X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nio to teraz bedzie fulll energia i najlepszy etap ciąży :)
    Trzymam Cię za słowo! Jak nie to Ci te wszystkie czarne kropki zmażę...i będziesz goła Biedrona :)

Arienna lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Trzymam Cię za słowo! Jak nie to Ci te wszystkie czarne kropki zmażę...i będziesz goła Biedrona :)
    hehe ok ale powiem ci 99% moich koelzanek od 14 tyg do ok 30 czuły sie super brzuch zaczyna roznąc energia ruchy maluszka chęć zakupów zmian ach :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dzień dobry kochana, fasol u Ciebie jak nic :D

co do mnie to cholerka spadek już drugi dzień (chociaż wczoraj byłam po nieprzespanej nocy)n więc nie wiem o co chodzi, chociaż na okres definitywnie za wcześnie nawet jakby miał być mega wczesny
    Kochana trzymamy się tego, że jak nie ma spadku poniżej czerwonej linii to nie spadek. I kropka :) Własnie oglądałam wykresy ciążowe i tam są takie, gdzie jest skok wysoko i spadek następnego dnia a wykres pełza nad czerwoną linią i jest zielony kropek :) Więc cyce do góry a ja nospę w twarz i do przodu :) ;D

Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, melduję się na chwilę i akurat trafiłam na post Neny - solidaryzuję się w pełni, samopoczucie od czwartku - okropne, śmierdzi mi wszystko, łącznie z własnym psem, którego musiała oddać rodzicom :( nie moge otwierać lodówki, nie mogę jesć właściwie niczego, śpię po kilkanaście godzin dziennie, pocę się jak mops, żołądek tańczy mi kankana albo inną salsę, głowa pęka, generalnie doprosiłam się o ciążowe objawy :(

nie nadrobię Was, bardzo tęsknię i chciałabym wiedzieć co u Was ale zwyczajnie nie mam siły nawet pisać i czytać...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    No ja nie wiem jak to z tą energią.... Malenq jakoś nie odnotowała mega przypływu energii :/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamek, u Ciebie jak?
    :)
    O już doczytałam, trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:34

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhhhhhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:36

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    kochane, melduję się na chwilę i akurat trafiłam na post Neny - solidaryzuję się w pełni, samopoczucie od czwartku - okropne, śmierdzi mi wszystko, łącznie z własnym psem, którego musiała oddać rodzicom :( nie moge otwierać lodówki, nie mogę jesć właściwie niczego, śpię po kilkanaście godzin dziennie, pocę się jak mops, żołądek tańczy mi kankana albo inną salsę, głowa pęka, generalnie doprosiłam się o ciążowe objawy :(

nie nadrobię Was, bardzo tęsknię i chciałabym wiedzieć co u Was ale zwyczajnie nie mam siły nawet pisać i czytać...
    Tamuś wiem co czujesz.... Mi w ciąży kot śmierdział... Masakrycznie walił zepsutym kotem pomieszanym ze śledziami i nie wiem czym jeszcze :P Wspieram i kibicuję, niech wszystko szybko minie... :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Tamuś, ale Cię dopadło, aż tak to ja nie miałam nigdy...najbardziej dokuczliwy u mnie to ten brak sił.
    Wypoczywaj Skarbie...niedługo będzie lepiej...wiecznie to kijowe samopoczucie trwać nie będzie. Ściskam (leciutko) ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieję, że przejdzie bo jednak chciałabym swojego psa z powrotem :( ale nie mogę jej znieść w jednym pomieszczeniu, koszmar :(((

a napiszcie tylko mi proszę szybko - mamy nowe kropki do kolekcji??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:42

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, biedactwo.
    mi też mója psina jakoś bardziej "pachnie", ale ja lubię ten zapach psich skarpet/ łap;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie za co Was uwielbiam? że dla Was nie ma głupich pytań i nikt nikogo nie wyśmiej :P
    powiedzcie mi: jak długo trwa implantacja? wiem że spadek temperatury jest jednorazowy, ale czy implantację liczy się w godzinach? dniach? ile faktycznie to może trwać?

co do moich marudzeń to cycki mi dalej dokuczają, cholerka lepiej mi się chodzi bez stanika, bo wtedy mniej bolą (tyle że z taką mleczarnia muszę mieć stanik :/) i od wczoraj mam takie dziwne uczycie w podbrzuszu, ni to ból ni to mulenie nie potrafię określić...

Blondik, choco, Katjaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka nie ma nowych kropek ale Arienna i Choco są na celowniku ;)

Arienna implantacja może trwać nawet ze dwa dni :) Jak już wcześniej pisałam... Zero reguł ;)

Tamka, choco lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Tamka, biedactwo.
    mi też mója psina jakoś bardziej "pachnie", ale ja lubię ten zapach psich skarpet/ łap;)

Blondik, ja też lubiłam ten smrodek, a teraz nie mogę go znieść :( okropne uczucie

szkoda, że nie ma nowych kropek... ale domyślam się, że dziewczyny zbierają siły i będzie zwarty szturm na sierpień, trzymam kciuki!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Tamka nie ma nowych kropek ale Arienna i Choco są na celowniku ;)

Anuśka tez jest na celowniku :D tylko małpiatka przyznać się nie chce :P

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamcia mam nadzieje ze niedułgo bedzie cała masa nowych zielonych kropek :) atak na sierpien rozpoczęty hehehe

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam czasem tylko zagladam bo mam na glowie wesele ;). Koszty mnie przygniotyly zupelnie, az mam ochote odwolac wesele hahaha. Ale z drugiej strony jednak tego chce....Dobrze ze moja rodzina z wiochy przyjedzie to bedzie dobra impreza i pokaza Niemcom jak sie bawic ;)

A nasz wczorajszy seks byl mega wymuszony :P. Sie dla dziecka poswiecilismy ;). Ja z rewolucjami w brzuchu a moj S wykonczony ale stanal na wysokosci zadania ;). Powiedzialam, ze jak nie chce to nie musi bo mi tez sie nei chce, ale stwierdzil ze jak trzeba to trzeba :D
    Zastanawiam sie czy poprawic dzisiaj wieczorem czy lepiej juz po poludniu (urwac sie z pracy na moment bo moj S siedzi na urlopie w domu)?

Ja tez chce zeby mi neidobrze bylo bo w ciazy jestem a nie dlatego ze cos zlego zjadlam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:07

Anuśka lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie policzyłam różnymi kalkulatorami hehe generalnie wychodzi owu 12 lub 13 sierpnia średnio o 6 do 17 ,a, płodne hehe wiec biorac pod uwage testy owu od 8 sierpnia i sluz bedzie sie u mnie działo ehehe

Tamka zwarte i gotowe do boju w sierpniu jesteśmy

szkoda ze piesek ci tak brzydko pachnie pewnie oboje za sobą tesknicie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie otworzylam chleb tostowy kupiony dzis rano, caly zgnity i zielony. poszlam zrobic awanture do sklepu, byla masa ludzi wiec niezla widownia. najlepsze ze jak weszlam z tym chlebem to kasjerka od razu zapytala:zgnity?

tyle w ramach zdrowego odżywiana w ciąży...eh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:14

Arienna lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to mnie zmartwiłaś troszkę bo mój piesio z racji wieku i chorych ząbków śmierdoli sam z siebie, ech ... jak przy ciąży będzie mi bardzo przeszkadzał to chyba przykleję sobie do nosa odświeżacz powietrza żeby moc go tulić :D

Blondik lubi tę wiadomość

ewebii4.png
‹‹ 1518 1519 1520 1521 1522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ