My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska wiec jelsi ma przyjsc to niech se lajza daruje weekend ;P
choc ja bym wolala zeby nie przszla i zebys nam sie tu chwilila II :F -
Ksenia ja mierze takim z dwoma miescami po przecinku

ooo taki z wyginana koncówka

moj maz powiedzial ze szkoda z te termometry nie maja funkcji wibratora
Ksenia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
A ja zmokłam tak że tylko gatki były suche gdy wracałam z pracy i nawet piorun mnie nie trafił jupi @ się skończyła ale mój dla zdrowotności niby dziś nie chce słyszeć o bzykanku. Rower nadal nie naprawiony więc dziś w 2 strony i w czasie pracy zrobiłam6,4km po powrocie wątróbeczkę na kolacyjkę teraz przydałoby się ruszyć dupsko i pozmywać
-
No tak by było najlepiejAnia_84 wrote:Anuska wiec jelsi ma przyjsc to niech se lajza daruje weekend ;P
choc ja bym wolala zeby nie przszla i zebys nam sie tu chwilila II :F
Ale nie sądzę
Oby tylko weekend darowała 
Ksenia, mówią że podobno starodawny rtęciowy jest najdokładniejszy ale trzeba 5min nim mierzyć. Ja w tym cyklu używam zwykłego elektronicznego. Najważniejsze jest, żeby nie zmieniać go w trakcie cyklu
Ksenia lubi tę wiadomość
-
Mam taki sam tylko niebieski, to może dlatego takie same spadki i wzloty mamyAnia_84 wrote:Ksenia ja mierze takim z dwoma miescami po przecinku

ooo taki z wyginana koncówka

moj maz powiedzial ze szkoda z te termometry nie maja funkcji wibratora
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mimik, no co Ty... Chłopa zagoń do zmywaniamimik74 wrote:A ja zmokłam tak że tylko gatki były suche gdy wracałam z pracy i nawet piorun mnie nie trafił jupi @ się skończyła ale mój dla zdrowotności niby dziś nie chce słyszeć o bzykanku. Rower nadal nie naprawiony więc dziś w 2 strony i w czasie pracy zrobiłam6,4km po powrocie wątróbeczkę na kolacyjkę teraz przydałoby się ruszyć dupsko i pozmywać

-
Ksenia my wlasnie jesesm na etapie wymyslania innowacji

wymyslilismy sobie te meble z odzysku.. palety itp ..ale meble z palet juz sa i tylkow 30% spelniaja innowacyjnosc i teraz szukamy dalej
-
aaaa widziszAnuśka wrote:Mam taki sam tylko niebieski, to może dlatego takie same spadki i wzloty mamy

mamy wunowajce :C
-
Opowiem Waam kawal dnia

moj mezu dzowni do pani "szefowej" i mowi ze rezygnuje i ze nie ma zamiaru pracowac a czarno
tekst Pai tak sie nie robi zrobil pa bardo ine ladnie
wy,agacie od pracowdawcy za sam nic nie orbicie ;P
i tak oto mojmaz zostal winowajca
z to on za duzo wymaga
-
oooOOOOoooo meble fajna sprawaAnia_84 wrote:Ksenia my wlasnie jesesm na etapie wymyslania innowacji

wymyslilismy sobie te meble z odzysku.. palety itp ..ale meble z palet juz sa i tylkow 30% spelniaja innowacyjnosc i teraz szukamy dalej
, ale pomyśl.. o wibro-termometrze jeszcze nikt nie słyszał
- Twój mąż dobrze kombinuje
P.S. czekaj zapytajmy swoich czy przy dostępności produktu byliby skłonni nam takie cudo sprezentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:17
-
Ania_84 wrote:Opowiem Waam kawal dnia

moj mezu dzowni do pani "szefowej" i mowi ze rezygnuje i ze nie ma zamiaru pracowac a czarno
tekst Pai tak sie nie robi zrobil pa bardo ine ladnie
wy,agacie od pracowdawcy za sam nic nie orbicie ;P
i tak oto mojmaz zostal winowajca
z to on za duzo wymaga 
Wiesz co... Żałosne.... Niech szybko idzie do innej pracy... No masakra.... Debile... Feee....
-
nick nieaktualnyCześć

mam dzisiaj dzień obżarstwa, właśnie mężu skończył mi smażyć placuszki z kaszy jaglanej, pyszka!
Ania ja mam stolik kawowy z palety, uwielbiam go! Teraz będę go malować na biało i dam na krótszych bokach kołatki do przesuwania po pokoju, bo stolik mam na wielkich gumowych kołach
Tato mi zrobił 
Nie miałam czasu was podczytać dzisiaj, mam masę roboty, akurat składam wnioski o płatność więc się dzieje...
Choco kiedy testujesz? Jakoś niedługo chyba... Później Anuśka chyba. Trzymam kciuki w każdym razie
A jak ciężarówki? Wróżą sobie z tafli wody?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista testerek:
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
uff znalazłam
Trzymam już kciuki, trzeba pobić lipcówki!!!
mi of zmieniło owulkę na dzień później... ech...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH