X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, probouje was nadrobic, ale nie ma szans :/

Tamcia, mam nadz.ze sie niebawem lepeij poczujesz :)

Blondik, my stormy sir jesc zdrowo na codzien. rowniez malo miesa jemy, ale uzywamy innych porduktow by niedobory uzupelnic. co do smazenia, to rzadko smazymy, ale jesli juz to na oleju rzepakowym.

Witaj Nencia, udanego wyjazdu do PL (my wracamy do Norwegii w srode :( ).

mnie dzis mdli caly dzien. nic mi poki co nie smierdzi, ale mdli ze hohho. musze ciagle jesc, a ze nie mam ochoty i idruch wymiotny, to sie zmuszam. jak nie zjem to jest duo gorzej :(

niedlgo jedziemy na usg...mam nadz.,ze dojade (mdlosci) ;)

co do wykresu i ovulacji...patrzac na moje poprzednie usg, to maluch jest kilka dni mlodszy niz skok temp., sadze ze u mnie ovu byla 3 dni po skoku temperatury...zobaczymy co dzis wyjdzie na usg ;)

trzymma kciukii za wszystkie testujace :)

Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • choco Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq niestety masz rację, ale latem jak widać nie jest najzimniej :-D no a zimą mamy niedźwiedzie polarne na ulicach, to też atrakcja, szczególnie dla turystów co to w Warszawie czy Wrocławiu takie zwierzęta tylko w ZOO widują.

**********************Gang 18+***********************
  • zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz burza, leze po robocie, ale dzis zadowolonam, duzo sie nauczylam nowych rzeczy..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Kropka_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, no czekam czekam cierpliwie ;) Mam nadzieję, że tej zacnej cechy mi wystarczy by dotrwać do weekendu! No i by szlak nie trafił tempki, bo jak zacznie spadać toooo..... tralalalala
    Yasmin wrote:
    Ty kochana czekaj cierpliwie :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Kropka :) damy radę :)

Ja poszłam dziś oddać krew do badania. Lek rodzinny zalecił mi również to TSH nieszczęsne. w środę mam konsultacje.

W czwartek wybieramy się z małżem na morze na tydzień. trzeba było pokupować trochę rzeczy na wyjazd. W 3 nowe staniczki bo te co mam to cisną niemiłosiernie. A w tym sklepie to normalnie myślałam że zemdleję. Tak się źle poczułam, że hej! Ale obeszło się bez tego. Teraz znikam na jakiś czas bo burza ogromniasta nadchodzi, a ja z tych co podczas burzy wszystko mają powyłączane i pod kołdrą siedzą hehehe ;)

Nie wiem skąd, ale wiem że umrę przez prąd. :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już po burzy i deszczyku. Wczoraj popsuła mi się klawiatura w lapku i teraz piszę z normalnej podłączonej do laptopa, ale niewygodnie, nowa zamówiona już idzie ;-)

Pojadłam placków ziemniaczanych ze śmietanką, potem kromeczka z pastą sezamową i teraz jeszcze płatki na mleku z nektarynką, chyba pęknę ;-)

Yaśmin super nad morze jedziecie, zazdraszczam

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek namówił mnie na pieczenie babeczek, bo on niemal wszystko robi, ja tylko wkładam do foremek.. i jak to się skończyło? tak, ze zjadłam 3!!! bosz.. dobrze, że dzieciak idzie jutro do przedszkola, bo inaczej będę przy nim jak beczka

justta, choco lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Tymek namówił mnie na pieczenie babeczek, bo on niemal wszystko robi, ja tylko wkładam do foremek.. i jak to się skończyło? tak, ze zjadłam 3!!! bosz.. dobrze, że dzieciak idzie jutro do przedszkola, bo inaczej będę przy nim jak beczka
    Super, to masz małego kucharza w domu :)

• choco Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka chciałam zobaczyć na suwaczki ile twój syn ma lat. Wyświetla 2 lata i 407 dni. Rozumiem więc że skończył 3 lata tylko twój suwaczek nie może się pogodzić z tym że dzieci tak szybko rosną :-D moja siostrzenica ma 3 lata i 3 miesiące ale juz od jakiegoś czasu nie ma możliwości zrobienia ciasta bez jej udziału. Jak tylko usłyszy słowo ciasto to juz chodzi i pyta kiedy będziemy robiły. Wszystko mi wsypuje, przelewa Full serwis. Za mikser też łapie, ale oczywiście nie pozwalam żeby sama trzymała. Mój mąż kupił jej nawet fartuszek :-D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    machamz domu rycze dziś co troche masakra

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już cycki zaczynają pobolewać :] @ tuz tuż za rogiem

Chociaż szczerze mówiąc w tym cyklu miaam tylko kilka godzin wqrwa, zazwyczaj to trwa 1-2 dni.....

• choco Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka a czemu ty płaczesz?
    Czarnula tylko się cieszyć ze to był kilkugodzinny wqrw. Ja już kilka dni chodzę nabuzowana, ale też chyba trochę mniej niż zazwyczaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:59

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :) my dopiero weszlismy do domu :)
    caly dzien na nogch ;) ale dorwalismy zlecenie ;) fkt na moja firme :D ale misio moze mi pomagac ;) wiec 1300 zl wpadnie za m-c
    niestety chyba dofinansowania nici.. bo jescze jest pomysl za malo innowacyjny chcielismy zalozyc ekologiczny sklep.. tzn meble wlasnie z palet, skrzynek i tp ;) na same palety nie przeszlo ale sa jeszcze sznase zeby cos wymyslec ;)
    jutro mamy wizyte u psychologa/psychoterapeuty - wiec bedze diagnoza czy nadajemy sie do odizolowania :P przechodzilismy kolofryzjera ..a moj mezu mowi tak..wiesz co przydaloby sie zebys sie podciela .. poki moge to choc fundne ci :P a moze gdzies w czwaretek pomaluje kupilam taka farbe :D

p78_1.jpg
    wiec bedzie rudo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:37

marissith, Katjaa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco, właśnie nie wiem o co mu chodzi (suwaczkowi), chyba faktycznie nie może się pogodzić z wiekiem małego :) Tymek non stop by siedział w kuchi, wsypywal, przelewał, mieszał..mikser też dobrze zna i spokojnie daje radę.. nie pozwaam mu tylko obsługiwać piekarnika :)

co to Biedrona?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku co do samopoczucia to w miare :)
    dzis znowu mnie meczylo z rana .. a juz jak jechalam samochodem to koszmar ;/
    ale gdzies kolo 11 przeszlo :) za to zaczal zazynac brzuch ;/
    wiec jak nie urok to raczka ;P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... Obżarłam się smażoną cukinią :) Pyyysiiii :) Ania super kolor... Sama się nad nim zastanawiałam i nawet fryzjerka mnie namawiała ale boję się że nie będzie mi dobrze w takim. Jednak kolor mi się bardzo podoba... Taki sexi i odważny.... Ehhhh... Może kiedyś się odważę :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Anus aj ogolnie lubie taki kolor i zawsz emi sie mazyl tai :) a co sie bede przeciez wlosy zawsze mna przefarbowac ;P odrastaja P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus wid ze razem skaczemy i razem spadamy :P jelsi chodzi o tempk )

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anus wid ze razem skaczemy i razem spadamy :P jelsi chodzi o tempk )
    Tak tak, z tą różnicą że ja doskoczyłam do 39 a Ty spadłaś do 39 :) Ciekawe co będzie jutro...
    Powiem Ci, że mój wykres mi się bardzo nie podoba w tym cyklu... Nie nastawiam się na nic pozytywnego. OF przesunął mi @ na niedzielę i to mnie pociesza, bo weekend planujemy nad wodą :)

• Ksenia Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki:) Aniu mojemu mężusiowi zawsze marzył się u mnie taki kolor włosów... świetny! Miałam zacząć mierzenie temp i nici - obiecuję jutro poprawa (a właściwie pojutrze) bo jutro to dopiero muszę zakupić nowy termometr- Kochane wiem, że pewnie taki wątek jest, ale jakieś Wasze sugestie co do termometru będą mile widziane:) Ahh Anuś ostatni mam wrażenie, że obżeramy się w podobnym czasie ;) haha

09663578dbfa1e1c2d2f094d9542bb5e.png
‹‹ 1524 1525 1526 1527 1528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ