My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, probouje was nadrobic, ale nie ma szans
Tamcia, mam nadz.ze sie niebawem lepeij poczujesz
Blondik, my stormy sir jesc zdrowo na codzien. rowniez malo miesa jemy, ale uzywamy innych porduktow by niedobory uzupelnic. co do smazenia, to rzadko smazymy, ale jesli juz to na oleju rzepakowym.
Witaj Nencia, udanego wyjazdu do PL (my wracamy do Norwegii w srode).
mnie dzis mdli caly dzien. nic mi poki co nie smierdzi, ale mdli ze hohho. musze ciagle jesc, a ze nie mam ochoty i idruch wymiotny, to sie zmuszam. jak nie zjem to jest duo gorzej
niedlgo jedziemy na usg...mam nadz.,ze dojade (mdlosci)
co do wykresu i ovulacji...patrzac na moje poprzednie usg, to maluch jest kilka dni mlodszy niz skok temp., sadze ze u mnie ovu byla 3 dni po skoku temperatury...zobaczymy co dzis wyjdzie na usg
trzymma kciukii za wszystkie testujaceMalenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Malenq niestety masz rację, ale latem jak widać nie jest najzimniej
no a zimą mamy niedźwiedzie polarne na ulicach, to też atrakcja, szczególnie dla turystów co to w Warszawie czy Wrocławiu takie zwierzęta tylko w ZOO widują.
**********************Gang 18+***********************
-
Yasmin, no czekam czekam cierpliwie
Mam nadzieję, że tej zacnej cechy mi wystarczy by dotrwać do weekendu! No i by szlak nie trafił tempki, bo jak zacznie spadać toooo..... tralalalala
Yasmin wrote:Ty kochana czekaj cierpliwie -
hehehe Kropka
damy radę
Ja poszłam dziś oddać krew do badania. Lek rodzinny zalecił mi również to TSH nieszczęsne. w środę mam konsultacje.
W czwartek wybieramy się z małżem na morze na tydzień. trzeba było pokupować trochę rzeczy na wyjazd. W 3 nowe staniczki bo te co mam to cisną niemiłosiernie. A w tym sklepie to normalnie myślałam że zemdleję. Tak się źle poczułam, że hej! Ale obeszło się bez tego. Teraz znikam na jakiś czas bo burza ogromniasta nadchodzi, a ja z tych co podczas burzy wszystko mają powyłączane i pod kołdrą siedzą hehehe
Nie wiem skąd, ale wiem że umrę przez prąd.
-
U mnie już po burzy i deszczyku. Wczoraj popsuła mi się klawiatura w lapku i teraz piszę z normalnej podłączonej do laptopa, ale niewygodnie, nowa zamówiona już idzie
Pojadłam placków ziemniaczanych ze śmietanką, potem kromeczka z pastą sezamową i teraz jeszcze płatki na mleku z nektarynką, chyba pęknę
Yaśmin super nad morze jedziecie, zazdraszczam -
Tymek namówił mnie na pieczenie babeczek, bo on niemal wszystko robi, ja tylko wkładam do foremek.. i jak to się skończyło? tak, ze zjadłam 3!!! bosz.. dobrze, że dzieciak idzie jutro do przedszkola, bo inaczej będę przy nim jak beczka
justta, choco lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Tymek namówił mnie na pieczenie babeczek, bo on niemal wszystko robi, ja tylko wkładam do foremek.. i jak to się skończyło? tak, ze zjadłam 3!!! bosz.. dobrze, że dzieciak idzie jutro do przedszkola, bo inaczej będę przy nim jak beczka
-
Konwalianka chciałam zobaczyć na suwaczki ile twój syn ma lat. Wyświetla 2 lata i 407 dni. Rozumiem więc że skończył 3 lata tylko twój suwaczek nie może się pogodzić z tym że dzieci tak szybko rosną
moja siostrzenica ma 3 lata i 3 miesiące ale juz od jakiegoś czasu nie ma możliwości zrobienia ciasta bez jej udziału. Jak tylko usłyszy słowo ciasto to juz chodzi i pyta kiedy będziemy robiły. Wszystko mi wsypuje, przelewa Full serwis. Za mikser też łapie, ale oczywiście nie pozwalam żeby sama trzymała. Mój mąż kupił jej nawet fartuszek
-
nick nieaktualny
-
Biedronka a czemu ty płaczesz?
Czarnula tylko się cieszyć ze to był kilkugodzinny wqrw. Ja już kilka dni chodzę nabuzowana, ale też chyba trochę mniej niż zazwyczaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:59
-
hej kochane
my dopiero weszlismy do domu
caly dzien na nogchale dorwalismy zlecenie
fkt na moja firme
ale misio moze mi pomagac
wiec 1300 zl wpadnie za m-c
niestety chyba dofinansowania nici.. bo jescze jest pomysl za malo innowacyjny chcielismy zalozyc ekologiczny sklep.. tzn meble wlasnie z palet, skrzynek i tpna same palety nie przeszlo ale sa jeszcze sznase zeby cos wymyslec
jutro mamy wizyte u psychologa/psychoterapeuty - wiec bedze diagnoza czy nadajemy sie do odizolowaniaprzechodzilismy kolofryzjera ..a moj mezu mowi tak..wiesz co przydaloby sie zebys sie podciela .. poki moge to choc fundne ci
a moze gdzies w czwaretek pomaluje kupilam taka farbe
wiec bedzie rudo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:37
marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
choco, właśnie nie wiem o co mu chodzi (suwaczkowi), chyba faktycznie nie może się pogodzić z wiekiem małego
Tymek non stop by siedział w kuchi, wsypywal, przelewał, mieszał..mikser też dobrze zna i spokojnie daje radę.. nie pozwaam mu tylko obsługiwać piekarnika
co to Biedrona? -
Krokodylku co do samopoczucia to w miare
dzis znowu mnie meczylo z rana .. a juz jak jechalam samochodem to koszmar ;/
ale gdzies kolo 11 przeszloza to zaczal zazynac brzuch ;/
wiec jak nie urok to raczka ;P -
Hej... Obżarłam się smażoną cukinią
Pyyysiiii
Ania super kolor... Sama się nad nim zastanawiałam i nawet fryzjerka mnie namawiała ale boję się że nie będzie mi dobrze w takim. Jednak kolor mi się bardzo podoba... Taki sexi i odważny.... Ehhhh... Może kiedyś się odważę
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hehe Anus aj ogolnie lubie taki kolor i zawsz emi sie mazyl tai
a co sie bede przeciez wlosy zawsze mna przefarbowac ;P odrastaja P
-
Ania_84 wrote:Anus wid ze razem skaczemy i razem spadamy
jelsi chodzi o tempk )
Ciekawe co będzie jutro...
Powiem Ci, że mój wykres mi się bardzo nie podoba w tym cyklu... Nie nastawiam się na nic pozytywnego. OF przesunął mi @ na niedzielę i to mnie pociesza, bo weekend planujemy nad wodą -
Hej Dziewczynki:) Aniu mojemu mężusiowi zawsze marzył się u mnie taki kolor włosów... świetny! Miałam zacząć mierzenie temp i nici - obiecuję jutro poprawa (a właściwie pojutrze) bo jutro to dopiero muszę zakupić nowy termometr- Kochane wiem, że pewnie taki wątek jest, ale jakieś Wasze sugestie co do termometru będą mile widziane:) Ahh Anuś ostatni mam wrażenie, że obżeramy się w podobnym czasie
haha