My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:kropka, super wierszyk.. teraz dziewczynki stosować sie
Anuśka, działajcie dzialajcie.. hehe
a ja wstyd się przyznać.. zjadłam 1/2kg fasolki szparagowej i 3 różyczki kalafiora i nieco kurczaka.. boziu..gdzie się to mieści?
Z tym działaniem to nie wiem co w mojego małża wstąpiło... Potrafiliśmy mieć 3-4 serduszka w cyklu a w tym normalnie gramy jak Krokodyle -
Anuśka, widzisz???? Te karty w tym cyklu rozdane dla Ciebie
Anuśka wrote:Hi hi... Ja też w życiu tyle nie miałam... Obrodziło mi w śluz jak żadnego roku
Asha pewnie liże rany... Kurczę taki miała piękny ten wykres...Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Z tym działaniem to nie wiem co w mojego małża wstąpiło... Potrafiliśmy mieć 3-4 serduszka w cyklu a w tym normalnie gramy jak Krokodyle
Hehehehhe Krokodyle miały trochę więcej ale i tak jestem z Was bardzo dumna!!!Anuśka lubi tę wiadomość
-
Konwalianka, musisz jeść podwójnie po prostu
konwalianka wrote:kropka, super wierszyk.. teraz dziewczynki stosować sie
Anuśka, działajcie dzialajcie.. hehe
a ja wstyd się przyznać.. zjadłam 1/2kg fasolki szparagowej i 3 różyczki kalafiora i nieco kurczaka.. boziu..gdzie się to mieści? -
Krokodylica wrote:Hehehehhe Krokodyle miały trochę więcej ale i tak jestem z Was bardzo dumna!!!
Już nawet nie wypada mieć tylu serduszek hi hi.... Ale zauważyłam że od kiedy piję ten Inofolic, to mi się ten śluz taki piękny rozciągliwy zrobił.... Ciekawe co z tego wyjdzie... Tylko tempka jakaś dziwna, bo nigdy takiej niskiej nie miałam...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Hej
żyjecie??? ja się "rozpływam".............
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:tempki zapominam mierzyć
ale bzyk bzyk było.... ale wiesz co kochana, jakoś nie mam nastroju w tym miesiącu.... pomimo super extra weekendu z małżem, jakoś cały czas to lekkie napięcie między nami jest i zastanawiam się, czy to w końcu przypadkiem nie jest moja wina, że zaczęłam przyczepiać się do jego wad.... kurde.... 14 lat razem to jednak człowiek idzie zwariować
trzymaj się. Wspieram, bo wiem jakie to trudne chwile
-
sprawdziłam, jutro ma padać w całej Polsce ale nic chłodniej u mnie, reszta kraju odrobinkę chlodniej. W środę pada prawie wszędzie oprócz mojego miasta. Czwartek jeeee tylko 30 stopni
sobota żar tropików i ani jednej chmurki w całym kraju. Pogodę zaprezentowała Państwu Choco-Loko BędzieSpoko. Hmmmm chyba czas do domu bo mózg mi się rozpuścił.
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny