My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska wiec jelsi ma przyjsc to niech se lajza daruje weekend ;P
choc ja bym wolala zeby nie przszla i zebys nam sie tu chwilila II :F -
Ksenia ja mierze takim z dwoma miescami po przecinku
ooo taki z wyginana koncówka
moj maz powiedzial ze szkoda z te termometry nie maja funkcji wibratoraKsenia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
A ja zmokłam tak że tylko gatki były suche gdy wracałam z pracy i nawet piorun mnie nie trafił jupi @ się skończyła ale mój dla zdrowotności niby dziś nie chce słyszeć o bzykanku. Rower nadal nie naprawiony więc dziś w 2 strony i w czasie pracy zrobiłam6,4km po powrocie wątróbeczkę na kolacyjkę teraz przydałoby się ruszyć dupsko i pozmywać
-
Ania_84 wrote:Anuska wiec jelsi ma przyjsc to niech se lajza daruje weekend ;P
choc ja bym wolala zeby nie przszla i zebys nam sie tu chwilila II :FAle nie sądzę
Oby tylko weekend darowała
Ksenia, mówią że podobno starodawny rtęciowy jest najdokładniejszy ale trzeba 5min nim mierzyć. Ja w tym cyklu używam zwykłego elektronicznego. Najważniejsze jest, żeby nie zmieniać go w trakcie cykluKsenia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ksenia ja mierze takim z dwoma miescami po przecinku
ooo taki z wyginana koncówka
moj maz powiedzial ze szkoda z te termometry nie maja funkcji wibratoraAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mimik74 wrote:A ja zmokłam tak że tylko gatki były suche gdy wracałam z pracy i nawet piorun mnie nie trafił jupi @ się skończyła ale mój dla zdrowotności niby dziś nie chce słyszeć o bzykanku. Rower nadal nie naprawiony więc dziś w 2 strony i w czasie pracy zrobiłam6,4km po powrocie wątróbeczkę na kolacyjkę teraz przydałoby się ruszyć dupsko i pozmywać
-
Ksenia my wlasnie jesesm na etapie wymyslania innowacji
wymyslilismy sobie te meble z odzysku.. palety itp ..ale meble z palet juz sa i tylkow 30% spelniaja innowacyjnosc i teraz szukamy dalej -
Anuśka wrote:Mam taki sam tylko niebieski, to może dlatego takie same spadki i wzloty mamy
mamy wunowajce :C
-
Opowiem Waam kawal dnia
moj mezu dzowni do pani "szefowej" i mowi ze rezygnuje i ze nie ma zamiaru pracowac a czarno
tekst Pai tak sie nie robi zrobil pa bardo ine ladnie
wy,agacie od pracowdawcy za sam nic nie orbicie ;P
i tak oto mojmaz zostal winowajcaz to on za duzo wymaga
-
Ania_84 wrote:Ksenia my wlasnie jesesm na etapie wymyslania innowacji
wymyslilismy sobie te meble z odzysku.. palety itp ..ale meble z palet juz sa i tylkow 30% spelniaja innowacyjnosc i teraz szukamy dalej, ale pomyśl.. o wibro-termometrze jeszcze nikt nie słyszał
- Twój mąż dobrze kombinuje
P.S. czekaj zapytajmy swoich czy przy dostępności produktu byliby skłonni nam takie cudo sprezentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Opowiem Waam kawal dnia
moj mezu dzowni do pani "szefowej" i mowi ze rezygnuje i ze nie ma zamiaru pracowac a czarno
tekst Pai tak sie nie robi zrobil pa bardo ine ladnie
wy,agacie od pracowdawcy za sam nic nie orbicie ;P
i tak oto mojmaz zostal winowajcaz to on za duzo wymaga
Wiesz co... Żałosne.... Niech szybko idzie do innej pracy... No masakra.... Debile... Feee....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
mam dzisiaj dzień obżarstwa, właśnie mężu skończył mi smażyć placuszki z kaszy jaglanej, pyszka!
Ania ja mam stolik kawowy z palety, uwielbiam go! Teraz będę go malować na biało i dam na krótszych bokach kołatki do przesuwania po pokoju, bo stolik mam na wielkich gumowych kołachTato mi zrobił
Nie miałam czasu was podczytać dzisiaj, mam masę roboty, akurat składam wnioski o płatność więc się dzieje...
Choco kiedy testujesz? Jakoś niedługo chyba... Później Anuśka chyba. Trzymam kciuki w każdym razie
A jak ciężarówki? Wróżą sobie z tafli wody?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista testerek:
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
uff znalazłam
Trzymam już kciuki, trzeba pobić lipcówki!!!
mi of zmieniło owulkę na dzień później... ech...