My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:kochane, melduję się na chwilę i akurat trafiłam na post Neny - solidaryzuję się w pełni, samopoczucie od czwartku - okropne, śmierdzi mi wszystko, łącznie z własnym psem, którego musiała oddać rodzicom
nie moge otwierać lodówki, nie mogę jesć właściwie niczego, śpię po kilkanaście godzin dziennie, pocę się jak mops, żołądek tańczy mi kankana albo inną salsę, głowa pęka, generalnie doprosiłam się o ciążowe objawy
nie nadrobię Was, bardzo tęsknię i chciałabym wiedzieć co u Was ale zwyczajnie nie mam siły nawet pisać i czytać...
Dzisiaj rano szukałam dziewczyn i patrzcie, od razu wszystkie się pojawiły.Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:na fejsie jest lista:
05.08 - Czarnula
08.08 - Choco
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
ale nie wiem czy nie będę sikac wcześniej bo owulkę tez mialam ładnie szybko
że co kurde?? ja pierwsza jestem??? oooo nieeeee!!!!!
a tak serio to chyba przesunę to testowanko na później, bo możliwe że @ mi się spóźni :]
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 12:08
-
Blondik wrote:wlasnie otworzylam chleb tostowy kupiony dzis rano, caly zgnity i zielony. poszlam zrobic awanture do sklepu, byla masa ludzi wiec niezla widownia. najlepsze ze jak weszlam z tym chlebem to kasjerka od razu zapytala:zgnity?
tyle w ramach zdrowego odżywiana w ciąży...eh
Bosz... Przeprosili chociaż? -
więc:
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009 -
Biedroneczka83 wrote:wiecie co nie wiem moze ten ostatni dół mnie tak nastawił ale co tam
ważne ze sie podniosłam i działam dalej
Kroko jest dla mnie takim powerem hehehe i te jej serducha
Bardzo dobrze, działaj działaj, bo są tacy co by podziałali a nie mogą. -
nick nieaktualnyKropka_1 wrote:Czarnula, czyli mamy wspólny dzień sikania, niech on będzie nasz cholerka...
Kropeczko u mnie wątpię ;] jestem przekonana w 100% że będzie @, powinna być jutro; może isę spóźni, ale na pewno nie II u mnie :] termin sobie wyznaczam w razie co gdyby sie nie pojawiła tak jak w ostatnim cyklu, to będę musiała zatestować i iść do gina po nowe leki na wywołanie, bo to będzie znaczyło, że luteina już na mnie nie działa -
u mnie burza z piorunami aż sie martiwie o ta moja Zuzulke bo ona sie boi grzmotów
Kroko jasne działam małż wykorzystany bedzie do ostatniej kropelkia jeszcze kropelki wzbogacimy salfazinem hehehehe
nie poddam sie nie ma mowy dzidzia bedzie na kolejne wakacje i już !!!!!!!!Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nio jesteś jak tam u ciebie
tempki gdzie bzykanko było??? będzie
konczymy zielono nie cymcia?
ale bzyk bzyk było.... ale wiesz co kochana, jakoś nie mam nastroju w tym miesiącu.... pomimo super extra weekendu z małżem, jakoś cały czas to lekkie napięcie między nami jest i zastanawiam się, czy to w końcu przypadkiem nie jest moja wina, że zaczęłam przyczepiać się do jego wad.... kurde.... 14 lat razem to jednak człowiek idzie zwariować
-
cymcia wrote:tempki zapominam mierzyć
ale bzyk bzyk było.... ale wiesz co kochana, jakoś nie mam nastroju w tym miesiącu.... pomimo super extra weekendu z małżem, jakoś cały czas to lekkie napięcie między nami jest i zastanawiam się, czy to w końcu przypadkiem nie jest moja wina, że zaczęłam przyczepiać się do jego wad.... kurde.... 14 lat razem to jednak człowiek idzie zwariować
nio czasem tak bywa mój też dziś mi dowalił z grubego kalibru ale już jakos to przełknełam i do przodu my 10 lat razemmineło własciwie w styczniu