróżnicowanie. -
Anuśka wrote:Dobry dzień...
Choco, Arienna łączę się z Wami w niskich tempkach, moja też spadła mocno... W ogóle miałam makabryczną noc. Nie spałam prawie wcale, bo tak bolało podbrzusze, jakby mnie ktoś ciągnął za jajowody. Raz za jeden, raz za drugi... Nadal bolą ale teraz już delikatniej. Czułam to aż w udach i w krzyżu... Chyba pójdę do jakiegoś gina dzisiaj, bo może nabawiłam się jakiegoś dziadostwa
Katja pij dużo wody a odpuść %
Kroko zazdraszczam rzygania
co do mnie to cholerka spadek już drugi dzień (chociaż wczoraj byłam po nieprzespanej nocy)n więc nie wiem o co chodzi, chociaż na okres definitywnie za wcześnie nawet jakby miał być mega wczesny -
O! Tak mi napisali dziś
Jesteś w 14 tygodniu ciąży
(13 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 4
Trymestr: 2
Zaczęłam drugi trymestr, to liczę na tą super energię co ma niby teraz nadejść
Żebym się nie przeliczyła tylkoTamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:O! Tak mi napisali dziś
Jesteś w 14 tygodniu ciąży
(13 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 4
Trymestr: 2
Zaczęłam drugi trymestr, to liczę na tą super energię co ma niby teraz nadejść
Żebym się nie przeliczyła tylko
nio to teraz bedzie fulll energia i najlepszy etap ciążyNenaaa lubi tę wiadomość