My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:nio wykresy różniste a im bardziej zakrecone tym bardziej ciążowe hehe i w to trzeba wierzyc ja mam ten niskotemperaturowy hmm sama nie wiem co jest ale oby na koncy było goraco i zielono**********************Gang 18+***********************
-
Mój małż sie śmiał ze w tym miesiącu to zapmne kiedy mam testowac bo to środek tyg wiec w pracy bede i czasu na myslenie brak heheh nic bardziej mylnego
mu powiedziałam są osoby które tak mocno kciuki trzymają ze na bank mi przypomną hehehe ale ffakt to bedzie inne czekanie nie wymuszone nie weekendowe a poza tym schowało mi gamon testy ciążowe hehehe
Arienna, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Kurcze jak ja bym chciała, by te humory nam się wszystkim utrzymały a @ poszła precz
Żeby smuteczków tu nie było!!! Choco, musisz dac dobry przykład, przecież sierpień nie gorzej niż lipiec ma wypaść więc kochane musimy się postarać
Katjaa lubi tę wiadomość
-
ach czekam juz na szefa nich daje wypłate i zmykam po mojego maluszka kochanego
a co usze jej jakoś humorek poprawicwiec zawiatmy na fitki do Mc Donalda
a ja taka głodna że mam ochote juz na tą fanzolkeheheheh
Katjaa lubi tę wiadomość
-
hehe swoje schowałam ja
bo by mi zabrał
małż mój wychodzi z założenia (nie wiem skąd te olśniewająco odkrywcze informacje wziął) że w dzień spodziewanej miesiączki na pewno jest jeszcze za wcześnie by testować, test należy wykonać jak @ spóźnia się 2 tygodnie......
dlatego nie ma pojęcia gdzie mam testy schowane
Blondik, choco, Krokodylica, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No dobra, Kropka wróciła do sił po wyrwanej ósemce i właśnie naskrobałam kolejny kiepski wierszyk dla Was
Enjoy!
W zieleni moc i siła, tak dziś Biedroneczka zajawiła!
Nowy miesiąc, sierpień już mamy, wierzę, że dużo zielonych kropeczek przywitamy
Za chwilę ruszą nasze testujące,
Mówię Wam: z tego muszą być kolejne brzdące!
Głowimy się nad wykresami, lecą w dół i skaczą do góry,
Oby to były niepotrzebne nam bzdury
Jak ustaliłyśmy, tempki figla często płatają,
I mimo, że są w dole to też kropeczkę nam dają.
Jak już dziś stwierdziłyśmy, tego się trzymamy,
Nie martwimy się, testujemy i zielone kropki mamy!
Blondik, Anuśka, choco, Czarnula87, konwalianka, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki byłam sobie na zakupach i się zagotowałam
Ja z moim małżem to juz mamy taki staż, że jesteśmy jak rodzeństwo(17lat razem). Biedroneczka podziwiam Twój zapał do robienia dzieci... Mi po dzisiejszej nocy przeszło wszystko... Nadal mnie coś w tej macicy strzyka.. Na szczęście już nie tak mocno, więc do przeżycia.
Arienna mój też twierdzi, że testować trzeba jak się @ z tydzień spóźnia, ale kto by tyle wyczekał?Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:No dobra, Kropka wróciła do sił po wyrwanej ósemce i właśnie naskrobałam kolejny kiepski wierszyk dla Was
Enjoy!
W zieleni moc i siła, tak dziś Biedroneczka zajawiła!
Nowy miesiąc, sierpień już mamy, wierzę, że dużo zielonych kropeczek przywitamy
Za chwilę ruszą nasze testujące,
Mówię Wam: z tego muszą być kolejne brzdące!
Głowimy się nad wykresami, lecą w dół i skaczą do góry,
Oby to były niepotrzebne nam bzdury
Jak ustaliłyśmy, tempki figla często płatają,
I mimo, że są w dole to też kropeczkę nam dają.
Jak już dziś stwierdziłyśmy, tego się trzymamy,
Nie martwimy się, testujemy i zielone kropki mamy!ty masz dziewczyno talent
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki byłam sobie na zakupach i się zagotowałam
Ja z moim małżem to juz mamy taki staż, że jesteśmy jak rodzeństwo(17lat razem). Biedroneczka podziwiam Twój zapał do robienia dzieci... Mi po dzisiejszej nocy przeszło wszystko... Nadal mnie coś w tej macicy strzyka.. Na szczęście już nie tak mocno, więc do przeżycia.
Arienna mój też twierdzi, że testować trzeba jak się @ z tydzień spóźnia, ale kto by tyle wyczekał?
hehe nio własnie ja sobie mysle poczekac do wieczora w dniu nie spodziewanej @ a potem myk nastepnego dnia na bete ahahaha -
Słuchajcie... Po tych moich nocnych cierpieniach i bolączkach dzisiaj pojawił się u mnie piękny rozciągliwy śluz
O co kaman? Wcześniej też był lekko ciągnący ale dzisiaj to jest książkowy wręcz... Mam wrażenie, że nie przestaniemy bzykać w tym cyklu
Krokodylica, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Słuchajcie... Po tych moich nocnych cierpieniach i bolączkach dzisiaj pojawił się u mnie piękny rozciągliwy śluz
O co kaman? Wcześniej też był lekko ciągnący ale dzisiaj to jest książkowy wręcz... Mam wrażenie, że nie przestaniemy bzykać w tym cyklu
jeśli tylko macie siłę i ochotę
mi jakoś wraz ze spadkiem temperatury spadło i libido -
nick nieaktualnyJa mam przerwę, porobiłam już pietruszkę i selera i fasolkę szparagową zieloną, jeszcze czeka mnie por, marchew - wszystko do obrania, pokrojenia, zblanszowania lekko i do zamrażalnika :]
Od babci muszę cukinię sobie przywieźć.
Wieczorkiem jeszcze pociapię koperek do zamrożenia i lubczyk(maggi).
A jutro lub pojutrze porobię ogórki w słoiki.Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Anuśka, Ty to w ogóle widzę masz sporo dobrego śluzu, wow
tyle wodnistego to nie wiem kiedy u siebie widziałam..
Anuśka wrote:Słuchajcie... Po tych moich nocnych cierpieniach i bolączkach dzisiaj pojawił się u mnie piękny rozciągliwy śluzO co kaman? Wcześniej też był lekko ciągnący ale dzisiaj to jest książkowy wręcz... Mam wrażenie, że nie przestaniemy bzykać w tym cyklu
-
kropka, super wierszyk.. teraz dziewczynki stosować sie
Anuśka, działajcie dzialajcie.. hehe
a ja wstyd się przyznać.. zjadłam 1/2kg fasolki szparagowej i 3 różyczki kalafiora i nieco kurczaka.. boziu..gdzie się to mieści?Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Anuśka, Ty to w ogóle widzę masz sporo dobrego śluzu, wow
tyle wodnistego to nie wiem kiedy u siebie widziałam..
Asha pewnie liże rany... Kurczę taki miała piękny ten wykres...Kropka_1 lubi tę wiadomość