My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Trzymam Cię za słowo! Jak nie to Ci te wszystkie czarne kropki zmażę...i będziesz goła Biedrona
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:dzień dobry kochana, fasol u Ciebie jak nic
co do mnie to cholerka spadek już drugi dzień (chociaż wczoraj byłam po nieprzespanej nocy)n więc nie wiem o co chodzi, chociaż na okres definitywnie za wcześnie nawet jakby miał być mega wczesnyWłasnie oglądałam wykresy ciążowe i tam są takie, gdzie jest skok wysoko i spadek następnego dnia a wykres pełza nad czerwoną linią i jest zielony kropek
Więc cyce do góry a ja nospę w twarz i do przodu
Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kochane, melduję się na chwilę i akurat trafiłam na post Neny - solidaryzuję się w pełni, samopoczucie od czwartku - okropne, śmierdzi mi wszystko, łącznie z własnym psem, którego musiała oddać rodzicom
nie moge otwierać lodówki, nie mogę jesć właściwie niczego, śpię po kilkanaście godzin dziennie, pocę się jak mops, żołądek tańczy mi kankana albo inną salsę, głowa pęka, generalnie doprosiłam się o ciążowe objawy
nie nadrobię Was, bardzo tęsknię i chciałabym wiedzieć co u Was ale zwyczajnie nie mam siły nawet pisać i czytać... -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:kochane, melduję się na chwilę i akurat trafiłam na post Neny - solidaryzuję się w pełni, samopoczucie od czwartku - okropne, śmierdzi mi wszystko, łącznie z własnym psem, którego musiała oddać rodzicom
nie moge otwierać lodówki, nie mogę jesć właściwie niczego, śpię po kilkanaście godzin dziennie, pocę się jak mops, żołądek tańczy mi kankana albo inną salsę, głowa pęka, generalnie doprosiłam się o ciążowe objawy
nie nadrobię Was, bardzo tęsknię i chciałabym wiedzieć co u Was ale zwyczajnie nie mam siły nawet pisać i czytać...Wspieram i kibicuję, niech wszystko szybko minie...
-
Oj Tamuś, ale Cię dopadło, aż tak to ja nie miałam nigdy...najbardziej dokuczliwy u mnie to ten brak sił.
Wypoczywaj Skarbie...niedługo będzie lepiej...wiecznie to kijowe samopoczucie trwać nie będzie. Ściskam (leciutko) -
no mam nadzieję, że przejdzie bo jednak chciałabym swojego psa z powrotem
ale nie mogę jej znieść w jednym pomieszczeniu, koszmar
((
a napiszcie tylko mi proszę szybko - mamy nowe kropki do kolekcji??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:42
-
Wiecie za co Was uwielbiam? że dla Was nie ma głupich pytań i nikt nikogo nie wyśmiej
powiedzcie mi: jak długo trwa implantacja? wiem że spadek temperatury jest jednorazowy, ale czy implantację liczy się w godzinach? dniach? ile faktycznie to może trwać?
co do moich marudzeń to cycki mi dalej dokuczają, cholerka lepiej mi się chodzi bez stanika, bo wtedy mniej bolą (tyle że z taką mleczarnia muszę mieć stanik) i od wczoraj mam takie dziwne uczycie w podbrzuszu, ni to ból ni to mulenie nie potrafię określić...
Blondik, choco, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Tamka, biedactwo.
mi też mója psina jakoś bardziej "pachnie", ale ja lubię ten zapach psich skarpet/ łap;)
Blondik, ja też lubiłam ten smrodek, a teraz nie mogę go znieśćokropne uczucie
szkoda, że nie ma nowych kropek... ale domyślam się, że dziewczyny zbierają siły i będzie zwarty szturm na sierpień, trzymam kciuki! -
Ja tam czasem tylko zagladam bo mam na glowie wesele
. Koszty mnie przygniotyly zupelnie, az mam ochote odwolac wesele hahaha. Ale z drugiej strony jednak tego chce....Dobrze ze moja rodzina z wiochy przyjedzie to bedzie dobra impreza i pokaza Niemcom jak sie bawic
A nasz wczorajszy seks byl mega wymuszony. Sie dla dziecka poswiecilismy
. Ja z rewolucjami w brzuchu a moj S wykonczony ale stanal na wysokosci zadania
. Powiedzialam, ze jak nie chce to nie musi bo mi tez sie nei chce, ale stwierdzil ze jak trzeba to trzeba
Zastanawiam sie czy poprawic dzisiaj wieczorem czy lepiej juz po poludniu (urwac sie z pracy na moment bo moj S siedzi na urlopie w domu)?
Ja tez chce zeby mi neidobrze bylo bo w ciazy jestem a nie dlatego ze cos zlego zjadlamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:07
Anuśka lubi tę wiadomość
-
a ja sobie policzyłam różnymi kalkulatorami hehe generalnie wychodzi owu 12 lub 13 sierpnia średnio o 6 do 17 ,a, płodne hehe wiec biorac pod uwage testy owu od 8 sierpnia i sluz bedzie sie u mnie działo ehehe
Tamka zwarte i gotowe do boju w sierpniu jesteśmy
szkoda ze piesek ci tak brzydko pachnie pewnie oboje za sobą tesknicie -
wlasnie otworzylam chleb tostowy kupiony dzis rano, caly zgnity i zielony. poszlam zrobic awanture do sklepu, byla masa ludzi wiec niezla widownia. najlepsze ze jak weszlam z tym chlebem to kasjerka od razu zapytala:zgnity?
tyle w ramach zdrowego odżywiana w ciąży...ehWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:14
Arienna lubi tę wiadomość
-
Tamka to mnie zmartwiłaś troszkę bo mój piesio z racji wieku i chorych ząbków śmierdoli sam z siebie, ech ... jak przy ciąży będzie mi bardzo przeszkadzał to chyba przykleję sobie do nosa odświeżacz powietrza żeby moc go tulić
Blondik lubi tę wiadomość