My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane! Udało mi się wychwycić w postach spadające tempki, nie podoba mi się to!!! Ale tak, jak pisałam Arennka, to może być implantacja i za to trzymam kciuki!!!!
U mnie natomiast dziś maluśki skok do góry, no zobaczymy... teoretycznie w sob mogę już wypatrywać @... żeby nie przyszła, żeby nie przyszła... -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:wlasnie otworzylam chleb tostowy kupiony dzis rano, caly zgnity i zielony. poszlam zrobic awanture do sklepu, byla masa ludzi wiec niezla widownia. najlepsze ze jak weszlam z tym chlebem to kasjerka od razu zapytala:zgnity?
tyle w ramach zdrowego odżywiana w ciąży...eh -
Kropka_1 wrote:Hej kochane! Udało mi się wychwycić w postach spadające tempki, nie podoba mi się to!!! Ale tak, jak pisałam Arennka, to może być implantacja i za to trzymam kciuki!!!!
U mnie natomiast dziś maluśki skok do góry, no zobaczymy... teoretycznie w sob mogę już wypatrywać @... żeby nie przyszła, żeby nie przyszła...
na bank nie przyjdzie coś ty piekny wykresik implantacja 7 dniasuper teraz tylko w góre w góre
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko, no też tak cichcem sobie to tłumaczę
Ale już dobrze wiemy jak to potem jest... Próbuję się nie nakręcać ale to WYZWANIE
Biedroneczka83 wrote:na bank nie przyjdzie coś ty piekny wykresik implantacja 7 dniasuper teraz tylko w góre w góre
-
Witajcie kochane w nowym tygodniu
CO tam słychać ciekawego u was?
U nas pogoda trochę odpuściła i jest nieznacznie chłodniej, można normalnie funkcjonować w końcu, Nenuś mam nadzieję że dopadnie cię ta energia ja na tą większą jeszcze czekam chociaż jest już lepiej
Tamuś kochana współczuje tych zapachów, pamiętam jak ja niedawno nie mogłam niczego znieść a ta lodówka to fuuuu, pocieszające jest że to przejdzie ci niedługo
Kochane czekam z wami na następne kropeczki, teraz sierpień tyle nowych miejsc do zapełnienia na liściemiłego dnia
Arienna, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
na fejsie jest lista:
05.08 - Czarnula
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
ale nie wiem czy nie będę sikac wcześniej bo owulkę tez mialam ładnie szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:53
-
Arienna, ja myślę, że różne rzeczy czy osoby nam śmierdzą w ciąży , mnie np. mąż też śmierdzi
generalnie WSZYSTKO mi śmierdzi
szlafrok, pościel, sypialnia, płyn do płukania... ale nie każda tak ma na pewno
a mój pies jakbyś go zapytała, gdzie woli być - z pańcią gnić w łóżku całymi dniami, czy z "babcią" na wsi siedzieć, pływać w stawie i wyżerać marchewki z ziemi, to wiesz jaka byłaby odpowiedź -
Dziewczęta, ja Wam odświeżam listę ciężarówek, pilnujcie jej i dopisujcie się szybko...bo ja chwilowo nie mam czasu się nią zajmować
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - Smoczyca
28 lipiec - Lili83justta lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Arienna, ja myślę, że różne rzeczy czy osoby nam śmierdzą w ciąży , mnie np. mąż też śmierdzi
generalnie WSZYSTKO mi śmierdzi
szlafrok, pościel, sypialnia, płyn do płukania... ale nie każda tak ma na pewno
a mój pies jakbyś go zapytała, gdzie woli być - z pańcią gnić w łóżku całymi dniami, czy z "babcią" na wsi siedzieć, pływać w stawie i wyżerać marchewki z ziemi, to wiesz jaka byłaby odpowiedźTamka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:oo to moja uwielbia zajadac brokuła, brukselki, kalafiory hehe nie tknie tylko gotowanej marchewki ale surowa uwielbia jhhe
oo własnie Kroko ja pamietam ze do pracy brałam krojone marchewki hehei zagryzałam
Spróbuję.
Ja koło południa już mogę jeść w miarę wszystko.
Najgorzej rano i do południa. Nawe w nocy mnie teraz budzą mdłości. -
Arienko, super, dziękujemy
Ohohoho czyli jutro startujemy z testami
Czarnula, jak tam u Ciebie kochana?
Arienna wrote:na fejsie jest lista:
05.08 - Czarnula
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta